Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Nynex

Testosteron + boldenon küründeyim fakat gelişim sağlayamıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Nynex    7

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar.

8 haftadır kür detaylarım şu şekilde:

• 500mg testo enanthate
  • 400mg boldenone

Küründeyim iran testo ve novagen pharma boldenone. Fakat ne ölçü alabildim ne de iştah açıldı damarlanma ve kaslarda dirilik var ama okadar :) iştah olmadığı için beslenmemde iyi değil ama en azından günlük 130-140gr proteini alabiliyorum.

• kilom 75
  • yaş 39

Spor geçmişim bolca var antrenmanlarımda iyi geçiyor ama ölçü alımı yok geçen seneden beri aynı ölçülerdeyim bu konuda önerileriniz var mı acaba? @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @GHOST @crosfredy @otopsicikedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.041

İlaçlar boş olabilir mi test yaptırdın mı hiç? Ve beslenmeni eksiksiz yazar mısın buraya gün gün.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    730

Sana şöyle söyliyim bende boldenon testo küründeydim hayvan gibi yemen gerekiyor 1.3kg pirinç ve 140 gram pirinç unu (toz gramaj) yiyodum o zaman baya size almaya başladım tabi kademe kademe yükseltmen lazım ama mecbur zorlaman lazım kendini fakat kan testi yaptırsan iyi olur ilaçlar işe yarıyor mu kontrol edersin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nynex    7
ardas, 19 saat önce yazdı:

Sana şöyle söyliyim bende boldenon testo küründeydim hayvan gibi yemen gerekiyor 1.3kg pirinç ve 140 gram pirinç unu (toz gramaj) yiyodum o zaman baya size almaya başladım tabi kademe kademe yükseltmen lazım ama mecbur zorlaman lazım kendini fakat kan testi yaptırsan iyi olur ilaçlar işe yarıyor mu kontrol edersin.

Hocam İştah olmadan nasıl hayvan gibi yiyebilirim ki? Boldenone da iştah açmadı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    730
Nynex, 2 saat önce yazdı:

Şöyle bir şey var iştah açsa bile midenin bir kapasitesi var emin ol bunu yerken belli bi yerden sonra midem çatlıcak gibi oluyordu kürde değilkende 1200 pirinç yiyordum pişmiş ağırlık bu yiyorum yiyorum kilo alamıyorum demek gibi bir şey zorlıcaksın yapıcak bir şey yok miden yedikçe genişliyor zaten. Kür öncesi kolum yukardaki gibiydi kür sonrası aşağıdaki hali.

IMG_0311.jpeg IMG_3603.jpeg

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    65
Nynex, Bir saat önce yazdı:

1,2 şişe rad140 kullan evi,arabayı yersin :D 

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nynex    7
SPECTRE, 22 saat önce yazdı:

İlaçlar boş olabilir mi test yaptırdın mı hiç? Ve beslenmeni eksiksiz yazar mısın buraya gün gün.

Test yaptırdım boldeyi bilmem ama testo bariz şekilde çalışıyor belli beslenmem ise genelde şöyle,

Günlük 400gr (bazen 500gr) tavuk ortalama yarım kg pirinç pilavı hergün bir kez muz fıstık ezmesi protein tozu ile shake gerisi balık yağı magnezing vs. Gibi vitamin takviyeleri oluyor. Kırmızı et haftada 1 bazen 2 kez 150-200gr kadar tüketiyorum ekmek yok şeker yok

tarihinde Nynex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    730
Nynex, 4 dakika önce yazdı:

Test yaptırdım boldeyi bilmem ama testo bariz şekilde çalışıyor belli beslenmem ise genelde şöyle,

Günlük 400gr (bazen 500gr) tavuk ortalama yarım kg pirinç pilavı hergün bir kez muz fıstık ezmesi protein tozu ile shake gerisi balık yağı magnezing vs. Gibi vitamin takviyeleri oluyor. Kırmızı et haftada 1 bazen 2 kez 150-200gr kadar tüketiyorum ekmek yok şeker yok

Kalori olarak çok düşük 2.5 kalori filan aldığın max 3 bana az geldi yulaf yumurta filan yemiyor musun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.000

Kalori hesabı yapabilirsin günlük minimum 4000 kalori al 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nynex    7
ardas, 4 saat önce yazdı:

Kalori olarak çok düşük 2.5 kalori filan aldığın max 3 bana az geldi yulaf yumurta filan yemiyor musun ?

Yulaf tüketemiyorum zaten iştah az kolay doyuyorum yulaf tüketince iyice tıkıyor yumurta sabahları 4 tane bütün haşlanmış yiyorum ama ilaçların iştah açması gerekmiyormu onu anlamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ufukbelli.06    110
Nynex, 11 dakika önce yazdı:

Yulaf tüketemiyorum zaten iştah az kolay doyuyorum yulaf tüketince iyice tıkıyor yumurta sabahları 4 tane bütün haşlanmış yiyorum ama ilaçların iştah açması gerekmiyormu onu anlamadım

Üstad Yulaf bulgur gibi glisemik indeksi düşük gıdalardan uzak dur. 

Sabahları pirinç unu ve yumurta ile pankek yapıp fıstık ezmesi muz yaban mersini tarzında kahvaltı yap 500-700 kalori buradan alırsın. Akşam yatmak önce yüksek kalorili shake yapıp içebilirsin. Günlük 4 adet Orta boy patates haşlama ve Kuruyemişlerden de destek alabilirsin. Gainer da kullanabilirsin. Tabi bunlar ara öğün olarak ana öğünlerde pirinç ve tavuk ye fakat onları da renklendirebilirsin. 

tarihinde ufukbelli.06 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    730
Nynex, 55 dakika önce yazdı:

Yani iştah açıyorda aşırı bir şey beklememek lazım yemem gerekiyorsa eğer her türlü yiyorum iştaha pek dikkat etmiyorum o yüzden net bir şey diyemicem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: 6arrows
      Merhabalar herkese iyi forumlar.
      Bir süredir düşündüğüm ve üzerine herkesin tecrübesini, bilgisini, düşüncesini merak ettiğim bir konu var.
      Steroid kürlerinde testosteron referans aralığında tutulabilir mi?
      Bu soruyu ortaya atmamın sebepleri şunlar:
      Steroid kullanımında herhangi bir hormon referans dışında kalınca sorunlar baş göstermeye çalışıyor. Neden testosteronu referansın çok üzerinde tutmanın getirdiği sorunları görmezden geliyoruz (örneğin; kardiyovasküler sorunlar, karaciğer sorunları, prostat-sperm üretimi sorunları, psikolojik sorunlar vs...). Yüksek testosteron, diğer anabolikler gibi igf-1 artışı, protein sentezi, toparlanma hızı, nitrojen tutumu, performans artışı gibi etkiler ile hipertrofi sağılıyor mu sağlıyorsa ne derecede sağlıyor? Testosteron bir anabolik görevi mi görüyor yoksa kür için bir MCT ürünü olarak mı çalışıyor? Sizlerin düşünceleri nelerdir? Düşük doz testosteron kullanıp da herhangi bir olumlu veya olumsuz etki yaşadınız mı?
      Kendim kısa bir süredir haftalık 240 mg testosteron propionat ve masteron kullanıyorum ve çok güzel etki aldığımı görüyorum (150-200 arasına çekmeyi düşünüyorum). Bana öfke sorunları yaşatmıyor, ekstra sivilcelendirme yapmıyor, hemogram değerlerimi bozmuyor ve libidomda inanılmaz artış hissediyorum. 
    • Yazan: grooseçetin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda aktif olarak daha yeni bu hafta tanıdığım tanınan bir boksör ağabeyimden boldenon testo aldım ve bolde testo kürüne başladım ancak bir sorum olacak, kür etkileri ne zaman belli olur yani ne zaman hissedebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron 250 mg Boldenon SORULARIM:
      Kan değerlerinde neylere dikkat etmem gerekiyor? Nelere bakmam gerekiyor? Ayrıca pct olarak neler yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
    • Yazan: Burak12345
      Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.
      Şöyle bir sorunum var:
      Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      750 mg Testosteron 750 mg Boldenon Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: muhammedb1907
      Merhabalar Arkadaşlar,
      Yaklaşık 6 aylık Kürün sonuna geldim 116 kilo başladığım bu serüvene an itibari ile 92 kilo olarak devam ediyorum kolum 37 cm'den 42'ye kadar büyüdü yaklaşık 30 kilo vermeme rağmen bu beni mutlu ediyor ama belki kilomdan kaynaklıdır steroidin devasa etkilerini göremedim belki de only testo yaptığım için olabilir.
      Aynaya geçince devasa farklar göremiyorum,  bu sürede 6 ay boyunca ortalama haftalık 300mg only testo ent Ve son 2 hafta 200mg tren ent kullandım amacım 4 hafta kullanmaktı  ama aşırı yan etki görünce 2.hafta sonunda bıraktım ve kürü sonlandırdım şuan bırakalı 4 hafta oldu, ama şöyle bir hata yaptım ki ilk siparişimi vortex markasından aldım ve bana supedrol verdi bende araştırmadan etmeden 2 ay boyunca günlük 30mg kullandım ve kullanmayı bıraktığım günden beri Sertleşme Sorunu yaşıyorum.
      SORUM:
      Ben Kan testi İçin Randevu Aldım Hangi Testleri Yaptırmam Gerekiyor?
      Bana Yardımcı olursanız çok Sevinirim.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar günaydın,
      2 farklı testosterone enantahe markasını 1flakona birleştirmek ilacın yapısına zarar verebilir mi?
      Cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.