Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 13-09-2021 tüm alanlarda

  1. 3 points
    1 Sene sonra tam bu zamanlarda yarışma oluyor. Senin katagorin 179 büyük erkekler. 2Ekim pazar günü senin katagorin podyumda olucak, fırsatın varsa sende gidip izle rakiplerini gör. Hakemlerle konusabilirsin. Kısa bir definasyon yapıp kendini görebilirsin. Son formuna göre 12 hafatlık bi definasyon hazırlarız hep beraber. Kuru halinide görürüz.
  2. 2 points
    İyi günler forum sakinleri. 😂 Devam ediyorum, güncel durum:
  3. 2 points
    Kütle olarak sorun yok biraz daha üstüne koyulabilir ama derinlik olarak çok derin bi görüntü yakalarsan bence derece yaparsın abi.Sen Burak abiyle bir konuş önce bana göre bu konuyu
  4. 2 points
    Çok çok zor ve teferruat isteyen işler.Süreci takipteyim, Allah yardımcın olsun abi.Koç olarak önerebileceğim bir kaç kişi var.İlgilenirsen yazarım.
  5. 1 point
    Tvgf na bağlı bir spor salonundan lisans çıkarman lazım yani kulübe bağlı olmak gerek ferdi lisans ile yarışılmıyor.Gerekenler bu.Ben Ankara yarışına girdim tecrübe olsun diye.Tr yarışı var 1-2 hafta içinde lisansını çıkarıp girebilirsin .boyanı , lisansını(kimlik de gerekli), şortunu ayarla tamam.
  6. 1 point
    Tansiyonun düşüyor. Günde en az 13 gram tuz alınmalı
  7. 1 point
    https://tvgfbf.gov.tr/category/sabit/ https://tvgfbf.gov.tr/iletisim/
  8. 1 point
    Bu sene İstanbulda. hatta bu yüzden çok sevinçliyim çünkü 3 arkadaşım girecek farklı sıkletlerde. Normalde antalyada yapıyorlardı.
  9. 1 point
    Eğer havanın sıcaklığı iştahla ilgili sıkıntı yaratıyorsa kesinlikle kışın olana girmeni tavsiye ederim.
  10. 1 point
    @Semih Erarslan bence de bu işe girişeceksen profesyonel bir yardım almak daha mantıklı olur. Tüm hocalar seninle çalışmak isteyecektir, çünkü zaten hemen hemen hazırsın, baştan 5-0 önde başlayacak seninle hoca. Ve bu avantajı kullanarak seni kısa sürede hazırlayacaktır, sonrasında kendi reklamını yapmış da olacak hem. Bir kaç hocayla iletişime geç, evet her şey maddi durumla alakalı ama belki sandığından daha azdır isteyecekleri ücret.
  11. 1 point
    Ben de ayın 9unda oldum sıfır sıkıntı enjeksiyona alışığız ondan belki de 🤣 Fakat şuan bi baş ağrısı var.Bugun arkadaşın yanına macfite idmana gittim, kalabalıktı inşallah korktugumuz başımıza gelmez.Bu lanet hastalık yüzünden paranoyak olduk. 🤦
  12. 1 point
    valla tebrikler büyük emek şu boy o kadar güzel bir avantaj ki sporun bu dalı için her yer ilmek ilmek doluyor gerçekten.
  13. 1 point
    Bende alman oldum 1 saat sonra spora gittim hiçbirşey hissetmedim ne baş ağrısı nede halsizlik olmadı. Ama 1 hafta önce eğlence mekanına gittim şuan elim ayağım titriyor ve ateşim var bugun olmaya başladı bu semptonlar inşallah corona değildir dicem ama faydası yok . Yemek yiyebiliyorum boğazımda şuan sıkıntı yok kürümünde en iyi evresindeyim iyi bir fizik yakaladım nazaramı geldik
  14. 1 point
    Ben dozu olduktan sonra gittim steroid enjeksiyonu yaptım hiçbir şey olmadı
  15. 1 point
    Bende oldum ilk gün kolumu kaldıramadım sonra her şey normale döndü.
  16. 1 point
    Kanın koyulaşması durumunda, trombositlerin birbirine yapışmasını ve pıhtılaşma faktörünü arttırmalarını önlemek amaçlı 80-100 mg arası midede çözünmeyen veya tamponlanmış aspirin kullanılabilir.Aspirinin bu dozlarda cox inhibitörü etkisi çok düşüktür ve ağrı kesici ailesinden de olsa, etki göstermez.Fakat trombositlerin yapılarını bozar ve birbirlerine tutunmalarını engeller, belli doza bağımlı olarak... Kürlerde genellikle kanın komple miktarca artması yanında, birde koyu (hücre içeren) kısmının sıvı kısmına oranı artmaktadır.Dolayısıyla kan akışı ciddi oranda viskoziteden dolayı güçleşmektedir.Bu durumda kısa ve uzun vadeli çözümler üretme gereği ortaya çıkmaktadır.Aspirin burada kısa vadeli çözümlere bir örnektir.Benzeri bir çok yöntem ve uygulama vardır.Hct değeri kanın koyu kısmının sıvı kısmına olan oranını gösterir.Ve üst limiti aştığında ciddi durumlara yol açabilir...Zamanında forumda bu konuyla ilgili mesajlar paylaşılmıştı.Kanın hacminin komple artması durumunda en kesin çözüm kan bağışıdır...Pentoksifilin kan damarlarını genişletip kan hücrelerinin duvarlarını esneterek kılcal damarlardan geçişlerini kolaylaştırıcı özellikte bir ilaçtır.Ben de bazen alıp kullanırım günlük düzenli olarak.Fakat aspirinin kendine has trombosit agresyonu önleme özelliğini sağlamaz.Covid tedavisi sırasında ve sonraki 2-3 ay boyunca 2-3 günde bir 100 mg aspirin kullanımı emboli riskini önleyebilecek desteklerden biridir. İgf-1 hormonu büyümenin anahtarı faktörlerden biridir.Doğal olarak sporcular bunu baskılamak istemezler, fakat bir çok durumda farketmesek de baskılanır ve herhangi bir kayıp yaşamayız.Burada önemli olan kısa süre baskılanmalar veya çalışmasını engelleyen faktörler, kalıcı olarak sağlanmasın...
  17. 1 point
    Asini idman sonrasi ve off gunu oncesi yaptir. Ertesi gun dinlenmende fayda var. Bir iki gun enerji dusuklugu ve halsiz yapabilir normaldir vucut antikor uretmeye baslayacak. Bir iki gun izin ver asi rahat calissin.
  18. 1 point
    Kişiden kişiye değişmekle birlikte genel olarak negatif yönde bir etkisi olacağını sanmıyorum.
  19. 1 point
    2 dozu da kürde oldum. İkisinde de bir sonraki gün bittim omuz antrenmanı yaptım. Alman aşısı oldum. Ne ateş ne başka bir belirti olmadı bende.
  20. 1 point

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×