-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Vücutta aşırı sivilcelenme var ne yapmalıyım?
Oluşturan:
ragonard, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Powercı
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce sustanon kürü yapmıştım şuan protan marka ilaç aldım bolde testo masteron sivilce yaptı sustanon da olmamıştı ürünün markası ile alakası var mıdır sivilcenin surat sırt berbat?
-
Yazan: Lifter31
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
Çok uzun süredir günde 2400mg nac kullanıyorum. Sorun olur mu acaba?
Şimdiden sağ olun.
-
Yazan: Batubyraq
Merhaba arkadaşlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: serdare
Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı , kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim.
-