Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HayalleriOlanBirisi

Kürümü hangi markanın ilaçlarıyla tasarlamalıyım?

Önerilen İletiler

Fuhrer    625
Thebossdianabol, 1 dakika önce yazdı:

Hocam  testosunu kullandınız mı iyi midir

hayır, anlamak zor değil ama

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Ben de 30 luk zphc testo enanthate aldım rengi seninkiyle birebir aynı, 30 ml lik tren acetate siparişi mi verdim acaba diye bi afalladım

O yazan numara ZPHC'nin ürünleri için belirlediği bir numara, tüm testosteron enanthate ürünlerinde aynı numara yazar. 

Nasil testosu güzel çalışıyor mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
Thebossdianabol, Şimdi yazdı:

Nasil testosu güzel çalışıyor mu

Daha kullanmadım ve kullanmama bayağı var, cruise ve trt ye geçeceğim dönemde kullanmaya başlarım

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

Ben de 30 luk zphc testo enanthate aldım rengi seninkiyle birebir aynı, 30 ml lik tren acetate siparişi mi verdim acaba diye bi afalladım

O yazan numara ZPHC'nin ürünleri için belirlediği bir numara, tüm testosteron enanthate ürünlerinde aynı numara yazar. 

Kac dolara aldiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    317

Coğu kişi overdose kötü demiş 1.5 aydır kullanıyorum overdose testo deca bolde glinn anapolon gayette süper çalışıyor neye istinaden çalışmıyor yada kötü diyorsunuz anlamadım…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33
hectordoyle, 5 saat önce yazdı:

30’luğun resimi var mı nasıl o kaç dolar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
m41a4, 1 saat önce yazdı:

Kac dolara aldiniz

100 dolar

melikgngr, 56 dakika önce yazdı:

30’luğun resimi var mı nasıl o kaç dolar

234.jpg Başlıksız.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
melikgngr, 2 saat önce yazdı:

Satıcıdan fotoğraf istedim bunları attı tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi

Cooper Pharma hakkında bi fikrim yok ama Zphc'ler orijinal. Kullanan arkadaşlar memnun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kronoes    0

Merhaba Peptid Türkiye ailesi

Genetik olarak enfeksiyona yatkın bir vücudum var ve bu zamana kadar kullandığım markalarda hep sterillik konusunda sorun yaşadım bu bende direkt Crp yükselmesi + Hastanede yatışa kadar sorunlar yarattı. Artık kürümün yarıda kalmasından çok yoruldum.

Bundan Dolayı sizinde tecrübe ettiğiniz Steril ve Doluluk konusunda başımın ağrımayacağı markaları önerebilirseniz çok memnun kalırım.

Sağlıcakla kalın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.145
Kronoes, 5 dakika önce yazdı:

Merhaba Peptid Türkiye ailesi

Genetik olarak enfeksiyona yatkın bir vücudum var ve bu zamana kadar kullandığım markalarda hep sterillik konusunda sorun yaşadım bu bende direkt Crp yükselmesi + Hastanede yatışa kadar sorunlar yarattı. Artık kürümün yarıda kalmasından çok yoruldum.

Bundan Dolayı sizinde tecrübe ettiğiniz Steril ve Doluluk konusunda başımın ağrımayacağı markaları önerebilirseniz çok memnun kalırım.

Sağlıcakla kalın.

Eczane ilaçları missss gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MainEK    12
Yusufdemir1995, 17.11.2025 - 21:43 yazdı:

Coğu kişi overdose kötü demiş 1.5 aydır kullanıyorum overdose testo deca bolde glinn anapolon gayette süper çalışıyor neye istinaden çalışmıyor yada kötü diyorsunuz anlamadım…

Hocam glin testo bolde haftada 1 vurum sonuç total testo = 1250 bence ürünler yarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    19
MainEK, 8 saat önce yazdı:

Hocam glin testo bolde haftada 1 vurum sonuç total testo = 1250 bence ürünler yarım

Testo e kullandığını varsayarak kaç mg kullandın kaçıncı hafta verdin bide son enjeksiyondan kaç gün sonra verdiğin bile önemli değer için birde haftada 1 yerine 2 yaparsan daha iyi verim alırsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 17.11.2025 - 16:44 yazdı:

Hocam merhaba, şuan zphc hala bulanabiliyor mu? İstediğin zaman bulabiliyor musunuz uygun fiyatlardan, bazıları inanılmaz abartı fiyatlar veriyor , ve ort fiyatlar ne şekilde? Benim satıcıda bir süre zphc olmayacak,, farklı marka eklemek istemiyorum işin doğrusu 

30ml cyponat

Npp, tren bolde felan? 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Hocam merhaba, şuan zphc hala bulanabiliyor mu? İstediğin zaman bulabiliyor musunuz uygun fiyatlardan, bazıları inanılmaz abartı fiyatlar veriyor , ve ort fiyatlar ne şekilde? Benim satıcıda bir süre zphc olmayacak,, farklı marka eklemek istemiyorum işin doğrusu 

30ml cyponat

Npp, tren bolde felan? 🙏

Merhaba, ZPHC bulunabiliyor tabii, fiyat  uygunluğu kişiden kişiye göre değişir ama  öyle 30 ml lik testoya 9000 tl çeken satıcıların fiyatları kadar da abartılı değil :D O yüzden ortalama fiyat söylemem zor. En son geçen ay ZPHC 30 ml lik testo almıştım 100 dolara, 30 ml boldenonun fiyatı 120 dolardı, 30 ml tren acetate ta vardı ama fiyatını hatırlamıyorum. 

Marka konusuna gelecek olursak, forumda marka analizleri kısmına bi yarım saat gezsen zaten kafanda hangi markalarla devam edeceğini az çok kestirirsin

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
huf4    0

Merhabalar, 

27 yaşındayım 3-4 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum ve Testosteron Only bir kür yapmaya karar verdim.

Fakat çevremde ilaç kullanan/satan hiç bir tanıdığım olmadığı için internetten bir kaç satıcı buldum ve iletişime geçtim. Bu forumdaki sol alt köşedeki numara ile de iletişme geçtim fakat ellerinde testosteron ürünleri kalmamış.

Diğer bulduğum satıcı ise bu forumda çokça tavsiye edilen markaların bir çoğu bulunuyor. Humax şu sıralar fiyatının çok yükseldiğini ve önermediğini söyledi (Web sayfasında 2800tl) ve Glin tavsiye etti (2500tl). Satıcının Web sayfasında ise Overdose (2500tl) , ZPHC (1500tl), Aburaihan (2500tl), Sterox (1600tl) , Balkan Pharma (1600tl) , Sp Labs (1600tl) gibi markalar da bulunuyor. Piyasa hakkında çok bilgim olmadığı için bu fiyatlar normal mi ? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625

sp labs testosteron grubu istediğini veriyor, ancak anabolikler konusunda tavsiye etmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
hectordoyle, 6 saat önce yazdı:

Merhaba, ZPHC bulunabiliyor tabii, fiyat  uygunluğu kişiden kişiye göre değişir ama  öyle 30 ml lik testoya 9000 tl çeken satıcıların fiyatları kadar da abartılı değil :D O yüzden ortalama fiyat söylemem zor. En son geçen ay ZPHC 30 ml lik testo almıştım 100 dolara, 30 ml boldenonun fiyatı 120 dolardı, 30 ml tren acetate ta vardı ama fiyatını hatırlamıyorum. 

Marka konusuna gelecek olursak, forumda marka analizleri kısmına bi yarım saat gezsen zaten kafanda hangi markalarla devam edeceğini az çok kestirirsin

benim satıcı 4500 e satıyo zphc 30ml testoyu bulabildiğim piyasadaki en uygun satıcı başka birine sordum 6000k fiyat çekti hayırlı işler dedim engelledim 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaiser64    0
shX648, 5 dakika önce yazdı:

benim satıcı 4500 e satıyo zphc 30ml testoyu bulabildiğim piyasadaki en uygun satıcı başka birine sordum 6000k fiyat çekti hayırlı işler dedim engelledim 🙂

Hocam nerden buldunuz yardımcı olabilir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Kaiser64, Bir saat önce yazdı:

Hocam nerden buldunuz yardımcı olabilir misiniz

malesef satıcı ismi veremiyorum forum kuralları gereği

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 57 dakika önce yazdı:

İstediğin zaman senin satıcı sana ürün sağlıyor mu, şuan sıkıntı var zphc de fiyatlar yüksek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    13
GomuGomuFuseN, 1 dakika önce yazdı:

İstediğin zaman senin satıcı sana ürün sağlıyor mu, şuan sıkıntı var zphc de fiyatlar yüksek 

O stok sorunu sadece yeni seride var diye biliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ahmettones
      Merhaba herkese iyi forumlar,
      KÜR İÇERİĞİM: (20 Hafta)
      Testosteron 300mg Boldenon 400mg Anavar 10mg SORULARIM:
      Kıymetli abilerim kürümü yorumlayıp dipnotlar verebilir misiniz? Nelere dikkat edilmeli? İpuçları nelerdir? Dozajlarım nasıl olmalı? Tüm yorum, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: alpbw
      Merhaba, Tren enanthate ve testosteron enanthate kullanıyorum. Anavar kullanıyordum ancak şu an bitti ve devam etmeyeceğim. Kürün 3. haftası tamamlandı ve mevcut kan değerlerim elimde. Başlangıçtan beri haftalık 500 mg testosteron enanthate ve 400 mg tren enanthate kullandım. Psikolojik olarak ciddi bir olumsuzluk yaşamıyorum, genel yan etkiler de bende belirgin düzeyde ortaya çıkmadı.
      Bu noktada merak ettiklerim:
      Mevcut kan değerleri ve genel durum göz önüne alındığında dozaj artırımı mantıklı mı? Aynı dozlarla devam etmek mi yoksa farklı bir ilerleme planı mı daha sağlıklı olur? Planım tren’i toplam 2 ay, testosteronu ise 4 ay olacak şekilde kürü tamamlamak yönünde. Bu yapılandırma hakkında görüşleriniz neler? Tecrübeli kişilerden ve kan değerlerini yorumlayabilecek olanlardan objektif değerlendirme ve öneri almak istiyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Madara
      Herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk önce kendimi tanıtayım 5 senedir (2.5senesi düzenli) olmak kaydıyla fitnes sektörünün içindeyim doğal olarak ilk 2.5 sene bro split bilgisiz geçti sonra böyle olmayacağını anlayıp olabildiğince araştırma yaptım ve bir yerlere gelmeyi başardım ve bu yolun başında 55 kiloydum şuan 1.80/90 kiloyum artık sınırlarda olduğumu dunusuyorum çünkü kilo alsam bile sadece yağa dönüşüyor.
      Beslenme konusunda çok disipliyinliyimdir ortalama 2.2.3 saate bir ana ve ara öğün olmak üzere 6 öğün ve dolu dolu yerim şimdi size şunu danışmak istiyorum artık vücut son raddede ve küre girmeyi düşünüyorum bı tık ileri taşımayı düşünüyorum vücudumu ve kur olarak çok kararsızım sadece only testo veya testo ent boldenon tarzı birşey girmek istiyorum kendimde saglikciyim doktor ve güvendiğim bı hoca eşliğinde çalışacağım konuya az çok asinayim ama bilgiden çok tecrubede önemlidir bu süreçte ne gibi bir yol izlemeliyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
      Testimde karaciğer değerim üst sınırda onun sebebide dört bulk yapmam büyük ihtinalle ama şekeri unu sağlıksız olan herşeyi kestim 1 aydır enginar suyu ve karaciğer koruyucu içiyorum daha doğrusu değerlerinin düzelmesini bekliyorum natürel olarak geldiğim konumuda paylaşacağım test sonucunda paylaşacağım dediğim gibi bu işte tecrubeli abilerimi kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum  son iki foto daha bu gün çekildim ant sonu ve pump kalmadığı için çok pozlamayla uğraşmadım.       
      Natürel baslangic /55kg
      Natürel Güncel kg/90 kol soğuk/40cm göğüs /120 

Bunlarda spora başlamadan 1 hafta önceki halim 55 kg
    • Yazan: Roâ
      İyi günler arkadaşlar,
      AKTİF KÜR İÇERİĞİM: (18 Haftadır)
      Testosteron enanthate 350mg (güncel) Primobolan 350mg (güncel) GÜNCELLEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR DÜZENİM: (+10 Hafta Boyunca)
      Testosteron enanthate 400mg Primobolan (Çıkarılacak listeden) Boldenon 400mg SORULARIM:
      Sizce direkt kesip boldenon'a başlayabilir miyim öneriniz nedir? Daha uygun fiyatlı primobolan olarak Pharmatec ve İmperia’ya da ulaşımım bu markaları önerir misiniz? Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.