Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

18 yaş altı kür yapmak isteyenlere altın değerinde uyarılar!

Önerilen İletiler

Loving    9.246

Merhaba değerli platform kullanıcıları ve ziyaretçileri;

Uzun zamandır sektörde değinmek istediğim aynı zamanda sporun bu branşının kanayan yarası 18 yaş altı sporcularımızın hormon sevdası ve onların geleceğini önemsemeyip bu alana dahil eden art niyetli kişileri ele alacağız konu içeriğinde. 18 yaş altı sporcularımızın suçu kesinlikle yok! Suç tamamen eğitim düzeyi, kültür seviyemiz ve ticarete leke bulaştıran satıcıların suçu!

Spor salonlarında 13,14 - 17 yaş aralığında kür yapma arzusu içinde olup bunu eyleme döken onlarca değil malesef ki binlerce genç arkadaşımız var! Bu çok acı verici çünkü önüne geçilmezse zaten bir takım sorunlarda gelecekte doğacak cinsel, mental sorunların çoğu bu dönemlerde tohumlanmış olacak ve bu sorunlara çok daha erken merhaba diyecek genç sporcular.

18 yaş altı sporcular neden böyle kararlar alıyorlar?

  • Her sporcu bireydir ve  her bireyin 18 yaş altı dönemlerinde dini, siyasi ve cinsel seçimlerini sorguladığı dönemlerdir.
  • Bu sporcular dış veya iç yapım dizi, film vb video etkileşimleri ile karşı cinslerini kaslar ile etkileyeceği kanaatine varıyorlar.
  • Erkeğin doğasında güç vardır, bu yaşlarda gücün sadece vücut iskelet sistemi üzerinde kas sistemine bağlı olduğunu sanıyorlar.
  • Diğer arkadaş grupları ergenlik dönemine bağlık eksi yönde gelişmişlik hissedip kendilerini daha pasif hissetmemek adına.
  • Ego bizim için yetişkinlik dönemi olan bir duygu değil ergenlik dönemi olan bir duygudur! Bu duyguya teslim olmayı seçerler.

Gibi onlarca sebepten hormonlara bulaşabiliyor genç sporcular. Ama bu çok büyük bir yanlış, gaflet ve sorun dolu dönemi peşinde getirmektedir. Peki ya neden? Arkadaşlar ergenlik dönemi genelde erkeklerde 9-16 arasındadır ama bilimsel olarak bakıldığında bu 21-22 kadar uzayabilmekte olduğu ispat edilmiştir.

Şimdi bu yaş aralığındaki arkadaşlara sesleniyorum;

'' Henüz daha bireysel yaratılışınızın başlarında hormonlarınız oturmamışken siz hangi deli cesareti ile çok tehlikeli olan bu hormonları vücudunuza alıyorsunuz? Geleceğinizle oynuyorsunuz? '' Diyorum ama aslında sözüm size değil çünkü bu yaşlarda o kadar heyecanlı, aktif ve vurdum duymazsınız ki ben veya kim ne derse desin anlamayacaksınız! Çünkü bizde o yaşlardan geçtik bizde ne yazık ki büyükleriminiz telkinlerini anlamadık! Ha ne zaman bizim iyiliğimizi istedikleri sorunlarla karşılaştık işte o zaman '' Tamama haklılarmış! '' dedik. Ama iş işten geçmişti ne yazık ki! Ben belki binlerce kişiden 1 kişiye bile faydam olur bu yoldan onu döndürebilirim diye bu yazıyı kaleme alıyorum.

18 yaş altı sporcular hormonlara bulaşırlarsa başlarına neler gelecektir?

Bakın neler gelebilir diye bitirmedim başlığın sonunu '' neler gelecektir! '' diye bitirdim demek ki tecrübe ile sabit anlatacağım çok önemli detaylar var bu konu hakkında. Arkadaşlar genç arkadaşlar hormonlar tehlikelidir bir silah gibidir adam vurursun başın belaya girer veya adam korursun yararına olur bunun gibidir ama siz bu yaşlardayken o silah %90 adam vurur adam korumaz çünkü çoğunuz kamikazesiniz hepiniz vücut sağlığını aynada gördüğünüz sanıyorsunuz ama aynada görünenin dışında iç organlar, genetik yapınız buradan ölçülüyor sporcunun ne kadar sağlıklı olup olmadığı. 

Benim yaşımdaki süreçlerde 40'lı yaşlara merhaba demiş biri olarak ergenlik dönemlerimizde oturduğumuz semt, kültür ve süreç dahilinde '' kızlar sigara içen erkeklerden hoşlanırlar! '' kompleksi vardır çünkü mantık şuydu '' Ben o yaşlarda sigara içiyorum sigma/alfa bir erkeğim! Korkmuyorum ailemden, bu durumda beni güçlü bir erkek yapıyor! '' kompleksinden başka bir şey değildi! Koca bir nesil erken yaşlarda sırf bu yüzden sigara denen zehir ile tanıştı bende onlardan birisiydim tabi zamanla bu durumu yendim ve hayatımda sigara veya benzeri şeylere yer vermedim! İşte o zamanlarda büyüklerimiz diyordu yapmayın, etmeyin ama anlamıyorduk!

Başınıza yüksek oranda olası gelecek sorunlar : 

  • Kür dönemi sonu yapılacak sorunlu pct sonrası duygu durum bozuklukları uzun ay veya yıllar!
  • Kür sonu yapılacak sorunlu pct sonrası lh, fsh ve total testosteron seviyelerinde kalıcı sorunlar!
  • Kür harici henüz oturmamış hormon yapınız, ilaçlar ile daha karmaşık bir sürece girecek!
  • Kür için karmaşık düzende olan hormon yapınız '' cinsel kimliğiniz ve tercihlerinize doğrudan etki edecek! ''
  • Kür içi bilgisizlikten doğacak ilaç tepki ve sorunlarına bağlı sinir, stres ve daha fazlası problemlerle karşılaşılacak!
  • Kür için ilaçlara bağlı libido fazlalığı ile oluşacak cinsel arzular sizi sapkınlıklara taşıyacak! 
  • Kür içi mct bilgisizliğinden doğacak iç organ ve kan değerlerine bağlı ciddi sağlık sorunları!
  • Kür içi antrenman bilgisi eksikliğinden ego savaşları dahilinde sakatlanma riski çok daha fazla olacak! (ağır girme aşkı)
  • Kür içi çok daha erken kıllanma, ses değişikliği ve daha yaşlı sizi gösterecek negatif kusurlar!
  • Kür içi yaş dönemine bağlı daha fazlasını arzulama niyeti ile mg artırımına gitmek ve vücudun her zaman daha fazlasını isteyeceğini unutmak buna bağlı ileri dönemlerde kalp, damar yolları sorunlarının kaçınılmaz olması!
  • Kür sonrası ani düşüşler ile psikolojik olarak sporcunun hazır olmaması sonrası, çevresel aaa sen küçüldün mü diyaloglarına bağlı hemen yeni kür dönemi ile yanıp, tutuşma psikolojisi ile ilaca manevi olarak bağımlı kalma durumunun yaşanması!
  • Kür için beslenme bozukluklarına bağlı iç organ yağlanması ve sorunları ile karşılaşılması!

Başınıza gelen sorunlara örnek :

srn1.thumb.png.b78c1629c1c771a3814c45349f640c06.png

Yukarıda kalın puntolar ile belirttiğim kısmın bilimsel cevabı : Vücudunuza hormonları aldığınızda biz profesyoneller bile bunları zapt etme konusunda sorun yaşarken siz genç ve dinamik, egoları Everest dağını aşmış arkadaşlar hiç önemsemeyecek hatta tecrübelerime göre önemsemiyorlar da! Peki ne olacak bu durumda e2 (Estradiol - kadınlık hormonu) daha fazla olunca memelerde sulanma, büyüme hatta dönem dönem süt verme (süt, sıvı akıntısı) gerçekleşecek! Sonra o kalın puntolarla belirlediğim cinsel kimlik ve tercih döneminizde çok başka yerlere gidebilir tercihleriniz. Bu durum yaratılışımız gereği çoğu erkekte travma sebebidir ve bu travmaların sonu hiç iyi bitmez arkadaşlar bilginize.

Alıntı

Estradiol nedir ? 

Estradiol, vücutta doğal olarak üretilen üç östrojen hormonundan biridir. Erkeklerde ve kadınlarda estradiol bulunur ancak kadınlarda hormon seviyeleri erkeklerden çok daha yüksektir. Ama siz ilaca girip bunu tertip edemeyince kadınlarda daha fazla olan bu hormon aslında sizde çok daha fazla oluyor!

Gibi daha onlarca en az +50 madde daha çıkar ama bunlar en can alıcıları ve vazgeçmeniz için yeterli diye düşünüyorum. Bakın spor sağlıklı yaşamak için yapılır! Dışı sağlıklı içi halkalı çöplüğü gibi olsun diye yapılmaz sporcunun! Ha vücudunuzu doğal en tepe noktaya taşımışsınızdır ki bunu 10-14-15 yaş aralığında sporun bu branşına başlasanız gece gündüzünüzü geçirseniz salonlarda hazır olmanız tepeye çıkmanız tüm kas gruplarında 10 senene yani 20-25'li yaşlar! O zaman belki yarışma veya dediğim gibi bu sektörden ekmek yiyeceksinizdir o zaman belki düşünülebilir ama ufak yaşlarda asla arkadaşlar ASLA!

Size bu yaşlarda destek veren ve ticari yakınlık gösteren satıcıların bilmesi gerekenler;

Arkadaşlar hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz, emek gösteriyoruz ve her zaman hayallerimize ulaşıp, karnımızı doyurabilmek adına çabalıyoruz bu doğru! Ama tüm bunları yaparken onurlu, şerefli ticaretten yana seçimimizi yapacağız, ufacık çocukların kanına 2 kuruş fazla kazanacağız diye girmeyeceğiz değil mi? 

Ne yazık ki böyle değil arkadaşlar! Bu sektörün %90'ı kendini geliştirememiş bu sektörde yanlış işler ile ortaya çıkan yüksek karlılık oranının rüyasına kapılıp dahil olanlar oldukları için sizin hedefleriniz, hormon yapınız, idealleriniz '' İNANIN HİÇ BİRİNİN UMURUNDA DEĞİL! '' O yüzden ne kadar abi, amca, dayı, yarışmacı, şu kadar bu kadar öğrenci kitlesi bunların hepsi ticari süslemeler ve satış arzularının kötü yanlarını saklamaya yarayan, örtmeye yarayan ana başlıklar. 

Kendimden yola çıkacak olursam gönlüm çok rahat burada 18 yaş altı sporculara bırakın hizmet vermeyi yazılı destek almalarını dahi yasakladım! Çünkü kimsenin günahına girmek istemiyorum, kimse bu günaha ortak olsun da istemiyorum benim dışımda forum kullanıcılarından. 

1.thumb.jpg.a72a76b26885ea942125a7087f8184f0.jpg 2.thumb.jpg.54c3aa5147a093584882794c106bd539.jpg 3.thumb.jpg.b0b6d01d6ceed7323af312c3acfab058.jpg 4.thumb.jpg.cc604762a4467dad5c9a6f912dc460fb.jpg 6.thumb.jpg.b42e2d7885d78d9018397249e8b7b7f9.jpg

SON SÖZ; Sizlerin bu yaş gruplarında sporun her branşı hayatınızda olabilir hiç sorun yok! Ama hormonlardan uzak durun! Geleceğinizi programlamak adına kitap okuyun, hayvan sahiplenin, ailenizle vakit geçirin, sosyalleşin, okulunuza odaklanın, kendinize hedefler belirleyin, gezin, sevin ve sevilin  '' AMA HORMONLARA BULAŞMAYIN! '' :)

Evet genç, dinamik, akıllı ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan dostlarımız! Belki bu konuyu içeriğini görüp '' aman kim okuyacak bunu! '' diyecek ve geçeceksiniz ama olurda okuyup bu satılara kadar gelir ve fikrinizi değiştirirseniz başta size akabinde buna sebep olduğum için '' NE MUTLU BANA '' esen kalın.

Keyifli Forumlar.

  • Beğen 22
  • Vayyyy!! 5
  • Alkış 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Sercantas    41

Döktürmüşsünüz gene hocam ellerinize sağlık. 18 yaş altı tayfanın instagram da ki 16-17 yaşında ki ilaçlı heriflere özenip girdiğini düşünüyorum. Çok yaygınlaştı bu anabolikler artık. Şöyle bir olay anlatayım 1 hafta önce spor salonunda antreman yaparken 15-16 yaşında ki 165-170 boy arasında ki çocukların ilaçlar hakkında konuştuğunu duydum sarmsdan, testodan bahsediyorlar yahu bunlara kim sokuyor aklına 18 yaşına gelmeden küre girmek nedir ya..

tarihinde Sercantas tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 2
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    851

Hocam sen ne kral adamsın böyle ya????? Son satıra kadar okudum o kadar güzel bir abi gibi anlatmışsın ki. Tebrik ederim seni.

Senin gibi kişilerin bu alanda olduğunu bilmek, görmek harika. Emeğine sağlık umarım tüm genlerimiz bu konuyu okurlar.

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.536

Tam da bu konuda makale araştırması yaparken @Loving hepimizi aydınlattı, teşekkürler.

Konuya ilave olarak;

Değil 18 yaş altı kür yapmak; sonrası için bile 10 kez düşünmek gerekir. 

12 ile 26 yaş arasında bir erkeğin hormon seviyeleri istikrarlı bir şekilde yükselir. Sonrasında ise bu seviyeler neredeyse 40 yaşına kadar yavaş yavaş/sonrasında daha da hızlanarak azalma eğilimi göstermeye başlar.

Ergenlik başladığında sesin kalınlaşması, vücut kıllarının büyümesi, boy uzaması v.b. durumundayken neredeyse hafif bir steroid küründeki gibi hormon seviyeleri görülebilir. Bu aşırı yüksek seviyeler 18 yaşına kadar devam edebilir ve bu durumda dışarıdan hormon takviyesi almak çok mantıksızdır.

 

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korkmaz    7

Çok bilgilendirici  bir yazı olmuş emeğinize sağlık , 40 yaş ve üzeri içinde benzer bir makale olursa harika olur 😊😊

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 2
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.246
Korkmaz, 3 dakika önce yazdı:

Çok bilgilendirici  bir yazı olmuş emeğinize sağlık , 40 yaş ve üzeri içinde benzer bir makale olursa harika olur 😊😊

Yakında yazacağım +35 yaş için hayatımızda hormonlar olmalı mı olmamalı mı? Getirileri neler götürüleri neler benzeri konu gelecek.

  • Beğen 4
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm, 5 dakika önce yazdı:

Tam da bu konuda makale araştırması yaparken @Loving hepimizi aydınlattı, teşekkürler.

Konuya ilave olarak;

Değil 18 yaş altı kür yapmak; sonrası için bile 10 kez düşünmek gerekir. 

12 ile 26 yaş arasında bir erkeğin hormon seviyeleri istikrarlı bir şekilde yükselir. Sonrasında ise bu seviyeler neredeyse 40 yaşına kadar yavaş yavaş/sonrasında daha da hızlanarak azalma eğilimi göstermeye başlar.

Ergenlik başladığında sesin kalınlaşması, vücut kıllarının büyümesi, boy uzaması v.b. durumundayken neredeyse hafif bir steroid küründeki gibi hormon seviyeleri görülebilir. Bu aşırı yüksek seviyeler 18 yaşına kadar devam edebilir ve bu durumda dışarıdan hormon takviyesi almak çok mantıksızdır.

 

Hocam peki 26 yaşına kadar dışardan çok daha fazla testosteron alan bir erkek genel vücut gelişimini daha fazla arttırmış olmaz mı? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.246
Geleceğin Olympia'sı, 2 dakika önce yazdı:

Hocam peki 26 yaşına kadar dışardan çok daha fazla testosteron alan bir erkek genel vücut gelişimini daha fazla arttırmış olmaz mı? 

Empty-Glass-PNG-Image.thumb.png.42d1c20ebba6399087d9d90c53e9b014.png

Bu bardak üzerinden gidelim. Bardağın derinliği ve çapı var doğru mu? Ama elinizde 1 sürahi su var...

Bardağa boşaltmaya başlıyorsunuz su belli bir yere kadar doluyor derinlik ve çapı niteliğinde ama sonra dolup taşmaya başlıyor. İşte dediğiniz de bunun gibi mantıksız siz sadece çapınız, derinliğiniz yani adale saf kas kütleniz kadarını alırsınız vücut yüksek oranda testosteronu veya değiminizle fazla testosteronun hepsini kullanmıyor kullanamıyor çünkü kandaki testosteron e2 konvert oluyor oradan dht vs derken uzayıp gidiyor ama adale oranınız ne kadar artarsa ki o yaşlarda bırakalım adaleyi iskelet yapısı bile sporcunun doğru düzgün oturmamış oluyor. O yüzden Mümkünse hiç kullanılmamalı zaten ergenlik dönemleri +22,23 yaşa kadar büyüme hormonu ve ciddi genetik sorunu yoksa testosteron seviyesi en yüksek oranlarda salgılanıyor. Bakın genç arkadaşlara çoğu adaleli, fit güzel vücutları vardır çünkü vücut deli gibi en tepe noktada hormon salgılıyordur. Zaten hormonal dengenin o yaşlarda karmaşık olmasında sebep yüzde sivilceler, meme uçlarında kitleler, sinir ve stres seviyelerinin en üst noktalarda olması çok normla karşılanıyor ekstra buna hormonlarda girince yukarıda yazıklarım devreye giriyor. 

Keyifli Forumlar

  • Beğen 7

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.237

Her zaman olduğu gibi yine bağıra bağıra doğruları haykırmışsın hocam @Loving emeğine sağlık dediklerinin fazlası var eksiği yok. Gençler zehirleniyor ama sen suçlu onlar değil demişsin ama bence ilk suçlu onlar. Madem gençlik rüyasındalar neden hiç biri eline silah alıp kimseyi vurmuyor? Çünkü başına neler gelecek biliyor burada aynı konu toplum olarak özellikle genç kesim kısmende olsa okumuyor, araştırmıyor hemen olsun hemen yapayım kompleksinede girince bugünlere geliniyor. Dediğim gibi toplumsal bir cahiliyet söz konusu bu toplumun suçumu hayır elbette eğitim sistemi bugünlere gelene kadar halkı öteleyen kültürel yatırımların olmaması vs.

Salonlarda sadeec kız tavlayacağım diye çoğu genç elinde iğneler ile geziyor satan adamların umurumda değil onların seninde yazdığın gibi tek amacı parayı nasıl cukkalarım adamın cinselliği gitmiş adam alfa olacakken gay olmuş yüksek testo enerjiden bisex olmuş sen yazmamışsın ama ben yazayım en pis yanlarıdır hormonların o yüksek 10,15,20 kat testo alınca siz her karşı cisnisinizi uçuracağınıza kitleniyorsunuz ama o enerji gençliğin heyecanı ile uyarıcı maddelerin olduğu ortamlarda sizi çok başka yerlere götürür o değişen e2 değişen prolaktin değişen testosteron seviyeleri. Yıllarımı verdim bu spora ve hormonlara ne gençler ne delikanlı abiler ne sağlık sorunları ne kimlik sorunları yaşadılar kayboldular gittiler yazık olldu. @Loving yazdıkları altından bile kıymetli hepsini okuyun yararınıza olur zararınıza olmaz.

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    72

Genç arkadaşlarımız genelde sosyal medya platformlarından gördüğü vücutlar ile alevleniyor. Ardından velhasıl-kelam ilaç işlerini bir yerlerden duyup araştırmaya başlıyor. Gerekse de satın alıp kullanmaya çalışıyor ki, bu yazınız arkadaşlarımıza altın küpe değerinde hocam. Umarım geri vites atarlar ve bu sorunlu işlerden U dönüşüyle kendi yoluna dönerler :)

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
frostinheart    48

Burak hocam emeğine sağlık. Her zaman çok kaliteli ve aydınlatıcı konular ele alıyorsunuz. Saygılar 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.536
Geleceğin Olympia'sı, 2 saat önce yazdı:

Hocam peki 26 yaşına kadar dışardan çok daha fazla testosteron alan bir erkek genel vücut gelişimini daha fazla arttırmış olmaz mı? 

 Genç yaşta küre girenler tam da senin bahsettiğin şey için giriyor Yani daha kaslı daha fit olmak için. Ve hedeflenen amaca ulaşılıyor da. 

Ama vücut gelişiminden kasıt sadece kaslı ve fit olmak ise sorunun cevabı evet. Fakat ömrünün geri kalanında nasıl bir hayat süreceğini/ hangi problemlerle karşılacağını kimse düşünmüyor. Bizim uyarılarımız anabolik steroid kullanma gelişemezsin demekten ziyade, erken yaşta kullanırsan genel gelişimini tamamlayamadığın için ileride büyük problemler yaşayabileceğin hususunda.

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235
Bay-T, Bir saat önce yazdı:

Her zaman olduğu gibi yine bağıra bağıra doğruları haykırmışsın hocam @Loving emeğine sağlık dediklerinin fazlası var eksiği yok. Gençler zehirleniyor ama sen suçlu onlar değil demişsin ama bence ilk suçlu onlar. Madem gençlik rüyasındalar neden hiç biri eline silah alıp kimseyi vurmuyor? Çünkü başına neler gelecek biliyor burada aynı konu toplum olarak özellikle genç kesim kısmende olsa okumuyor, araştırmıyor hemen olsun hemen yapayım kompleksinede girince bugünlere geliniyor. Dediğim gibi toplumsal bir cahiliyet söz konusu bu toplumun suçumu hayır elbette eğitim sistemi bugünlere gelene kadar halkı öteleyen kültürel yatırımların olmaması vs.

Salonlarda sadeec kız tavlayacağım diye çoğu genç elinde iğneler ile geziyor satan adamların umurumda değil onların seninde yazdığın gibi tek amacı parayı nasıl cukkalarım adamın cinselliği gitmiş adam alfa olacakken gay olmuş yüksek testo enerjiden bisex olmuş sen yazmamışsın ama ben yazayım en pis yanlarıdır hormonların o yüksek 10,15,20 kat testo alınca siz her karşı cisnisinizi uçuracağınıza kitleniyorsunuz ama o enerji gençliğin heyecanı ile uyarıcı maddelerin olduğu ortamlarda sizi çok başka yerlere götürür o değişen e2 değişen prolaktin değişen testosteron seviyeleri. Yıllarımı verdim bu spora ve hormonlara ne gençler ne delikanlı abiler ne sağlık sorunları ne kimlik sorunları yaşadılar kayboldular gittiler yazık olldu. @Loving yazdıkları altından bile kıymetli hepsini okuyun yararınıza olur zararınıza olmaz.

1 acil serviste harcanirlar haberleri olmaz vallaha. O ilacı vuran herkesin tık diye ölme riski her an var 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    42

sosyal medya kullanım yaşı 12yaşlara inmesininde sebebi var.erken yaşta baslayan karsılastırma özentilik hırs.bi takım fenomenlerinde etkisi var.sigma alfa reelsları motivasyonlar falan derken hep bir özentilik ergenlikte zaten beyniyle hareket edemiyor sürekli bir kız tavlama cinsel istek o arzuya kolay ulasma hissi aralarındaki rekabet vb derken o  uzuyor liste.birbirlerine üstünlük taslama ego savası cınsellıkte eklenınce hunharca hızlı vucut yapma peşine düşüyorlar. damarlı kollar keskin hatlar patlak omuz hayalleri ama bilmedikleri birşey var sadece iğne ile olsa herkes o sekilde olur plajda havuzda :) eee tabi bir de üstüne youtuberlar x fenomen kullanmıs x fenomen 30günlük değişimleri yok trene bindik suna biindik yok su hoca bu hoca değişimi steroide kolay ulasım malesef gencler kendini zehirlemekten baska bişey yapmıyor. üstüne bu fenomen kitle belirli bir marka paylasarak insanları bu iş supplementle yapılıyormus algısı yaratarak bir müşteri pörtfoyu olusturuyorlar malesef genclerımızde bu iş bcaa kreatinin protein tozuyla oldu sanıp binlerce lirasını belki lisansı sertifakası olmayan yeraltı üretilme ihtimali olan supplement markalarına yöneliyorlar. piyasada malesef ki buna musait.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.578

@Loving teşekkürler; her zamanki gibi açıklayıcı ve yol gösterici nitelikte, deneyimlerle yüklü tavsiyeler için...

Bende dillendirilmeyen ama farkındalık kazandığım hormonların kişinin cinselliği ve yönelimleri üzerinde ne derece etkili olduğunu çeşitli zamanlarda küçük uyarılarla dile getirmeye çalışıyorum.Yani bunun bir kesinliği olmasa bile bir çok örneği göz önünde olmasından tedbirli ve bilinçli olmak çok önemli.Özellikle daha kişiliği karakteri oturmamış kendini tam olarak tanıyamamış genç yaştaki kardeşlerimiz için, dikkat edilmesi gerekiyor...Nasıl sürekli östrojen bombardımanı altındaysak besinlerle, aynı şekilde kontrolsüz olarak dışarıdan alınan yüksek seviyeli hormonlarla da bunun bir ileri aşamasına doğru hızla geçiş yapmamız mümkün...

Olumsuz örnekler vermek istemiyorum ama cinsiyet değiştirenlerin sürekli östrojen hormonu enjekte etmeleri o özellikleri korumalarına vucutlarının değişim sürecine katkı sağlaması gibi bir gerçeklik var ortada...Kısacası "kontrol edilemeyen güç, güç değildir başa beladır"

Kişilik, psikoloji ve daha ötesi anatomik değişimleri, en temelden başlayıp tüm vucudu farklılaştıracak kadar güçlü bir oyuncu, bu steroid denilen hormon ailesi...

Bu forumda paylaşım yapan her arkadaşa kendi adıma teşekkür ediyorum, bilinçli ve ilgili olduklarından dolayı...

  • Beğen 3
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erc    49

Çok açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş ,ben 27 yaşında kürlere yeni yeni girmeyi ve basit bir şekilde girmeyi yeni yeni kafaya koymuşken daha 18 yaşındaki arkadaşların küre girmeyi düşünmeleri beni korkutuyor ,o yaşlarda aklımızın ucundan dahi geçmezdi böyle şeyler

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235
metinav, 3 saat önce yazdı:

@Loving teşekkürler; her zamanki gibi açıklayıcı ve yol gösterici nitelikte, deneyimlerle yüklü tavsiyeler için...

Bende dillendirilmeyen ama farkındalık kazandığım hormonların kişinin cinselliği ve yönelimleri üzerinde ne derece etkili olduğunu çeşitli zamanlarda küçük uyarılarla dile getirmeye çalışıyorum.Yani bunun bir kesinliği olmasa bile bir çok örneği göz önünde olmasından tedbirli ve bilinçli olmak çok önemli.Özellikle daha kişiliği karakteri oturmamış kendini tam olarak tanıyamamış genç yaştaki kardeşlerimiz için, dikkat edilmesi gerekiyor...Nasıl sürekli östrojen bombardımanı altındaysak besinlerle, aynı şekilde kontrolsüz olarak dışarıdan alınan yüksek seviyeli hormonlarla da bunun bir ileri aşamasına doğru hızla geçiş yapmamız mümkün...

Olumsuz örnekler vermek istemiyorum ama cinsiyet değiştirenlerin sürekli östrojen hormonu enjekte etmeleri o özellikleri korumalarına vucutlarının değişim sürecine katkı sağlaması gibi bir gerçeklik var ortada...Kısacası "kontrol edilemeyen güç, güç değildir başa beladır"

Kişilik, psikoloji ve daha ötesi anatomik değişimleri, en temelden başlayıp tüm vucudu farklılaştıracak kadar güçlü bir oyuncu, bu steroid denilen hormon ailesi...

Bu forumda paylaşım yapan her arkadaşa kendi adıma teşekkür ediyorum, bilinçli ve ilgili olduklarından dolayı...

İnsanı yöneten şey zaten hormonlar abi. Sağda solda görüyorlar şampiyonları yarışmacıları özenip bu işe girisiyolar her zaman dediğim gibi piyasadaki gözde sporcularin büyük kısmı ciddi anlamda zengin olan elit kesim ailelerin çocukları🙂 bu işi daha çok yiyip daha fazla instagrama fotoğraf atıp kendilerini tatmin etmek için yapıyorlar. Sağlık sorunu yaşamalarını ben şahsen çok mümkün görmüyorum adamlar immun sistem, gonad hormon koruyucuları vs vs bizim bilmediğimiz ne takviyeler alıyorlar. Sadece yazık diyorum ben bile steroid kullanmadan milyon tane makale okudum insan vücudu hakkında 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Biped    18

Eline sağlık hocam. İlk kürüme daha otuz bir yaşımda yeni girmişken 16 yaşında veletlerin bu kafaları yaşaması çok ilginç geliyor. Çöküş dönemini kaldıramayıp intihar dahi edebilirler gibime geliyor.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    5.385

Elinize, vaktinize, emeğinize sağlık hocam. Söyleyecek her şeyi ne de güzel özetlemişsiniz. 

Biliyorsunuz prensiplerim gereği belli yaş altına uzun süredir kür tavsiyesinde bulunmuyorum. Çok da elzem bir sorun yaşamadıysa yardım da etmiyorum. En nihayetinde ben de babayım. Günümüz yaşam biçimimiz bedenimiz ve zihnimiz için zehir. İçten içe kendimizi zehirliyoruz. 

Hal böyle olunca o yaşlarda bu işleri göze almak kolay geliyor. Olabildiğince gençleri uyarmakta fayda var. Şahsen öyle yapıyorum.

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
i.berkk    5

bi arkadaşım vardı yalan olmasın yaşı 16-17 falandı testo vurmuştu 1-2 sene sonra kısır kalmıştı psikolojisi bozuldu sporu falan herşeyi bıraktı.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
spacex    9

beyler bi kaç kürden sonra kuşta kalkmama problemleri oldu neyseki ameliyat oldum düzelttiler alanında en iyi doktoru bulmam 3 senemi aldı aklımı kaybedicektim. lütfen dikkatli olun 

penil protez enine boyuna taktırdım  haluk s. dışında hiçkimseye olmayın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokhangrsys    37

Burak hocam gerçekten size çok teşekkür ederim sürekli küre girmek istiyordum ama sizin makalelerinizi okudum ve daha çok erken olduğunu gördüm sayeniz de 22 23 yaşıma kadar kürden uzak durucam teşekkürler bu güzel bilgiler için @Loving

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    753

Çok güzel bir konu olmuş hocam emeğinize sağlık ama üzülerek söylemek isterim ki hiç biri bu konuyu sonuna kadar okumayacak bildiklerini okuyacaklar. :) 

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    441

Salonlarda ilaç kullananların yaşı çok düştü buna bir önlem alınmazsa ailelerin başı çok ağrıyacak bu durum ciddi travmalar ve psikolojik sorunlara yol açacak.

  • Beğen 2
  • Alkış 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kensh    21
GHOST, 23.09.2023 - 15:34 yazdı:

Salonlarda ilaç kullananların yaşı çok düştü buna bir önlem alınmazsa ailelerin başı çok ağrıyacak bu durum ciddi travmalar ve psikolojik sorunlara yol açacak.

daha 1 saat önce gördüm çocuk hocalarla konuşuyordu benim yaşımda 5 aydır spora gidiyor bilgisi var mı diye yokladım bilgisi 0 üzerine testo deca zırtırı pırtırı labs bir marka kullanacağını söyledi çocuğa anlatıyorum kalıcı hasara uğrarsın diye yüzüme böm böm bakıyor umarım kullanıp kısır kalır da bu mallar üreyemez doğal seçilimde birer birer elenirler 

sihirli değnek zannediyorlar alacağı su kütlesini kas zannedip etrafta egolu egolu gezecek bi bıraktı mı her şeyi kaybettiğinde anlayacaktır

tarihinde kensh tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×