Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

baltalı hano

Üye
  • İçerik sayısı

    233
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

42 Mükemmel

baltalı hano Hakkında

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

410 profil görüntüleme
  1. Aylar sonra pct yardım

    Hayır yok ama onu spermiyogram testine girmeden tam olarak algılayamazsın ben bir problem olduğu için değil aslında eski seviyeleri yakalamak için bunu sormuştum bu konuda en çok düzelmeyide çinko pikolinat ve magnezyum mix balık yağı ile yakaladım beslenmeni de düzene sokunca daha iyi sonuç alacağını düşünüyorum. Uykuna da mutlaka dikkat et.
  2. Aylar sonra pct yardım

    Merhaba teşekkür ederim boldenonu kullanalı 1 yılı geçti 1 ovitrelle ve 1 kutu klomenin herhangi bir zararı olur mu sizce bir de boldenon 5 ay da kandan atılıyor sanırım netten baktığımda öyle gördüm anabolik etkisinin az da olsa bir kısmı 5 ay devam ediyor mu yani
  3. Aylar sonra pct yardım

    Ekledim başlık altına şimdi teşekkürler. Ekledim başlık altına şimdi teşekkürler.
  4. Aylar sonra pct yardım

    Merhaba daha önceden 2 kür girdim ilki Bolde Testo 14 haftaydı daha sonra Tren Ace Testo kürüne girdim (Yaş:23) daha sonra ilaçları bıraktım ovitrelle kullandım 1 doz daha sonra 1 kutuya yakın klomen kullandım günde 1 adet, daha sonra teste girdim ve küre girmeden öncekinin yarısı kadardı değerler döngü açıldı fakat eski performans yoktu. Şu an kürü bırakalı 6-7 ay kadar oldu fakat hale tam düzelmiş hissetmiyorum libido eskisine göre daha düşük, sabah ereksiyonu yok, ağırlıklarımda hala bir miktar düşüyor, agresiflik eskisine göre düşük, antrenmanları aksatmıyorum. Daha önceden forumda döngü açılmış olmasına rağmen yapılan testo arttırıcı pct tavsiyeleri görmüştüm (1 kutu klomen vb gibi) bana da takviye edici bir pct önerebilir misiniz? Herksin tavsiyelerini merakla bekliyorum. Teşekkürler Kullandığım supplementler günde 15-20mg glutamine, 10mg creatine, magnezyum, çinko pikolinat, balık yağı 1gr
  5. Pct kan testi

    hocam o yüzden ben de değerleri biraz daha yükseltme çabasına girşitim libido konusunda bir sıkıntım yok fakat diğer testosteron gerektiren durumlar örneğin zorluklarla mücadele sabah dinç uyanmak gün içinde motivasyon depresif durum gibi şeyler yaşadığım için değerleri yukarı çekmek için uğraşıyorum. Şu an ferritinimin alt sınıra yakın olduğunu farkettim takviye olarak microfer alıyorum. Günde 1gr balık yağı 10mg creatin alıyorum daha yüksek seviyelere çekmek istiyorum bir süre leuzea tribulus yohimbine gaba ve aswaghanda kullandım her türlü tavsiyeye açığım
  6. Pct kan testi

    Libido konusunda hiç bi sıkıntım yok ama genel psikolojik olarak çok iyi hissetmiyorum kendimi
  7. Pct kan testi

    Herkese merhaba Tren ace küründen çıktım 2 ay sonra kan testi bu şekilde hepsi alt sınıra yakın buna bağlı olarak sanırım yaşam enerjim de pek yok bu değerleri tekrar nasıl normal haline getirebilirim? Yaş:23 Teste sabahtan uykusuz ve geceden kötü beslenerek girmiştim ne kadar etkiler bilmiyorum.
  8. Metforin testosteron androjen

    çok teşekkürler hocam
  9. Metforin testosteron androjen

    Çok teşekkürler hocam ben cheat yaptığım öğünde mesela baklava yedikten sonra 1000mg yutuyorum sizce bu kullanım normal mi ne gibi faydalar görürüm?
  10. Metforin testosteron androjen

    Herkese merhaba, metforminin androjen reseptörlerini azalttığı hakkında araştırmalar var sizce metformin kullanımı testosteron seviyelerini azaltır mı? @metinav Naturel bir vücutta kullanılmalı mı?
  11. Pct sonrası kan testi

    Çok teşekkürler hocam içime su serptiniz herhalde hormon düzeyleri de yavaş yavaşr artmaya başlar umarım
  12. Pct sonrası kan testi

    Sizce üzerine ekleyebileceğim bir şey var mı ? Hcg klomen vb bi şey kullanmalı mıyım kullansam iyi olur mu?
  13. Pct sonrası kan testi

    Hormon öncesi ve sonrası testler böyle yarı yarıya bir düşme var
  14. Pct sonrası kan testi

    Hcg yi kolesterol için demedim lh fsh ve testonun az olmasından dolayı söylemiştim yine de teşekkürler
  15. Pct sonrası kan testi

    Kullanmaya başladım sizce bi ovitrelle daha vursam düzelir mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×