Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 02-07-2023 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Kremi iyi değil ama sprey %100 çözüm. Mavi sert bir formülü vardır bazı hassas vücutlarda yara benzeri şeyler çıkarabilir pembe kadınlar için deniyor ama hassas vücutlar onu kullanmalı kesinlikle. Birde spreyi çok uzun süre tutmayın vücutta benim komple vücuda 3 sprey anca yetiyor pahalı ucuzda değil Epilasyon kılı bitirmez azaltır hocam. hele sporcu testo falan alıyorsa imkanı yok.
  2. 2 points
    Bu ilacın vücut geliştirme için bir çok kullanım alanları var. Ben bildiğim kadarını anlatayım. Tip2 diyabet ilacı olan metformin kanda glikozun bir kısmını baskılar ve seviyesini düşürür. Bulk döneminde yüksek karbonhidrat tükettiğimiz için bir kaç ay sonra karbonhidratlardan yeterli verim alamamaya başlarız bu dönemde bazı vücut geliştiriciler, özellikle dışarıdan insülin kullanmak istemiyorlarsa, kan şekerlerini iyileştirmek için metformin kullanabilirler. İnsülin hassasiyetini düzeltmek için metformin kullanılabilir ama uzun dönem kullanımı tavsiye edilmez çünkü hem kas gelişiminden sorumlu altın anahtar igf-1 seviyesini düşürdüğüne dair söylentiler mevcut(bu gerçekleşirse yaşlanma gecikebilir , ama kas gelişimi de gecikir Yaptığımız spor dalı performans sporu, sağlık sporu değil maalesef.) hem de halihazırda kürde böbreklerimiz yorulurken, metformin böbreklere ekstra yük bindirir kreatinin seviyelerini arttırabilir ve bunu istemeyiz. Ayrıca vücutta laktik asidöz(internetten araştırın) gibi ciddi bir böbrek hastalığını yan etki olarak gösterebilir. Definasyonda kullanımında önemi açlığı bastırması, glikoz ve yağ metabolizması olan AMPK enzimini bloke ederek yağ yakımını kolaylaştırmasıdır. Bir diğer kullanımı ise fazla bilinmez şaşırtıcı gelebilir fakat hdl ve ldl çok bozulduğu zaman metformin kullanımı hdlyi arttırıp, ldlyi düşürerek steroidlerin bu yan etkisini azaltabilir. Ben definasyon döneminde 15 gün 500mg 15 gün 1000mg olarak tecrübe ettim, iştahımı çok baskılamadı ama yine de etkisi oldu. İlacı kullandığım süreçte kan şekeri seviyem düşükken kalorilerin düşük olmasının da etkisiyle beraber enerjimde bayağı bir düşüş yaşamıştım. Bıraktıktan sonra enerjimdeki artış farkını gerçekten hissettim. Şu an rebound dönemine girdim bu dönemde sadece cheat meal yapacak olursam veya öğün yetişmesse ve kan şekeri seviyemi zıplatacak kadar yüksek besin yiyeceksem kullanmayı düşünüyorum. Yüksek kalorilere çıktığım zaman yukarda yazdığım bulkta kullanımını belki uygulayabilirim.
  3. 1 point
    https://www.hizliresim.com/eu1xraw 2.5 saat once öğün yaptım ve 500 mg kullandım aclik kan şekeri durumu sabahki haline geldi
  4. 1 point
    Kısa tutacağım. Tip-2 diyabet ilacı, diyabetik sınıfına girer, insülin seviyesini düzenler ve IGF-1 hormonunu azaltır. Kandaki glukoz ile beraberinde yiyeceklerden daha iyi verim almamızı sağlar. IGF-1 hormonunu kalıcı olarak düşürmez, bıraktığında tekrardan toparlanır. Aç karnına tüketirsen ishal ve orta dereceli karın ağrısı yaratabilir. Şeker gibi insülini ani arttıran besinler tükettiğinde yağlanmayı önler. Tok tutar, böbrekteki yükü arttırır ve eğer diyette isen elektrolit dengeni bozabilir ancak absürt bir yan etkisini normal dozlarda görmeyebilirsin.
  5. 1 point
    protein oceon dan al lezettli yarı yarıya market ürünü ile karistirirsin uzun gider hem
  6. 1 point
    Gainerla pirinç ununu karıştır 2 katına çıkıyor makroları
  7. 1 point
    İgf düşürdüğü için yaşlanmayı engelliyor.
  8. 1 point
    Aha yeni sipariş verdim hem kremini hem spreyini
  9. 1 point
    Konu başlığı biraz saçma gelebilir ama yakın zamanda küre gireceğim, AS hastasıyım. Bu hastalığa forumda sahip birkaç arkadaş var galiba okuduğum kadarı ile. Hastalığın seyrini olumlu etkilediğini düşündükleri ilaçlar var ise tecrübelerini aktarabilirler mi? @metinav Ekstra olarak halihazırda tedavi görüyorum ve genel olarak memnunum zaten ancak arada atak yaşıyorum gerek psikolojik gerekse antrenman kalitemi etkiliyor gibi. Bu spora bağımlı birisi için oldukça zor bir durum yardımcı olan olursa teşekkürler şimdiden. @galicik @Mickey @otopsicikedi @Askabar
  10. 1 point
    Bir anda alışkanlıklar ve arkadaşlıklardan uzaklaşıp , uykusuz ve düzensiz beslendiğim günleri geride bırakıp spora yöneldikten öncesi ve sonrası sonrası 🫡😄
  11. 1 point
    sorun değil hocam yanlış anlamışım sizi, sizde benim kusuruma bakmayın gereksiz alınganlık yaptım.
  12. 1 point
    Tahlil olmadan kafaya göre müdahale etme, belki de değerlerin yükselmedi bile her duygusal dalgalanma değerlerin yükseldiğini belirtmez, kan tahlili ver prolaktin referansın biraz üstündeyse B6 vitamini kullanarak düşür, çok ciddi üstündeyse o zaman dostinex ile müdahale edilebilir, dostinex çok tehlikeli bir ilaç yurt dışında çok nadir kullanıyorlar, beyine etki ediyor eskiden araştırmıştım şu an unuttum büyük ihtimalle dopamin mekanizmasına etki ediyor, ilk önce sorun olup olmadığından emin olmak gerekiyor.
  13. 0 points
    Hq nun dropsları absürt fiyatlarda maalesef o kadar para verirsem zaten boğazımdan geçmez
  14. 0 points
    Acı biber sürüp streç filmle bacağını sar öyle kardiyo yap. Yıl olmuş 2023 hala bölgesel yağ yakımı sorusu inanılmaz 😂😂

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×