Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Atarix

Cinnatropin in fiyatı nedir?

Önerilen İletiler

Pasa23    7
Perseu, 01.07.2025 - 19:01 yazdı:

Daha sığ bir düşünce olamaz. Bu ilacın irandaki satış fiyatı belli üstüne ne kadar yazdığı satıcının keyfine kalmış. Ben sana boş ilacı da 2000 liraya satabilirim sırf 2000tl dedim diye bu ilacı dolu mu yapıyor?

sığ derken ? benim söylediğim ile senin söylediğin arasındaki farkı açıklar mısın ?  ilacın kalitesini fiyatı belirlemez.  Türkiye'de satıcı güvenirliliği ilk sıradadır , dolayısıyla satıcıya güveniyorsan ister ucuz ister pahalı o ilacı alırsın . sırf başka satıcıda aynı ilaç pahalı diye daha iyidir diye bir mantık yok . haksızmıyım kardeşim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayatikyncu    1
mertblk10, 07.07.2025 - 12:43 yazdı:

Ben çakma genotropin almıştım konu açmıştım 3 ay boş ilaç kullandım belki hatırlarsınız, simdi 1750₺ den aldıgım cinnatropine geçtim kan testim çok iyi çıktı normalde 0-3 ref aralıgı growth degerim benim 0.1 di :) şusn 5.21, 52 kat arttırdı bendeki yan etkileri şunlar ikinci veys üçünci günden itibaren başladı tüm vücudum karıncalanıyor uyuşuyor ellerimı kapatamıcak derece de şiş ve ödemli uyku kalitesi herkeste artmıyor bende artmadı mesela, harici çene kemigim dişlerim çook sert ve dolu dolu dişimi bile sıkamıyorum 

Ellerinin kapatamıycak derece ödemli olması iyi birşey değil vücut şekeri yakamıyor gh nın fazla olmasından dolayı insüline karşı duyarsılaşıyor gh kullandığın süre zarfında çok dikkat etmen gereken şey karbonhidrat ve şekerden uzak durmalısın uzun yıllar kullanıp diyabet olan bir çok insan var dikkat edilmesi gereken bir konu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Hayatikyncu, 13 saat önce yazdı:

Ellerinin kapatamıycak derece ödemli olması iyi birşey değil vücut şekeri yakamıyor gh nın fazla olmasından dolayı insüline karşı duyarsılaşıyor gh kullandığın süre zarfında çok dikkat etmen gereken şey karbonhidrat ve şekerden uzak durmalısın uzun yıllar kullanıp diyabet olan bir çok insan var dikkat edilmesi gereken bir konu

Benimde özellikle  uyuşma oluyor el bileklerimde 5 kalem bitirdim gözlükle görülür böyle değişim yaşadım diyemem gün boyu omuzlar pump oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171
Tr3n, 9 dakika önce yazdı:

Benimde özellikle  uyuşma oluyor el bileklerimde 5 kalem bitirdim gözlükle görülür böyle değişim yaşadım diyemem gün boyu omuzlar pump oluyor

Kac iu kullandın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Ferdikra, 20 dakika önce yazdı:

Kac iu kullandın

6 iu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171
Tr3n, 8 dakika önce yazdı:

6 iu

2 4 arası böyle bi sorun yasar mıyım acaba cok merak ediyorum henüz kullanmıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Ferdikra, 36 dakika önce yazdı:

2 4 arası böyle bi sorun yasar mıyım acaba cok merak ediyorum henüz kullanmıyorum 

2-4 için delmezdim ben vücudumu 6 iu bile az deca npp kullanmak şart ben kullanmadım eklemler için 

3 üncü haftam direk 6 iu başladım sabah 3 gece 3

8 iu de bunlar yaşanıyor videoda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
Ferdikra, 14 dakika önce yazdı:

4iu kullandığımda sabah ellerim şişmiş olarak uyanıyordum ama gün içinde geçiyordu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171
Perseu, 5 dakika önce yazdı:

4iu kullandığımda sabah ellerim şişmiş olarak uyanıyordum ama gün içinde geçiyordu.

4 kafi ya yag yakımına destek olarak eklicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

cinnatropin mi kullanıyordun geno mu?

Cinnatropin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171

Suan 850 den alabiliyorum cinna yı alıp stoklasam ne kadar saklayabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1

Bende cinna için overdose satan tayfadan aldım tanesi 1300 TL den 20 kalem ama henüz kullanmadım, 6 aylık günde 2-2  toplamda 4iu kullanmayı düşünüyorum doz yeterli ve güvenli 5 ve 6 dan sonra sıkıntı oluyor arkadaşım şeker hastası oldu, benim aldığım kalemlerin sanki bazıları yeniden dolum gibi görünüyor overdose tayfadan alanlar dikkat etsin, ben haftaya kullanmaya başlayacağım 10 gün sonra test yapıp buradan sonucu paylaşırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    1

850 tlye aldigim cinna 4 iu omuzdan vurdum 3 saat sonra sonuc bu baska biri daha buldum onda 800 tl 😃😃 daha ne kadar dusugu var merak ediyorum

Screenshot_20251030_092726_Drive.jpg

Sinan35, 38 dakika önce yazdı:

Bende cinna için overdose satan tayfadan aldım tanesi 1300 TL den 20 kalem ama henüz kullanmadım, 6 aylık günde 2-2  toplamda 4iu kullanmayı düşünüyorum doz yeterli ve güvenli 5 ve 6 dan sonra sıkıntı oluyor arkadaşım şeker hastası oldu, benim aldığım kalemlerin sanki bazıları yeniden dolum gibi görünüyor overdose tayfadan alanlar dikkat etsin, ben haftaya kullanmaya başlayacağım 10 gün sonra test yapıp buradan sonucu paylaşırım 

Doldurma oldugunu nasil anladiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    1

Ben Eskişehir de oturuyorum orada bir salon sahibinden aldım oda overdose satıyordu, aldıktan sonra fark ettimki güvenlik bantları sanki daha önce açılmış sonra yeniden takılmış gibi çıkıntılıydı ama şimdi kimsenin günahınıda almak istemem kullandıktan sonra test yaptırcam o zaman buradan paylaşcam sonucları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    171

Adamlar kendi gh üretmiş glin tropin adında iran cinnaları doldurma ihtimallerine şaşmamak lazım 😃

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    50
m41a4, Bir saat önce yazdı:

850 tlye aldigim cinna 4 iu omuzdan vurdum 3 saat sonra sonuc bu baska biri daha buldum onda 800 tl 😃😃 daha ne kadar dusugu var merak ediyorum

Deri altı mı vurmuştun 4iu için biraz daha yüksek çıkması gerektiğini düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    1
Perseu, 41 dakika önce yazdı:

Deri altı mı vurmuştun 4iu için biraz daha yüksek çıkması gerektiğini düşünüyorum.

Kas ici ama zamanlamayi pek tutturamadim sanirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    150
Sinan35, 3 saat önce yazdı:

bende önceden kullandım dediğin tayfadan. Kokusu falan olması gereken growth gibiydi, genotropin de kullandım kokusunu biliyorum hemen hemen aynıydı. Cinna zaten ucuz bişey olduğu için doldurma gibi işlere kalkışmışlar mıdır bilmiyorum. Yalnız o kokuyu sağlamaları için ya insülin yada growth olması lazım. Senin de testini bekliyor olacağım dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
Tr3n, 26.10.2025 - 13:59 yazdı:

2-4 için delmezdim ben vücudumu 6 iu bile az deca npp kullanmak şart ben kullanmadım eklemler için 

3 üncü haftam direk 6 iu başladım sabah 3 gece 3

8 iu de bunlar yaşanıyor videoda

6 iu az mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

6 iu az mı? 

Bana göre az 8 ideal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509
Tr3n, 18 dakika önce yazdı:

Bana göre az 8 ideal

dostum 2 haftadır growth kullanıyorsun, 6 iu hiç az bir doz değil. 6 iu kullanan pro sporcular var off-seasonda, hatta şöyle ki bir çok sporcu growth kullanmadan pro card alıyor. 8'in ideal olduğuna seni ikna eden şey nedir? 110 kilo yarışmacı arkadaşlarım 9iu kullanıyor ki onlar da bu growthu belki 6 belki 8 senedir kullanıyor. söylediğin dozlar absürt.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

dostum 2 haftadır growth kullanıyorsun, 6 iu hiç az bir doz değil. 6 iu kullanan pro sporcular var off-seasonda, hatta şöyle ki bir çok sporcu growth kullanmadan pro card alıyor. 8'in ideal olduğuna seni ikna eden şey nedir? 110 kilo yarışmacı arkadaşlarım 9iu kullanıyor ki onlar da bu growthu belki 6 belki 8 senedir kullanıyor. söylediğin dozlar absürt.

Yukarıda Attığım video beni ikna etti 8 iu ile başlanmış, yurtdışında takip ettiğim forumlardada 5 iu az bir doz olduğu söyleniyor şimdilik 6 iu de tatminkâr maddiyat daha yüksek olsaydı 8 iu başlardım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
senior    7
Tr3n, 28 dakika önce yazdı:

Yukarıda Attığım video beni ikna etti 8 iu ile başlanmış, yurtdışında takip ettiğim forumlardada 5 iu az bir doz olduğu söyleniyor şimdilik 6 iu de tatminkâr maddiyat daha yüksek olsaydı 8 iu başlardım 

Peki growth kesersek kaç günde kendi haline gelir hormon 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    331
senior, 1 saat önce yazdı:

Peki growth kesersek kaç günde kendi haline gelir hormon 

2-4 hafta sonra toplarlar kendisini 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Basayev
      Değerli dostlarım herkese selamlar,
      Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
      Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.

21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
      32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
      Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
    • Yazan: senior
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Cinnotropin kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum bıraksam growth hormonu kendine gelmesi 2-3 hafta sanırım Buda beni geriye götürür endişesiyle bırakmakta istemiyorum sabahları 1 üniteye düşürdüm sadece bir anda kesmiyim diye bıraksam hormon kendine gelene kadar gelişim açısından beni geriye atar mı ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var. 
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar,
      Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
      SORULARIM:
      GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim

• Yazan: Batarya
      Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
      Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
      Teşekkür ederim şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.