-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: androjen
Arkadaşlar selamlar,
Ben uzun süre kesmeden steroid kullandım yaklaşık 1.5 sene ve 2 kez pct yaptım bu en sonki pct değerlerim önceki pctdem de pregnly gün aşırı şeklinde 3 hafta boyunca vurmuştum ve kendimi daha iyi hissettiğimi düşünüyorum clomen ve tamoxfien 1 kutu kullanmıştım şimdi pct de hcgyi bulamadığım için clomen ve tamoxfien başladım 1 er kutu bittikten sonra bulabildim ve tek seferde vurdum hcgyi sonra 1 kutu clomen ve 10 adet tamoxfien daha kullandım sonra sonuçlar bu ve 2 haftadır da herhangi birşey kullanmıyorum aklıma takıldı pct süreci yarıda mı tamamlandı tekrar dan clomen ve tamoxfien başlamalı mıyım eczaneye 3 kutu clomen siparişi verdim.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Torento33
Merhabalar arkadaşlar 12haftalik kürüm biteli 13 gün oldu bugün pct için tahlil yaptırdım sonuçlar aşağıdaki gibi.
Bu ilk kürümdü yardım ederseniz sevinirim.
Kürüm şu şekildeydi..
1-6 hafta günlük 30mg dianabol 1-12 hafta testo e (1ml pazartesi 1ml cuma) 1-10 hafta boldenon (1ml pazartesi 1ml cuma) KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Torento33
Merhabalar tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum yaş33 boy1.83 kg77 üç yıllık spor geçmişim var tabi ara verdiğimde oldu sıkıntım genetik yapım bunlarla ilgili çok makale ve forum okudum okuduklarımı uyguladım fakat bir türlü belirli bir ölçüyü geçemedim ve sonunda steroid kürüne girmiş bulundum girmeden önce bazı testler yaptırdım e2 lh FSH alt ast çok şükür bir sıkıntı yok herşey normal..testo e bolde dianabol 10 haftalık bir küre girdim 13. Günümdeyim fakat kilom aynı ve su tutma başlamadı sadece aşırı terleme var.bı yanlışım var mı yoksa ben mi biraz sabırsız davranıyorum teşekkürler.
-
Yazan: ekavustu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ben toplam 5ay kür yaptım ilk 2ay haftada 500mlgrm testesterone prop 200ml primo kullandım sonra testoyu crp yapıp 250ye düşürdüm haftalık 1 kerede 70mlgrm tren vurdum ama uyutmadı diye saldım yani 2.aydan sonra only testo kullandım şuan pctnin 3.haftasındayım ilk 2hafta clomid aldım yarım tablet ve 20mlgrm tomoksifen 2. haftadan sonra clomeni bıraktım sadece 20mlgrm tomoksifenle devam ettim testisler büyüdü sabah sertleşmesi geldi ama kürde bile sivilcem yokken az biraz sivilcelendim pctde kan tahlillerim ilacı kestikten 3 hafta sonra verildi ben pctyi 1ay düşünüyordum. Şuan tomoksifen kullanıyorum kan tahlili vermek için pctnin bitimesinin ardından 4 hafta sonra vermeyi planlıyorum.
SORULARIM:
Sizce uzatmalı mıyım kan tahlili veriyim mi? Görüşleriniz nedir abilerim? KAN TESTLERİM:
-
Yazan: oldbutgold
Merhabalar öncelikle herkese,
Aktif olarak 1.5 yıl spor yapmıştım ve maalesef bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım şuan aşırı kilo aldım 110kg ve %30 yağ oranlarındayım elimde bulunan rad140 ve oxandrolone’ u beraber kullanmayı düşünüyorum hem bu kombinasyonu önerip önermediğinizi sormak hem de kullanırken ve ayrıyeten pct sürecinde neler kullanabilirim onu danışmak istedim. Salonumdakiler bunları kullanırken arimidex ve nac600 yeterli olacak dedi sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
-