Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ma3lish

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Ma3lish Hakkında

  • Derece
    YENİ ÜYE

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Hatırlamıyorum

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    hemşire
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. haklısınız sadece aklımda ya orijinalse düşüncesi var bu markadan kesın devam etme mı diyorsunuz %100 sahte midir
  2. boldenın acılması 5-6 hafta sürmesi yaz gelmesi hayallerimin yıkılması aslında genetığım bu spora cok yatkın ilaçlardan verim alamamak cok hayal kırıklıgına ugrattı
  3. Hocam çok teşekkür ederim konuyu aldığım kısıyle paylaşayım mı sizce desteğiniz için teşekkür ederim kan değerlerim ve yeni kür planım için destek olursanız çok sıvınırım.
  4. Kullandığım ürünün markasını burada açık şekilde yazmasam daha iyi olur kötülememek adına belki benim vücudumda e2 baskılamamıstır 2 hafta daha kullanıp emın olmak ıstıyorum boldenon fiyatı da 55 dolar civarında. ne yapacagımı bılemedım
  5. 5-6 aralığında acılıyor demişti hocalarım o şekilde belirttim sanırım yanlıs oldu
  6. Hocam öncelikle çok teşekkür ederim boldenin sahte olduğu konusunda kesin emin miyiz ben de öyle düşündüm fakat kürün cok basında oldugumdan belkı baskılamadı gıbı dusundum rbc degerım eskıye gore arttı cunku bıraz da damarlanma mevcut bilindik bir isimden hatrı sayılır bir fiyata aldım ürünleri aslında kullanmaya devam edeyım mı tamamen bırakayım mı
  7. Herkese selam, iyi forumlar. İlk kürümdeyim ve tecrübeli arkadaşlardan destek almak için yazıyorum. Şu an kürümün 10. enjeksiyonunu yaptım. Bugün kan testi verdim ve değerlerim referans aralığının oldukça dışında çıktı. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen son 2 haftada yaklaşık 10 kg aldım. KİŞİSEL VERİLERİM: Başlangıç: 175 73kg(Yağ oranım düşüktü) Güncel: 175 83kg Hocalarımla konuştuğumda boldenonun “peak” evresinde olduğumu, ilerleyen süreçte daha fazla damarlanma yaşayacağımı söylediler. Ancak ben şu ana kadar sadece biraz güç artışı ve ciddi libido yükselmesi hissettim; fiziksel olarak kürden çok tatmin olmadım. E2 (östrojen) değerim oldukça yükseldi. Bu yüzden boldenonun gerçekten çalışıp çalışmadığından da emin değilim. Yaz yaklaştığı için hacimden ziyade daha kuru ve damarlı bir görünüm hedefliyordum, fakat şu an tam tersine su tutmuş gibi hissediyorum. KÜR İÇERİĞİM: Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 500mg Oxandrolone 30mg Kürüme masteron eklemeyi düşünüyorum. Ancak şu an hedefimden ciddi şekilde sapmış durumdayım. Boldenonun kuru kas kütlesi kazandırdığını biliyorum. Bu doğrultuda kürün ilerleyen döneminde masteron ekleyerek daha kuru bir görünüm elde etmeyi düşünüyorum. Toplam kür süresini de yaklaşık 16–20 hafta arasında planlıyorum. SORULARIM: E2 değerlerimi nasıl daha sağlıklı kontrol altına alabilirim ve kürümde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM: Konuya katılım gösteren, bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×