Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Atarix

Cinnatropin in fiyatı nedir?

Önerilen İletiler

Atarix    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Cinnatropin in her yerde fiyatı farklı 1000 e satanda var 2700 e satan da var bunların hangisi doğru?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yarışmaya hazırlanıyorum birebir koçum getirtiyor fiyatı 1k bandı kar eklemeden. Zaten cinnatropin iran eczane çıkışlı iran testonun maliyeti 150 200 tl 😁 ordan yola çık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atarix    0
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

1000 lira tertemiz terkos suyu :D 

peki normali kaç lira bunun

crosfredy, 2 saat önce yazdı:

1k ya satan dan arkana bakmadan uzaklaş

kaça satandan alınmalı peki : D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atarix, 3 dakika önce yazdı:

peki normali kaç lira bunun

yani 1.5 bandı gayet normal bence bana hocam getirtiyor 950 ye geliyor kendi yarışmacısına sahte ürün vermez adam. İran eczane çıkışlı zaten iranda adam gibi vergi yok bunlarda iran testo 150 tl ye çıkıyor bu da çıksa çıksa 300 tl ye çıkar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oathbreaker    54
Atarix, 2 saat önce yazdı:

Cinnatropin in her yerde fiyatı farklı 1000 e satanda var 2700 e satan da var bunların hangisi doğru?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Sağlam bi' hipo olmak istiyorsan tabiki içine İnsülin koyulmuş 1K'ya alınanı tercih ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    1
Oathbreaker, 7.06.2024 - 19:13 yazdı:

Sağlam bi' hipo olmak istiyorsan tabiki içine İnsülin koyulmuş 1K'ya alınanı tercih ederim

Hipo dediginiz nedir hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    53
mertblk10, 8 dakika önce yazdı:

Hipo dediginiz nedir hocam ?

hipoglisemi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150

Herkese selamlar, Overdose tayfadan 1800'den cinnatropin buldum. İran'dan buzla beraber getiren adamları varmış. Siz ne diyorsunuz, güncel kullanan, bilgisi olan var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

1150₺ güncel fiyat, iran savaşı dolayısıyla eczanelerde 1.5k'ya kadar fırlamış diye duydum. bu fiyatı 1-2 hafta önce aldım belki şu an dediğin duruma gelmiştir. Ancak forumda bazı kullanıcılar overdose tayfanın kendi imalatı olduğunu söylüyordu cinnatropinlerini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

1150₺ güncel fiyat, iran savaşı dolayısıyla eczanelerde 1.5k'ya kadar fırlamış diye duydum. bu fiyatı 1-2 hafta önce aldım belki şu an dediğin duruma gelmiştir. Ancak forumda bazı kullanıcılar overdose tayfanın kendi imalatı olduğunu söylüyordu cinnatropinlerini.

1 kalem alıp denemeyi düşünüyorum. Sanırım 1 kalemde doluluğu anlamanın tek yolu kan testi değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
Fuhrer, 9 saat önce yazdı:

Bence overdose tayfadan alınmaz. Bir kere alan bir arkadaşım test yaptı boş çıktı iade etmek istedi konuyu kapattılar almam dediler. Ben başka bir kaynaktan aldım gayet güzel çalışıyor

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkan Engin    27
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Bence overdose tayfadan alınmaz. Bir kere alan bir arkadaşım test yaptı boş çıktı iade etmek istedi konuyu kapattılar almam dediler. Ben başka bir kaynaktan aldım gayet güzel çalışıyor

Yakın zamanda aldıysanız fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pasa23    7

merhaba; diyalog ilginç geldiği için yazmak istedim . arkadaş diyor ki 1000tl lik ilaç terkos dur kaç , ama 15000-2000 iyidir . bir malın iyi veya kötüsü fiyattan mı belli oluyor . bu formu okuyan art niyetli ilaç satıcıları yok mu? buna göre fiyatı yükseltir düşürür. insanlar buradan bilgi edinmeye çalışıyor verilen cevaplar tam komedi. 

• Beğen 2
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
Pasa23, 1 saat önce yazdı:

merhaba; diyalog ilginç geldiği için yazmak istedim . arkadaş diyor ki 1000tl lik ilaç terkos dur kaç , ama 15000-2000 iyidir . bir malın iyi veya kötüsü fiyattan mı belli oluyor . bu formu okuyan art niyetli ilaç satıcıları yok mu? buna göre fiyatı yükseltir düşürür. insanlar buradan bilgi edinmeye çalışıyor verilen cevaplar tam komedi. 

Daha sığ bir düşünce olamaz. Bu ilacın irandaki satış fiyatı belli üstüne ne kadar yazdığı satıcının keyfine kalmış. Ben sana boş ilacı da 2000 liraya satabilirim sırf 2000tl dedim diye bu ilacı dolu mu yapıyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
gönderildi (düzenlendi)
Furkan Engin, 14 saat önce yazdı:

Yakın zamanda aldıysanız fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz

Maalesef yakın zamanda almadım. Ben stok yapmayı seven birisiyim zamanında 1 sene yetecek kadar aldım :) yazın havalar sıcak extra bozulma ihtimali var diye kışın toplu alıyorum. 

tarihinde Askabar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Askabar, 2.07.2025 - 06:52 yazdı:

Maalesef yakın zamanda almadım. Ben stok yapmayı seven birisiyim zamanında 1 sene yetecek kadar aldım :) yazın havalar sıcak extra bozulma ihtimali var diye kışın toplu alıyorum. 

Hocam ben kendi güvendiğim kişiden fiyat olarak 1700 aldım cinnatropin için. Gidip şahsen elden alacağım. 2 tane sorum olacaktı gidip elden aldıktan sonra uzun yolda nasıl muhafaza edebilirim? Diğer bir sorum daha önceden gh kullanmadığım için hem kendim hem o kişiden önce bir kalem alıp test vermeyi düşünüyorum bir kere kullanıp test versem doğru sonuç alır mıyım ne zaman vermeliyim bu testi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
efesarac, 10 saat önce yazdı:

Hocam ben kendi güvendiğim kişiden fiyat olarak 1700 aldım cinnatropin için. Gidip şahsen elden alacağım. 2 tane sorum olacaktı gidip elden aldıktan sonra uzun yolda nasıl muhafaza edebilirim? Diğer bir sorum daha önceden gh kullanmadığım için hem kendim hem o kişiden önce bir kalem alıp test vermeyi düşünüyorum bir kere kullanıp test versem doğru sonuç alır mıyım ne zaman vermeliyim bu testi?

Yanında buz aküsü olsun. Soğuk ortamda muhafaza etmen gerekiyor. 1 kalem alıp hastaneden büyüme hormonu testi yaptır. Kan vermeden 10-15 dk önce enjekte et ve sonra kan ver. Test sonucunda belli olur zaten Orjinal olup olmadığı. Ki bence 1700 pahalı biraz :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Yanında buz aküsü olsun. Soğuk ortamda muhafaza etmen gerekiyor. 1 kalem alıp hastaneden büyüme hormonu testi yaptır. Kan vermeden 10-15 dk önce enjekte et ve sonra kan ver. Test sonucunda belli olur zaten Orjinal olup olmadığı. Ki bence 1700 pahalı biraz :)

Ya daha ucuza da fiyat aldık açıkçası ama gidip elden alma şansım yok o kişilerde. O yüzden mecbur bunu deneyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Askabar, 4.07.2025 - 08:00 yazdı:

Hocam bende 1.5'dan buldum. Yakın zamanda test vermeyecektim normalde. O yüzden testsiz anlayabilir miyiz uyku kalitesinden vs. 1 kalem alıp deneyip ona göre almayı düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531
the_escobar, 6 saat önce yazdı:

Hocam bende 1.5'dan buldum. Yakın zamanda test vermeyecektim normalde. O yüzden testsiz anlayabilir miyiz uyku kalitesinden vs. 1 kalem alıp deneyip ona göre almayı düşünüyorum.

1 kalemde anlaşılmaz bence ama 2-3 ay içinde  sakal kıl sertleşmesinden saç rengi koyulaşması cilt kalitesinde ki artış gibi durumlardan anlaşılıyor. Uyku kalitesi bence kişiden kişiye değişiyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mertblk10    1
Askabar, 6.07.2025 - 11:04 yazdı:

1 kalemde anlaşılmaz bence ama 2-3 ay içinde  sakal kıl sertleşmesinden saç rengi koyulaşması cilt kalitesinde ki artış gibi durumlardan anlaşılıyor. Uyku kalitesi bence kişiden kişiye değişiyor 

Ben çakma genotropin almıştım konu açmıştım 3 ay boş ilaç kullandım belki hatırlarsınız, simdi 1750₺ den aldıgım cinnatropine geçtim kan testim çok iyi çıktı normalde 0-3 ref aralıgı growth degerim benim 0.1 di :) şusn 5.21, 52 kat arttırdı bendeki yan etkileri şunlar ikinci veys üçünci günden itibaren başladı tüm vücudum karıncalanıyor uyuşuyor ellerimı kapatamıcak derece de şiş ve ödemli uyku kalitesi herkeste artmıyor bende artmadı mesela, harici çene kemigim dişlerim çook sert ve dolu dolu dişimi bile sıkamıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
mertblk10, 2 saat önce yazdı:

Ben çakma genotropin almıştım konu açmıştım 3 ay boş ilaç kullandım belki hatırlarsınız, simdi 1750₺ den aldıgım cinnatropine geçtim kan testim çok iyi çıktı normalde 0-3 ref aralıgı growth degerim benim 0.1 di :) şusn 5.21, 52 kat arttırdı bendeki yan etkileri şunlar ikinci veys üçünci günden itibaren başladı tüm vücudum karıncalanıyor uyuşuyor ellerimı kapatamıcak derece de şiş ve ödemli uyku kalitesi herkeste artmıyor bende artmadı mesela, harici çene kemigim dişlerim çook sert ve dolu dolu dişimi bile sıkamıyorum 

Overdose satan kişilerden mi aldın hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Basayev
      Değerli dostlarım herkese selamlar,
      Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
      Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.

21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
      32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
      Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
    • Yazan: senior
      Cinnotropin kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum bıraksam growth hormonu kendine gelmesi 2-3 hafta sanırım Buda beni geriye götürür endişesiyle bırakmakta istemiyorum sabahları 1 üniteye düşürdüm sadece bir anda kesmiyim diye bıraksam hormon kendine gelene kadar gelişim açısından beni geriye atar mı ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var. 
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar,
      Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
      SORULARIM:
      GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim

• Yazan: Batarya
      Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
      Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
      Teşekkür ederim şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.