Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 21-04-2024 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Bence gerek yok bunlara. Orjinal ghrp6 da köpek gibi iştah veriyor. Ayrıca genel olarak bu tip uyaranlarla sağlanan iştah artışı bunları bırakınca yerleşe düşüyor. Eskisinden daha beter hale geliyor genellikle
  2. 2 points
    Merkez bankası 40 demiş siz ona +10 daha ekleyin bence Ucuz ilaç satanlar için bu konuyu okursanız mantığını anlatmış Burak hoca. Evet kendini kanıtlamış markalara ulaşmak bu dolar kurunda çok daha zorlaşacak imkanı olan alacak olmayan bakacak. Artık her şey o kadar normalleşti ki dışarıda kahve bardağı 100 lira olmuş 40,50 liraya çay içiyor millet sadece dolarla da alakalı değil talep olduğu sürece fiyatlar düşmez. Ne zaman güzel boykot başlar o zaman en azından garip kar yapma aşından vaz geçer belki satıcılar. Doların böyle olması bence satıcılarında isteyeceği bir şey değil yani doğru, düzgün mal satan satıcılardan bahsediyorum çünkü onların zaten kar marjı dolar yüzünden oldukça düşük çünkü ilacın kendi pahalı. Ama yazdığınız gibi yerli üreticilerin sevineceği durum çünkü maliyetleri düşük üretim kolay stok kolay kazançları çok daha fazla. Ben büyük stok yaptım en çok kullandığım ilaçlarla. Testosteron Boldenon Deca Tren igf1 yohimbe hgh frag rad 140 mk677 Param oldukçada alıp kenara koyuyorum. Bırakalım doları savaş bile çıksa uzun süre yetecek stoğum var Burak hocanın konusunda tarih 13 Aralık, 2021 dolar kuru : 14 liraymış düşünün
  3. 2 points
    20. Haftadayım be tansiyon ne öksürük yaşadım abi . Kişiden kişiye farklılık gösteriyor sanırım. Noxy kullanıyorum.
  4. 2 points
    Kardeşim baştan uyarıyım diğer boldenonelara hiç benzemiyor deli gibi çalışan bir boldenone 8. Haftadan sonra tansiyon ve öksürük krizi yaşadım ben noxy de bunlar yan etki olarak kötü ama etkisi muhteşem bir ilaçtı önlem alarak ilerlemeni tavsiye ederim 🙏🏻
  5. 1 point
    Biraz önce yeni bir haber okudum doğru mu değil mi tam emin değilim fakat doların yıl sonu 40 lirayı geçeceği gibi şeyler yazıyordu. Dolar 32,33 lirayken bu seviyelerde olan ilaç fiyatları dolar 40 lirayı görünce hangi seviyelere gelecek acaba? Nasıl kür yapacağız? O yüzden bende panik yaptım ihtiyacım olan ne varsa toplu şekilde almaya çalışacağım. Sizin planlarınız nedir? Supplementler bile fahiş rakamlara çıkmış dolarla geldiği için normal tabi. Bugün dandik ne olduğu belli olmayan steroid markaları için pek değişen bişey olmayacak çünkü maliyetleri düşük ama bilmeyenler zehirlenecek rakamlara kanıp. Bu dolar kurunda güzel ilaca ulaşmak ya çok zor ya çok pahalı olacak bu gidişle Tarihe not düşelim bugün dolar kuru : 32,40 TL Haber kaynağı :
  6. 1 point
    Arkadaşlar herkese slm . Bugüne kadar boldenon da dahil ettiğim bütün kurlerimde iştah sorunu yaşadım 10 gündür megace adında bir tablet kullanıyorum 1. Haftadan sonra çalışmaya başladı inanılmaz bir iştah açılma durumu var bu tür sorun yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
  7. 1 point
  8. 1 point
    1- Kademeli Arttır nor-19 grubu başlangıç için zor eğer harika bir koçun yoksa süreci yönetirken zorlanabilirsin only testo ya da rimobolan, boldenon gibi ek bir anabolizan ekleyip minimal dozajlarda başlaman iyi olur ezbere arimidex kullanmakta bir hata bunu yapma 2- Wp butonuna tıklayarak yardım alabilirsin 3- Kişiden kişiye değişiyor ama psikolojik olarak yüksek ihtimalle etkileneceksin sürece hazır mısın bunu gözden geçir 4- Dozajlamaları neyin sana yarayıp yaramadığını kendin keşfetmen gerekiyor o yüzden düşük dozajlarda başlayıp kademeli arttırmalısın
  9. 1 point
    Ben bu sene muhtemelen yarışmayacağım. Hazırlığımı büyüme yönüne çevirdim. Malum evli olunca bazen bazı şeyleri ertelemek zorunda kalabiliyoruz.
  10. 1 point
    Peki Anavar için güvenilir fiyat aralığı nedir? 1500-2000 arasındakilere güvenebilir miyiz?
  11. 1 point
    öncelikle yaşın çok genç,bu kadar genç bir yaşa bu kadar düşük bir testo anormal duruyor. kürden çıkalı 3 sene oldu diyosun ve 6 hafta kullandım diyorsun,kürden kalma bir etki olduğunu sanmıyorum libido düşüklüğünün sebebi yüksek prolaktin ve düşük testo seviyen beslenme ve aldığın vitaminlere vs dikkat etmen gerekiyor,prolaktin yüksekliği için dostinex alabilirsin yarım tablet 10 günde bir tavsiyem doğal testoyu arttırma amaçlı bir süre klomen kullanabilirsin bıraktığında biraz düşecektir ama bir takım şeyleri düzeltebilir klomen.
  12. 1 point
  13. 1 point
    Burada ki eczacılar 3000₺’e satıyor. İnternet sitelerinde ki vitaminlerden ben genel de şüphe duyuyorum çünkü
  14. 1 point
    Dolu boş değilde her gün en kötü 2 iu yaparsanız bence güzel sonuç alırsınız uzun vadeli olmak kaydıyla.
  15. 1 point
    Doktor ve eczacı tanıdık olunca, sayısız kaç defa rimo’yu bedavaya aldım haddi hesabı yok. Sana koyulan teşhis ile aynı kanka protein malnitürinasyon’dan teşhisi koymuştu bana da
  16. 1 point
    Bazı özel klinikller var kan alan, ara söyle verirsin
  17. 1 point
    Katılıyorum ayda 1,2 defa kan verebilirsin. Boldenonda sivilce genelde her türlü yapıyor.
  18. 1 point
    Tansiyon yükseliyor önlem olarak düzenli kan verebilirsin hacamat yaptırabilirsin. Beslenme şimdilik güzel ama şimdilik !
  19. 1 point
    Selam hoca üstteki üyelerin de belirttiği üzere sabah kalkınca mk677 alıp, antrenmandan yarım saat önce de LGD-4033'ü alabilirsiniz. Ufak bir bilgilendirme olarak SARM'sın çalışma prensibi kümülatiftir üst üste biner ve peak noktasında yaklaşık 4. haftada ulaşır. İlacın etkilerini bünyenin verdiği tepkiye göre kullandığın ilk günden bile hissedebilirsin (LGD-4033 için geçerli bu dediğim). Genelde tercih edilen dozajla günde 5-10-15-20 mg'dır. 0.3 mg gibi düşük dozajlarda bile ciddi testosteron baskılanması gözlemlenilmiştir LGD-4033 kullanımında PCT'ni hazır tutman senin için en sağlıklısı olacak.
  20. 1 point
    Forum da 50 tane t3 konusu var sıkıntı yok bin tane insülin yorumu var ben Bi t3 sordum Allah Allah tamam kusura bakmayın benim bedenim benim kararım kendi bedenime bunu yapmak istediğim için çok özür dilerim ya. Ama bu zarar şu zarar diyenlerin yarısı 5 bomonti 5 ıslak hamburgerci oluyor
  21. 0 points
    Hocam bu yaptığınız çok saçma olur çünkü zaten yarılanma ömrü uzun olmayan bir ilaçtan bahsediyoruz ve hGH'lerin yararları kısa vadede değil, uzun vadede belli olur. Attığım makalede ilacın biyolojik olarak yarılanma ömrünün 9-17 saat aralığında olduğu yazıyor hocam yani kısa ester "gibi" düşünebilirsiniz. Gün aşırı enjeksiyon size en fazla yararı sağlayacaktır.
  22. 0 points
    Merhaba hocam PCT için hali hazırda kullanılacak ilaçlar Klomen, Tamoksifen ve Pregnyl gibi ilaçlardır kısaca SERM ve dışarıdan alınan LH ve FSH hormonlarıdır. Herkese uygulanacak sabit bir PCT protokolü yoktur kişiye özeldir. Şahsen PCT konusunda hiçbir bilgim yok çünkü hiç PCT yapmadım.
  23. 0 points
    Benim doktor kırık kafadan yoksa yazmazdı😄 Domuzu batakta hastayı yatakta s...cen diyen doktor nasıl olabilir 🤣🤣🤣 Böbrek için koruyucu varsa bizim doktorlar bilmiyor olabilir 😅 @otopsicikedi de hastanede çalışıyor o da cystone dan başka bir şey önermiyorlar demişti yanlış hatırlamıyorsam.
  24. -1 points
    Optimum’dan memnun musun Aren ? Çok zıt kullanıcı yorumları var. İlacın doluluğu ve sterilliği hakkında tecrübelerini merak ediyorum.
  25. -1 points
    Trt doz ile cruise yapmayı karıştırdın güzel kardeşim. 250 mg cruise yapan çok kişi var. Cruise demek daha soft testosteron dozlarıyla ara dönem geçirip kazandığını korumaya çalistigin dönem bunum belli biz dozajı yok 125 mg cruise olur 250 mg kür olur hangi mantıkla dedin anlamadım. Neden 250 mg cruise olmasın. Daha prof olan ileri seviye sporcular 500 mg ile cruise yapyor. Önce cruise ne olduğunu öğrenmen lazım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×