Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım?

Önerilen İletiler

h4runx    54
mustafaskh, 19 dakika önce yazdı:

Ödem vs yok gayet steril, ve gayet güzel çalışıyor npp kullanmıştım.

npp verim aldın mı tavsiye eder misiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    111
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

npp verim aldın mı tavsiye eder misiniz 

Evet iyiydi 8 hafta da 4,5kg aldırmıştı,150mg ve kilomu hep sabit kullanıyorum 65kg den yukarı çıkmamaya çalışıyorum. O yüzden az kilo aldım bilgin olsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    111
HayalleriOlanBirisi, 1 saat önce yazdı:

@mustafaskh mustafa npp fiyatı ne kadardı bana biraz pahalu geldi bi karşılaştırıyım

56 Euro bir fiyatı var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır kür kullanmıyorum daha önce çok kullandım ama şimdi bütün markalar değişmiş çok uzak kaldım konulardan marka önerisi yapacak olan var mı Overdose hakkında öneri aldım daha önce andro medicana çok kullandım ama şimdi satıcıya pek güvenmiyorum bana orta dolulukta da olsa ürün markası öenerisi yapabilecek olan var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
melikgngr, 20 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır kür kullanmıyorum daha önce çok kullandım ama şimdi bütün markalar değişmiş çok uzak kaldım konulardan marka önerisi yapacak olan var mı Overdose hakkında öneri aldım daha önce andro medicana çok kullandım ama şimdi satıcıya pek güvenmiyorum bana orta dolulukta da olsa ürün markası öenerisi yapabilecek olan var mı?

testo iran anabolikler humax,zphc,spectrum,noxy iyi markalar. Overdose satan kişiler zphc de satıyor onlar sahte zphc alırken satıcıdan resim isteyip barkodunda ne yazdığına bakmalısın zhpc.com, zphc.hk yazanlar orijinal ama zphcmedicine yazanlar sahte testoyu da bu markalardan alabilirsin ama hem daha pahalı olucaktır hem de humaxın bazı testoları boş çıkıyor muhtemelen 1 parti hatalı üretim yaptılar ve piyasaya sürdüler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
melikgngr, Bir saat önce yazdı:

overdose alma dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
melikgngr, 22 saat önce yazdı:

Ne olduğu belli değil üstünde 250 mg yazıyor bir basarsın 100mg gelir başka bir flakonda daha da farklı olur dengesizlik olur bu da çok sağlıksız orjinal güzel birşeyler al zphc.hk dragon bodytech spectrum veya noxy gibi zphc bulabilirsen al geç 

Ama dikkat et orjinal zphc olmalı zphc.com veya zphc.hk yazmalı arkasında paketin diğerleri medicine fln yazanlar tr üretim sahte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33

Ürünü bulmak bir dert marka bir dert satıcı güvenilrliği bir dert neyse bakalım teşekkür ederim cevaplar için araştırmaya devam ediyorum 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enzel    0
melikgngr, 13 dakika önce yazdı:

Ürünü bulmak bir dert marka bir dert satıcı güvenilrliği bir dert neyse bakalım teşekkür ederim cevaplar için araştırmaya devam ediyorum 

ben de hevesle ilk kürüme girdim ilaçlar boş çıktı hocam şuanda aynı dertten ben de kür işlerinden soğudum şuanda girmiyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33
berkay16, 22 saat önce yazdı:

testo iran anabolikler humax,zphc,spectrum,noxy iyi markalar. Overdose satan kişiler zphc de satıyor onlar sahte zphc alırken satıcıdan resim isteyip barkodunda ne yazdığına bakmalısın zhpc.com, zphc.hk yazanlar orijinal ama zphcmedicine yazanlar sahte testoyu da bu markalardan alabilirsin ama hem daha pahalı olucaktır hem de humaxın bazı testoları boş çıkıyor muhtemelen 1 parti hatalı üretim yaptılar ve piyasaya sürdüler.

Bu senin dediğin çinden gelenler oluyor değil mi satıcı Çin’den gelen orijinaller bizim diyor barkod attı tren a 70$ testo e 50$

tarihinde melikgngr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Apil    0

Herkese Merhaba; testesteron cyp, ve primabolan kürüne girmek istiyorum fakat ilaç konusunda doğru bir seçim yapmak istiyorum. Çevremde dragon ve Bodytechi bulmak kolay Htp ve Humax’ı merak ediyorum fakat erişimim daha zor. forumda bu markaların hepsi eleştirilmiş fakat piyasada bilindik başka marka da yok. Sorularım

1-sizce Bu markaların sahtesi piyasada varmı

2-bunları kullanıp verim alan arkadaşlar varmı

3- fiyatlar aşağı yukarı aynı ama garip şekilde en pahalası humax. Cyp örneğin dragonda 50 dolar bodytechte 40 dolar humaxta 60 dolar.

tarihinde Apil tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.145
Apil, 12 dakika önce yazdı:

Herkese Merhaba; testesteron cyp, ve primabolan kürüne girmek istiyorum fakat ilaç konusunda doğru bir seçim yapmak istiyorum. Çevremde dragon ve Bodytechi bulmak kolay Htp ve Humax’ı merak ediyorum fakat erişimim daha zor. forumda bu markaların hepsi eleştirilmiş fakat piyasada bilindik başka marka da yok. Sorularım

3- fiyatlar aşağı yukarı aynı ama garip şekilde en pahalası humax. Cyp örneğin dragonda 50 dolar bodytechte 40 dolar humaxta 60 dolar.

Yeniden heyecan mı arıyorsun kendine :D

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Apil    0
SPECTRE, 13 dakika önce yazdı:

Yeniden heyecan mı arıyorsun kendine :D

Ahahahaha sorma hocam son kurşunumuz kaldı olmazsa tenisten devam artık😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
Apil, 2 saat önce yazdı:

zphc bulmaya çalış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33

Zphcde orijinal olanları flakonkar mı 

tarihinde melikgngr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
melikgngr, 6 dakika önce yazdı:

Zphcde orijinal olanları flakonkar mı 

evet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

ürünü checkledin mi

Evet tek kullanımlık kod onaylandı kutla yazan tarihle aynı çıktı son kullanım tarihi. Ama bu devirde kutuya da güvenilmez orijinal kutu sahte ürün yaparlar.

Burdaki hersey ayni flakonla 315-37-7

IMG_20251117_163201.jpg

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728

Ben de 30 luk zphc testo enanthate aldım rengi seninkiyle birebir aynı, 30 ml lik tren acetate siparişi mi verdim acaba diye bi afalladım

O yazan numara ZPHC'nin ürünleri için belirlediği bir numara, tüm testosteron enanthate ürünlerinde aynı numara yazar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
Thebossdianabol, Bir saat önce yazdı:

Evet tek kullanımlık kod onaylandı kutla yazan tarihle aynı çıktı son kullanım tarihi 

Ama bu devirde kutuya da güvenilmez orijinal kutu sahte ürün yaparlar

bir sorun yok dostum o zaman, ZPHC'nin milyonlarca kullanıcısı var. Ürünler de çok ucuza satılıyor toptan fiyatıyla, sahtesi üretiliyor ancak bu check işini çözemezler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

bir sorun yok dostum o zaman, ZPHC'nin milyonlarca kullanıcısı var. Ürünler de çok ucuza satılıyor toptan fiyatıyla, sahtesi üretiliyor ancak bu check işini çözemezler.

Demek istediğim orjinal kutuya sahte ürün koyup tekrar kapatirlar herşey beklenir bu insanlardan 😅 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
Thebossdianabol, 3 dakika önce yazdı:

Demek istediğim orjinal kutuya sahte ürün koyup tekrar kapatirlar herşey beklenir bu insanlardan 😅 

yok yapılmaz rahat ol sen kardeşim

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmettones
      Merhaba herkese iyi forumlar,
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron 300mg Boldenon 400mg Anavar 10mg SORULARIM:
      Kıymetli abilerim kürümü yorumlayıp dipnotlar verebilir misiniz? Nelere dikkat edilmeli? İpuçları nelerdir? Dozajlarım nasıl olmalı? Tüm yorum, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: alpbw
      Merhaba, Tren enanthate ve testosteron enanthate kullanıyorum. Anavar kullanıyordum ancak şu an bitti ve devam etmeyeceğim. Kürün 3. haftası tamamlandı ve mevcut kan değerlerim elimde. Başlangıçtan beri haftalık 500 mg testosteron enanthate ve 400 mg tren enanthate kullandım. Psikolojik olarak ciddi bir olumsuzluk yaşamıyorum, genel yan etkiler de bende belirgin düzeyde ortaya çıkmadı.
      Bu noktada merak ettiklerim:
      Mevcut kan değerleri ve genel durum göz önüne alındığında dozaj artırımı mantıklı mı? Aynı dozlarla devam etmek mi yoksa farklı bir ilerleme planı mı daha sağlıklı olur? Planım tren’i toplam 2 ay, testosteronu ise 4 ay olacak şekilde kürü tamamlamak yönünde. Bu yapılandırma hakkında görüşleriniz neler? Tecrübeli kişilerden ve kan değerlerini yorumlayabilecek olanlardan objektif değerlendirme ve öneri almak istiyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Madara
      Herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk önce kendimi tanıtayım 5 senedir (2.5senesi düzenli) olmak kaydıyla fitnes sektörünün içindeyim doğal olarak ilk 2.5 sene bro split bilgisiz geçti sonra böyle olmayacağını anlayıp olabildiğince araştırma yaptım ve bir yerlere gelmeyi başardım ve bu yolun başında 55 kiloydum şuan 1.80/90 kiloyum artık sınırlarda olduğumu dunusuyorum çünkü kilo alsam bile sadece yağa dönüşüyor.
      Beslenme konusunda çok disipliyinliyimdir ortalama 2.2.3 saate bir ana ve ara öğün olmak üzere 6 öğün ve dolu dolu yerim şimdi size şunu danışmak istiyorum artık vücut son raddede ve küre girmeyi düşünüyorum bı tık ileri taşımayı düşünüyorum vücudumu ve kur olarak çok kararsızım sadece only testo veya testo ent boldenon tarzı birşey girmek istiyorum kendimde saglikciyim doktor ve güvendiğim bı hoca eşliğinde çalışacağım konuya az çok asinayim ama bilgiden çok tecrubede önemlidir bu süreçte ne gibi bir yol izlemeliyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
      Testimde karaciğer değerim üst sınırda onun sebebide dört bulk yapmam büyük ihtinalle ama şekeri unu sağlıksız olan herşeyi kestim 1 aydır enginar suyu ve karaciğer koruyucu içiyorum daha doğrusu değerlerinin düzelmesini bekliyorum natürel olarak geldiğim konumuda paylaşacağım test sonucunda paylaşacağım dediğim gibi bu işte tecrubeli abilerimi kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum  son iki foto daha bu gün çekildim ant sonu ve pump kalmadığı için çok pozlamayla uğraşmadım.       
      Natürel baslangic /55kg
      Natürel Güncel kg/90 kol soğuk/40cm göğüs /120 

Bunlarda spora başlamadan 1 hafta önceki halim 55 kg
    • Yazan: Roâ
      İyi günler arkadaşlar,
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM: (18 Haftadır)
      Testosteron enanthate 350mg (güncel) Primobolan 350mg (güncel) GÜNCELLEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR DÜZENİM: (+10 Hafta Boyunca)
      Testosteron enanthate 400mg Primobolan (Çıkarılacak listeden) Boldenon 400mg SORULARIM:
      Sizce direkt kesip boldenon'a başlayabilir miyim öneriniz nedir? Daha uygun fiyatlı primobolan olarak Pharmatec ve İmperia’ya da ulaşımım bu markaları önerir misiniz? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.