-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testo,bolde kürü sonrası pct nasıl olmalı?
Oluşturan:
Nynex, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ed4wert4
Selam kardeşlerim,
Değerli Hocalarım yaklaşık 4 ay boyunca 300mg testosteron kullandım son enjeksiyonun üzerinden 3 haftadan fazla zaman geçti (4. haftanın içindeyim) bugün devlet hastanesinde kan testi oldum sonuçlara inanamadım açıkçası teyit etmek için özelde de test mi olsam diyorum sistem kendi kendine bu kadar hızlı açılabilir mi ? Pct yapmama gerek var mı testislerimde ufalma var, küre başlamadan önceki değerlerimi ve bugün verdiğim testleri yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum... (ilacı Burak Hocadan aldım çalıştığına da gözümle şahit oldum) maalesef kür ortası testim yok
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
5 günde bir 250mg testosterone enanthate 7günde bir 200mg bolde Küründeyim testo dozajını ellemeyip boldeyi 400 e çıkarsam bir sıkıntı olur mu? Olur diyende var olmaz diyende var...
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: trenbolonavcısı
Herkese iyi forumlar,
Definasyon sürecimde test P kullanıyorum şuan ama Test C' ye geçmek istiyorum aklımda bir kaç soru var.
SORULARIM:
Prop aktif olarak kanda 100mg geziyor 2 günde 1 yapmamıza rağmen sanırım? Eğer 1.konu doğruysa haftalık 400mg TestE'ye geçmek istiyorum doz arttırmak için fakat direk enjeksiyon sonrası Çalışmaya başlar mı? Yine aynı şekilde diyete devam edip e2'yide armidexle baskılamayı planlıyorum eksik bişey varsa ekleyebilirseniz süper olur? Doz artırımının bana ekstra yağ yakım ve dayanıklılık kuvvet güç anlamında + katacağını düşünüyorum sizce de doğru mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-