-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Arkadaş desteği ile başlayan ilk kürüm şuan ıstıraba döndü ne yapmalıyım? (pct desteği rica ediyorum)
Oluşturan:
guest98, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 0xhex
Arkadaşlar merhaba,
Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.
6 Hafta kadar:
Testosteron Enanthate Boldenon 3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)
Testsoteron Enanthate Primobolan NOTLAR:
En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor. 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım. Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım. pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:
ilk test tarihi testo 900 olan 7 mart 2. test tarihi testo 296 13 mart 3. test tarihi testi 96 21 mart Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim.
KAN TESTİ BELGELERİ:
-
Yazan: Furkantepeci
Herkese merhaba arkadaşlar,
3 hafta süren pct planlamam sonrası kan verdim. Sonuçlarım aşağıdadır.
Kür öncesi, kür içi ve pct sonrası kan değerlerim:
Kür öncesi:
Kür içi:
Pct sonrası:
Pct için kullandığım ilaçlar:
25 mg klomen 10 mg tamoksifen Pct sonrası olan kan değerlerimde E2 için değer aralığı yazılmamış ama 10-50 pg/ml olduğunu düşünüyorum.
Sorularım:
Kan sonuçlarıma göre değerlendirecek olursanız ne zaman cut kürüne girmemi önerirsiniz? Biraz daha dinlenmeli miyim yoksa hemen yeni küre başlayabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
-
Yazan: Martkedisi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha tamamen sonuçlar gelmedi fakat geldiği kadarıyla değerlendirir misiniz? Geldikçe buraya tekrar ekleyeceğim hiç bir şekilde pct yapmadım bu arada bu test tok karnına verildi ne kadar etkiler bilemiyorum ben sadece böbrek değerlerimi etkileyeceğini düşünüyorum açlık ve tokluğun bu değerler pct yapmayan birisine göre nasıl?
KAN TESTİM:
-
Yazan: Erdem10
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Propionate kullanmıştım 3 ay ara verdim 1 ay daha kullandım sonra kestim ama pct yapmamıştım. Bir sorun yaşamadım daha sonra 2.5-3 ay oldu bırakalı hafif ereksiyon sorunu hissettim prolaktin çok yüksek çıktı şimdi haftada 1 dostinex.
SORULARIM:
Günde 1 50mg klomen ve sabah yarım akşam yarım proviron doğru mudur? Önerileriniz nelerdir? Dostinex ortalama bir haftada ne kadar düşürür prolaktini biliyor musunuz? KAN TESTİ SONUÇLARIM:
Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: serefsimsek
Merhaba hocalarım,
12 haftalık kürümün sonuna geldim. Enjeksiyonları ilk 1 ay Pazartesi 150, çarşamba 150 ve Cuma 150 mg mix şeklinde yaptım, yani 1 ml olarak. Daha sonraki haftalar dozajı arttırarak 1.6 ml kadar çıktım ve kürün son günleri 1.8 ml kadar çıkarak sonlandırdım. Kür içinde yan etki olmadığı için Arimidex vs. kullanmadım kürü baltalamamak adına; sadece haftada 1 defa yarım tablet Cabaser kullandım. Kür içinde aldığım minerallere ve vitaminlere dikkat ettim ve çinkoyu kesmedim. Kür bitiminden 10 gün sonra kan tahlili verdim. Bu arada testleri yaptırdığım hastane maalesef serbest testosteron yapamıyordu. Öncesi ve sonrası olarak sonuçları paylaşıyorum. Ek olarak, bu sonuçlara göre Choriomon, Pregnyl vs. kullanmama gerek var mı? Malum karaborsa haricinde son zamanlarda tedarik sıkıntısı var.
KÜR İÇERİĞİM: (Ultra 150 mix)
Trenbolone Acetate 50 mg Drostanolone Propionate 50 mg Testo Propionate 50 mg Siz değerli hocalarımın PCT için yardımlarını bekliyorum. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-