Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Vural2

Üye
  • İçerik sayısı

    1.239
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    31

Vural2 kullanıcısının paylaşımları

  1. Aşırı halsizlik baş bölgesi ağrı sıkışma

    İlk kür ise uçuk dozajlar,ara vermeden antibiyotik kullanabilirsin.Ara vermek kandaki ilaçların seviyelerini düşürecektir.
  2. Aşırı halsizlik baş bölgesi ağrı sıkışma

    Çok fazla olasılık var dostum sebep verecek o yüzden bir şey diyemiyorum tabiki yüksek doz da yapabilir fakat yüksek tansiyon yapması gerekiyor boldenonun.Düşük değil. HAYIR,söylediğim dozajları haftada 2 ya da 3 e böleceksin
  3. Masteron - definasyon küründe ne kadar gerekli?

    Hedeflerine amacına göre değişir.Sert bir diyet yapmayacaksan sert görüntüyü tren,masteron kullansan bile elde edemeyeceğini bilyorsundur zaten.Masteron bağlayıcılık ve Östrojeni belli seviyede tutmak için de önemli bir ilaç.Prop en çok aromatize olan test esteri.Masteron almazsan anti aromataza ihtiyaç duyman daha olası olacaktır.Ama tabi bu alacağın Prop dozajına göre de değişir.
  4. Aşırı halsizlik baş bölgesi ağrı sıkışma

    Aşırı bir ödem olmuyorsa CRP değerinin o kadar yükselmemesi lazım.Coraspin alabilirsiniz hgb değeri için 100mg haftada 2-3 tercihen enjeksiyon günleri sabah kahvaltı ile.Dozajlamayı ben olsam şu şekilde yaparım TEST ENANTH 400-500mg BOLDENON 300mg DECA 300mg Turinabol 30mg Winsi çıkartırdım.
  5. Aşırı halsizlik baş bölgesi ağrı sıkışma

    Öncelikle sakin olman panik yapmaman en doğrusu,ben öğrendigim çoğu şeyi bu forumdan öğrendim.Bu sporda birden fazla doğru var ama fakat birden fazla kişiyi dinlersen kafan bulanır,panik yaparsın,ne yapacağını bilmezsin.Öncelikle ilaçların markası nedir ? Ödem yaptığı için soruyorum
  6. Aşırı halsizlik baş bölgesi ağrı sıkışma

    Benim gözüme çarpan sonuçlardan biri CRP oldu.Vücudunuzdaki inflamasyon değerini gösterir.Enjeksiyonlarda ödem yaşıyor musunuz ? Aktif olarak gribal bir süreçte misiniz ? Bu değerde halsizlik,sersemlik,sürekli yorgunluk,uyku hali yapacaktır.Tablet alımınız az değil,danabol/turinabol sodyum üzerinden çalışır yani tuz ve su alımını arttırmanızı öneririm.Bunlara dikat ederseniz çözüleceğini umuyorum.Dozajlarınızın da yüksek olduğunu düşünüyorum.100kg bandındayım daha o dozajlara çıkmadım Hgb değeri içinde coraspin alabilirsiniz fakat @Askabarın dediği gibi önce problemi saptamak gerek,ekstra ilaç eklemek geçici bir çözüm.
  7. Bulkun sonlarındayım.Biraz ağır çalışıyorum dirseklerime ve dizime squat Bench press gibi hareketlerde çok yük biniyor.Bunu azaltmak için önerebileceğiniz dizlik ve dirseklik var mı ?
  8. Clenbuterol ile broksin birlikte kullanılması.

    Çok çok düşük kalori almıyorsan saçma olur,uyarıcıları her zaman çok düşük kalorili,halsizlikten zor idman yaptığım dönemlerde kullanırım.
  9. Lezzeti iyi olan protein tozu markaları

    İçemedim çöpe gitti hediye gelmişti
  10. Rastlantısal 2023 - 2024 kür günlüğü

    Benim mentor abim yine makine 🤌
  11. Boldenon mu rimobolon mı?

    Dostum bunu başkasının yanında söyleme gülerler 😂😂 Dünyada en çok kullanılan ilaç testodan sonra primodur.Bulk,cut her seviye sporcu kullanır.100-200mg kullanıyorsan bence de beslenmene bütçe ayır daha çok fayda görürsün.
  12. Only testo definasyon ilk kür

    Genetik yatkınlığın varsa only testo da bunu yapacaktır dostum.Pctsiz kür olmaz,olur nasıl olur örnek vereyim pct yapmadan 6 ayda hormonal sistemin düzelecekse pct ise bu 2 ayda düzelir.Proviron şart diye bir şey yoktur.Kürün içeriğine göre değişir.
  13. Optimum,body balance,novalife,vortex

    Novalife ve bodybalance kötünün kötüsüdür.Boş,düşük içerik ve inanılmaz ödem.Vortex için deneyimim yok.Şu an optimum kullanıyorum memnunum
  14. Only anavar?

    Bir videoda bahsetmişti.Fakat çok bir beklenti içinde olmamalısın,efektif bir ilaç olduğunu düşünmüyorum tek başına.
  15. Optimum megabol

    Hocam ithal ürün iyi diye bir şey de yok gördük geçen çıkan konuları ithal diye satılan bodytech,dragonlar sahte ya da hatalı part dendi.Pro sporcular bile ithal adı altında sahte zphc satıyor ve kutuda orjinalle birebir HK menşei var.İthal ürün alıp benle arasında uçurum fark yaratan tanıdıklarım da olmadı.Tabiki sterillik vs bunlar tartışılmaz.Ama önceden de söyledim şimdi de söylüyorum biz burda pahalı ürün iyidir,ithal ürün iyidir dersek bu adamlar.200 TL olan ürüne 1500 TL de ister.İthal diye kandırmak için 50 euroda yazar Yani bunların hepsini gördük,görüyoruz adam liste yapıyor yanına fiyatları dolar olarak yazıyor,ithal diye yapıştırıyor Tamam biz burda bilinçli bir kitleyiz ama bilmeyen adam inanıyor laps diye alıyor.Ne yurt dışı ürünü övüyorum ne yerli ürünü.Tarafım her zaman belli bütçemin yettiği güvendiğim kanallardan ürünümü alırım,memnun kalırsam devam ederim yoksa başka kanallara bakarım.Forumda eski olanlar bilecektir,youtubeda ünlü olup ilaç satan bir şahısla 1 seneden fazla çalıştım.Yarışma zamanı ürünlerimin bir kısmını ücretsiz yollamasına rağmen şahısla iletişimimi kestim.Neden ? 1)İlaçları kısmen dolu kısmen boştu trenin içinde prop vardı. 2)Kardeşim dediği kişiyi aptal yerine koyuyordu.Kan testleri yanlıştır diyordu. 3)Sağlığı önemsemiyor,yarış atı olarak görüyordu. İşin özü piyasaya,sektöre bir nevi bizler yön veriyoruz,biz ne kadar bilinçli olursak o kadar iyi.Şimdi paran yoksa yapma derseniz o kişiye o adam yine alacak ne olduğu belirsiz ürünleri.Nerden biliyorum çünkü bu hataları ben de yaptım
  16. Optimum megabol

    Ultrabol güzeldi fakat bunu denemedim.
  17. Halsizlik acil yardım

    Geçmiş olsun dostum.
  18. Ünite, mg, mcg, ml hesaplama sitesi

    Peptide mg calculator yazarsan çıkıyor dostum.
  19. Htp pharma - kullananlar var mı?

    pharmtec/pharmagroup satan kişiler bu ürünü satıyor aynı kefeye koyabilirsin.
  20. Ilk enjeksiyon sonrası terleme ve farklı yan etkiler. (acil)

    Ben ilk kendime enjeksiyon yaptığımda elim titriyordu 1 saatte anca yapabilmiştim.Tansiyon ve şeker düşüyor.Direkt muz yemiştim,biraz oturup soluklanmıştım,kendime gelmiştim.Bunlar normal şeyler kan kontrol yaptıysan enjekte etmeden önce hiçbir sorun yok dostum,sakin ol.
  21. Here we go

    Cutu sevmeyen bir benim heralde abi ya görüntü iyi hoş ama.Açlık,mental beni çekilmez bir adam yapıyor,o yüzden yaparsam da trensiz yaparım
  22. Steroid küründe depresyon

    Öncelikle paranoya,hayattan keyif alamamak,ani mod değişimlerini yüksek/düşük Prolaktin yapabilir.Sadece arimidex yeter mi sorusu ise testten daha net anlaşılabilir.Ben uzun süredir kür yaptığım için hangi hormonda bozukluk olduğunu az çok anlayabiliyorum hissiyattan.Jinekomasti östrojen kaynaklı da ortaya çıkabilir Prolaktin kaynaklıda.
  23. Steroid küründe depresyon

    Sorun Decadan kaynaklanıyor büyük ihtimalle NOR-19 grubu ilaçları o yüzden tehlikeli.Ne kadar risk alırsan o kadar ileriye gidersin değişik bir spor bizimkisi Dostinex 14 günde 1 tablet beni referans aralığına sokuyor.Kendinde deneyimleyip görebilirsin sonuçları.
  24. Kürümde deca veya tren kullanmayı düşünüyorum sorularım var.

    Power yarışması ise ondaki doping olayını bilmiyorm fakat bb ise trde derece yapan ilk 3 sporcudan 1ine test yapılıyordu.Şu an nasıl bilmiyorum.
  25. Kürümde deca veya tren kullanmayı düşünüyorum sorularım var.

    Powerliftersan deca ya npp şiddetle öneririm.Treni sonra denersin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×