Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

just

Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

just Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo enanth-primobolan / testo enanth-boldenonmu

    Primo tavsiye ederim daha temiz ama bolde kadar kütle koymayı bekleme Amaç kütleyse bolde ama daha temiz daha kalıcıysa primo.
  2. Testo tren sarms kür günlüğü

    sağlam olmuş dostum eline sağlık basmaya devamm
  3. Clenbuterol + l carnitine kullanımı

    L karnitini de 30-40dk önce alabilirsin
  4. Clenbuterol kullanımı yardım

    Clen biraz tehlikeli kalbine aman dikkat et başka şeylerle mixleme. Clen + preworkout bile kalbini iyi yorar yani salonda bir çocuk kalp krizi geçirdi clenden Benim tavsiyem T3 ya da T3+T4 kullanman olurdu.
  5. Ilk steroid kürüne başlarken yapmam gerekenler

    10 numara 5 yıldız konu olmuş eline sağlık
  6. Primobolan+++

    Dostum illa başlayacaksan da ufak başlayabilirsin mesela 8-12 hafta arası 250mg testo only yapıp bir vucudunu dinleyebilirsin. Hem kürdeyken nasıl çalışılmalı neler farklı neler aynı nelere dikkat edilmeli kendin hissederek tecrübe edinmiş olursun.
  7. 18 yaşıma girdiğimde anavar başlamayı düşünüyorum

    Testo kullanmadan anavar only kür yaparsan testonu baskılarsın bu seferde baya problem yaşarsın onun için anavar only bulaşma bence. Genel olarak oral bir steroid kullanacaksan testosuz kullanmak çok kötü bir karar olur. Eğer enjeksiyon yapamam biraz sakin başlamak istiyorum diyorsan SARMS lara bakabilirsin. Mesela ostarine + mk 677 yapabilirsin.
  8. Geri dönüş

    Bence low karb yapacaksan testo ya falan başladığında yap çünkü kas kaybı yaşayabilirsin zaten efedrin kafein aspirin vs yeteri kadar stimüle olursun salonda iyi kalori yakarsın
  9. Aşırı tatlı isteği

    Coca cola şekersiz de iş görüyor
  10. En etkili tablet oral steroid

    LGD tavsiye etmem çünkü daha çok bulkda kullanılıyor su toplattığından defineyi bozuyor. Eğer saç dökülmesinden korkmuyorsan Winstrol eğer korkuyorsan ve daha az yan etki ama daha az sonuç istiyorsan da Anavar. Anavarın sağlamını bulmak zor zaten ve pahalı oluyor. Sarmslardan yanına ostarine ekleyebilirsin ama bence overkill olur ekstra bişi daha eklemen bu kullandıklarının yanına anabolik olarak. Cardarine var yağ yakıcı onu kullanabilirsin pek problem yarattığını duymadım. Ha bu arada Sarmsları testosuz kullanırsan testo baskılayabiliyor yanında tiromelde alıyorsan kas kütlenden de kayıp oluşabilir dozajına dikkat et. Zaten testo almayıp üstüne oral steroid eklersen tam testo üretimini kapatırsın.
  11. Ameliyat olcam kürlü halle olabilirmiyim?

    En mantıklısı doktorunla açık açık gizli saklı olmadan bu durumu konuşman. Sonuçta kür konusunda bilgisi olan çok var fakat ameliyat işi doktorların işi
  12. Çok risk almak istemiyorsanız eczane sustanon primo vs de kullanabilirsiniz yani.
  13. Geçmiş olsun kardeşim hocaların dediği gibi en mantıklısı bir doktora görünmen
  14. Enjeksiyon

    Hocam eğer istersen çevrendeki sağlık kabinleriyle görüşebilirsin yardımcı olabiliyorlar soru sormadan. Bazı kişilerde "armut" sitesinden hemşire bulup o şekilde çözüyor bu enjeksiyon işini.
  15. Multivitamin tavsiyesi

    Hardline kullanmıştım fiyatı fena değil 60 servis 220 TL ama o hapları yutmak çok zor oluyordu Nature's Supreme de fena değil Migroslarda bile satılıyor "Multivitamin for Men" olanlar. Oda 100 servis 200TL

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×