-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Önerildi
Klasik şeyler... Aşk acısından vurmuş çoğunluğu. Eğer böyle bir şey var ise "acı" kelimesini geride bırak. Ders çıkart o tecrübe/deneyimden. Ardından bu yaptığımız spor bir yandan sonra "heves" sporluğundan çıkıp gerçek disipline sahip olup, disiplin kurmak isteyenlerin sahası haline geliyor.
Oyuna dahil ol, evden-spora gidiyorsan bir değişiklik yap. İnsanın en büyük hapishanesi kendi evidir, ilk bi' oradan çıkart kendini. Antrenman programını çok fazla değiştirmeyen birisi isen -benim gibi 2 yıldır değiştirmediysen gibi gibi vesaire- yeni hareketlerle süsle. Uyuşuk olduğun şeyleri bırak. Bu aralar çoğumuzda bu sosyal medya yüzünden algı bozukluğu oluşmaya başladı. Algını düzelt ve algını bir yere hizala, onu iste, onu yap ve onu tekrarla.
Acıları dindirmek için git, kafanı dağıtmak için git, en iyi halini görmek için git, kendini sevmek için git, özgüven için git.... Ne istersen, nasıl istersen öyle git ama gerçek anlamıyla oraya git. İnan o üşengeçlik, gitmek istemeyişin bir kaç dakikadan ibaret. O antrenmana giriş yaptığın zaman onlar geride kalıyor. Sağlıcakla kalınız. Umarım hayatınız güzelliklerle doludur.
arafından önerildi
Oyuna dahil ol, evden-spora gidiyorsan bir değişiklik yap. İnsanın en büyük hapishanesi kendi evidir, ilk bi' oradan çıkart kendini. Antrenman programını çok fazla değiştirmeyen birisi isen -benim gibi 2 yıldır değiştirmediysen gibi gibi vesaire- yeni hareketlerle süsle. Uyuşuk olduğun şeyleri bırak. Bu aralar çoğumuzda bu sosyal medya yüzünden algı bozukluğu oluşmaya başladı. Algını düzelt ve algını bir yere hizala, onu iste, onu yap ve onu tekrarla.
Acıları dindirmek için git, kafanı dağıtmak için git, en iyi halini görmek için git, kendini sevmek için git, özgüven için git.... Ne istersen, nasıl istersen öyle git ama gerçek anlamıyla oraya git. İnan o üşengeçlik, gitmek istemeyişin bir kaç dakikadan ibaret. O antrenmana giriş yaptığın zaman onlar geride kalıyor. Sağlıcakla kalınız. Umarım hayatınız güzelliklerle doludur.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şu anlık ilaç kullanmıyorum PCT yeni bitti.
Farklı bir programa geçmek istiyorum Haftada 4 gün gitmeyi düşünüyorum.
Çarşamba:
Bench press 5x5 incline barbell press 4x8 fly machine 3x12 Pectoral machine 3x10 rope pushdown 3x10 v bar pushdown 3x10 skull crusher 3x8 Perşembe:
lat pulldown 3x10 seated row 3x10 barbell row 3x8 T bar row 3x10 rope hammer curl 3x10 dumbell curl 3x10 arm curl 3x8 shoulder press 3x10 lateral raise 3x10 Rear delt 3x10 cuma off cumartesi pazar aynı hareketler.
-
Yazan: tylerc
Arkadaşlar merhaba,
Sizlerle antrenman programımı paylaşmak istiyorum.
Haftada 5 gün olacak şekilde programı uyguluyorum. 2 push, 2 pull ve 1 leg olacak şekilde. Antrenman sonrası yarım saat kadar kardiyo yapıyorum. Zamanım olduğu günlerde spar idmanı veya HIIT kardiyo ekliyorum. Squatta 4 set olacak tabloda yanlış yazıyor. Tekrar sayıları 10-15 arası. Göğüste MCP biraz gereksiz ama hareketi sevdiğimden dolayı uyguluyorum. Definasyon sürecindeyim. Eksik gördüğünüz yerleri belirtebilirsiniz.
Squat ve Bench Press ısınma harici 10 tekrarı görmeyeceğim ağırlıklarda yapıyorum. Kalça hareketleri gerekenden fazla gibi geliyor. Abductorleri kaldırmayı planlıyorum. Şekil alacağız diye nicki minaja dönmeyelim Parça parça spor geçmişim bulunuyor. 2015 civarında Muay Thai ile spora başladım. Ara ara vücut geliştirmeye de odaklandım. Şuan yağ oranım olması gerekenden çok yüksek. Hacim kazanmaktan ziyade kilo verme odaklıyım. Bilmeniz gereken başka bir şey varsa sorabilirsiniz. Tavsiyelere açığım
-
Yazan: mamibolone
Arkadaşlar merhaba,
Şuan da split antreman programı uyguluyorum. 2 gün önce bir arkadaşım kendi uyguladığı programı attı. Program hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Ayrıca yeni bir antreman programına geçiş yapmak istiyorum. Bu yüzden önereceğiniz programları dikkate alacağım. Hareket isimlerini de kendi anlayacağı dilde yazmış Anlarsınız zaten.
-
Yazan: Mert0735
Programım üst gövde odaklı bir program. Ona göre yorumlarsanız çok sevinirim.
Not : Eklenmemiş günler OFF olarak algılayabilirsiniz.
-
Yazan: Onurhano
Arkadaşlar salona haftada 4 gün gidebildiğim için upper lower önerdiler.
İnternette düzgün bir program bulamadım yardımcı olur musunuz?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-