-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Basayev
Değerli dostlarım herkese selamlar,
Önceden yaşadığım libido ve hormonel sorunlardan dolayı aklıma takılan 2 konu var. Bunlar hakkında bilginize alabilir miyim ?
Konu:Sadece Growth kullanarak bir gelişim sağlayabilir miyim ? Konu: Vücudun dengesini aşırı şekilde bozmayacak growth ile birlikte hangi kürü yapabilirim ? 36 Yaşındayım, bundan önce 2 kür geçmişim oldu.
21 Yaş: testo-boldenon-narditropin-dianabol( İçerik ve planı hiç hatırlamıyorum, ilk ve kazıklanma kürümdür)
32 Yaş: İran testo-(12Hafta)Boldenon(16 Hafta)-Growht(pfizer) 4 Kalem(32U)
Son kürümden sonra yaşadığım tüm libido sorunlarımı @SERKO hocamın verdiği bitkisel kürler ile çözdüğümü söylemeden geçemem. Kendisine tekrar minne duydugumu acıklamak ısterım. Saygılar.
-
Yazan: senior
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cinnotropin kullanıyorum ama bırakmayı düşünüyorum bıraksam growth hormonu kendine gelmesi 2-3 hafta sanırım Buda beni geriye götürür endişesiyle bırakmakta istemiyorum sabahları 1 üniteye düşürdüm sadece bir anda kesmiyim diye bıraksam hormon kendine gelene kadar gelişim açısından beni geriye atar mı ne yapmam lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar,
Sabah aç karnına kardiyo yapmadan önce 4 IU GH kullanıyorum. Şimdi elime yohimbine geçti, kardiyo öncesi kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
GH’in kan şekerini yükseltmesi, yohimbinin etkisini azaltır mı? İkisini aynı anda kullanmak mantıksız mı? Tüm yorum ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim
-
Yazan: Batarya
Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim şimdiden.
-