Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Nynex

Testo + bolde kürüne kan ve üre azotu değerlerim referans dışı çıktı ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Nynex    7

Arkadaşlar bu gün ciğerlerimi üşüttüğüm için kan tahlili verdim ancak kan üre azotu yüksek çıktı. Testo enanthate ve boldenone kürümde 5.haftadayım sanırım bunlardan kaynaklı olmuş olabilir koruyucu olarak sadece milk thistle kullanıyordum bu konuda önerileriniz var mı acaba? @rastlantisal @SantoR @Askabar @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    6.433
Nynex, 13 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bu gün ciğerlerimi üşüttüğüm için kan tahlili verdim ancak kan üre azotu yüksek çıktı. Testo enanthate ve boldenone kürümde 5.haftadayım sanırım bunlardan kaynaklı olmuş olabilir koruyucu olarak sadece milk thistle kullanıyordum bu konuda önerileriniz var mı acaba? @rastlantisal @SantoR @Askabar @metinav

Merhabalar. Boldenon, böbreklere çok yüklenen bir ilaç. Boldenon küründe su tüketimi abartılmalı. Bu işin koruyucusu su.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nynex    7
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Merhabalar. Boldenon, böbreklere çok yüklenen bir ilaç. Boldenon küründe su tüketimi abartılmalı. Bu işin koruyucusu su.

Teşekkürler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fanzea34    24
Kevinlevroneben, 1 saat önce yazdı:

Merhaba bende test bolde kullanacağım milk thistle ne kadar kullanmalıyım günlük mg şeklinde belirtebilirmisiniz

Hayranınım dayı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BlaBla    16

Himalaya marka liv52, cystone ve detoksift günlük 3 kapsül. Maydanoz, brokoli, ıspanak tozu. 
Hep bunları kullandım hayatımda hiç nac600, milk thistle kullanmadım ve hiç sorun yaşamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: SİYAHKUN
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
      PCT PROTOKOLÜM:
      İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen  Son 5 gün ise - 25 mh g klomen  10 mg tomoksifen  Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
      GÖZLEMLERİM:
      Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: emre_0_1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında  sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      Kaç kürde o fiziğe sahip oluruz?
      SORULARIM:
      3 yıl doğal ve disiplinli bir şekilde spor yapıp sonrasında koca bir fizik isteyen, yarışmak isteyen birisi kaç kür de veya ne kadar süre ilaç kullanarak o insta da gördüklerimize dönebilir? (beslenme, antrenman vs bunların iyi olduğunu kabul edersek) Bunu başarabilmek için ilaçtan birkaç yıl hiç ayrılmamak, sürekli blast cruze yapmak mantıklı mı? tek yol bu değil diye düşünüyorum çünkü blasr cruze olayı 20 yıl önce yokmuş. enjeksiyon koekum olduğu için değil de en temiz şekilde o aşamaya nasıl geçeceğimi merak ediyorum. Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi okumak isterim, teşekkürler herkese iyi forumlar.
    • Yazan: Fredo
      Pct de Ovitrelle 250 3 gün arayla 3 kutu kullanmam gerektiği söylendi kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi tek seferde hepsi vurulabilir mi ?
    • Yazan: semihyldrm
      Merhabalar hocalarım,
      10 haftalık ilk kürüm biteli 7 gün oldu bugün pct için tahlil yaptırdım sonuçlar aşağıdaki gibi. İlk pct'im olacak yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıda bilginize sunduğum veriler ışığında pct için uygun mudur şartlar?
      KÜR İÇERİĞİM:
      300 Testosteron Propionate 300 Masteron Propionate PLANLANDIĞIM PCT PROTOKOLÜ:
      Hafta 1-2: Klomen 50 mg + Tamoksifen 40 mg Hafta 3-4: Klomen 25 mg + Tamoksifen 20 mg KAN TESTİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.