Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 03-09-2021 tüm alanlarda

  1. 3 points
    Merhaba, 40 yaşındayım,7 yıllık bir salon geçmişim var(Ev dahil) Ağustos'un ilk haftası itibariyle haftalık Boldenon 350x2, Testosteron Enanthant 250x2 kürüne başladım. Boy 1.68,kilo 85. Müsait bir zamanımda resimlerle gelişimimi güncelleyeceğim. Herkese selamlar.
  2. 1 point
    Teşekkür ederim allah razı olsun brom
  3. 1 point
    Abi ben getirttim ve dediğin gibi stokta sınır yok şuan dedi benim eczacım, diğer eczacılar ve depolar fiyat düşük olduğu için yeni fiyat listelendikten sonrada piyasaya sürme ihtimalleri var dedi tanıdık olunca getiriyorlar ama diğer türlü zor bende stoklu aldım.
  4. 1 point
    Dost sen hele kendini salona sürükle, gerisi güldür güldür gelir. İş salona kadar varabilmekte. Çok geçmiş olsun tekrardan. Enjeksiyonu aksatma. O da seni ayağa kaldıracak.
  5. 1 point
    Son antrenmanı 17 Ağustos tarihinde yapmışım. Testim negatife döndü ve dünden beri işe başladım. Antrenmanlara ise hala başlayamadım , bu sabah salona gitmek için geceden tüm hazırlıklarımı yaptım ama sabah yataktan kalkamadım. Gün içerisinde üşüyorum, titriyorum, halsizleşiyorum, hafif atlattık diyorum ama, bazen yürüyecek halim olmuyor hala. Gerçekten çok değişik bir hastalıkmış. Kilo olarak hiç eksilmedim, kas yıkımına uğramadım, vücuttan biraz su gitti o bariz belli ama. Bir an önce antrenmanlara tekrar başlamak istiyorum, psikolojik olarak çok istekliyim ama fiziksel olarak bir kaç gün daha mümkün görünmüyor. Pazartesi öyle yada böyle gidip test sürüşü yapacağım Hepinize selamlar, saygılar
  6. 1 point
    Evet. Bende yoğun uykusuzluk yaptı.Günde 2-3 saat uyuyabiliyordum.Metabolizmayı acaip hızlandırıyor.İçer içmez vucudum cayır cayır yanıyor, hararetten soğuk su içmek zorunda kalıyorum.Enerji verdiğini hissetmedim, fakat dayanıklılık veriyor.Bu kadar uykuyla da yaşanabiliyormuş Tam etkisi ilk şişenin sonlarına doğru hissedilir derecede belirginleşiyor...Esasen gerçek bir sarm olmadığı ve sağlığı geliştirme amacıyla, kalp ve dolaşım sistemine büyük faydası olduğu için kullandım.Covidin ardından enerji seviyemi yükseltmesi için denedim.Bence faydalı bir ürün...Beklentilerinize göre planlamalar yapabilirsiniz.
  7. 1 point
    Ümit hocam o kadar güzel demişsin ki ben okurken bunları başka hangi destek sağlayan kişi yapar diye düşündüm başkaları 30 takla atıyor yalanlar sisilesi 2,3 ilaç satsın diye @Loving aksine her zaman kaç yıldır tanırım kendisini her zaman doğruları söylemekten kaçınmıyor ve bunu ilke edinmiş birisi o yüzden en az senin kadar bende kendisinden övgü dolu bahsederim her ortamda gerçekten işini severek yapan nadir tanıdığım insanlardan birisi yolu açık olsun. Konuya gelince Burak hocam eline sağlık misal aklında böyle sorularla bu işe başlayan binlerce belki milyonlarca insan var ve sen hepsine doğruyu en baştan söylüyorsun herkes de ona göre seçim yapsın diye tekrar emeğine ve yüreğine sağlık seni bu dürüstlüğünden sebep canı gönülden kutlarım hocam.
  8. 1 point
    Yoklukta kullanılır, evet... Pregnyl ile ilgili yazdığım yorumu burada hiç kimse dikkate almadı.Halbuki ilaç var ama eczanelere depodan yeterince verilmiyor...Ben evime kadar getirttim şikayet ederek.Çünkü bu ilacı ülkeye getiren ithalatçının elinde var, ama piyasaya eczanelere, aradaki ilaç depoları dağıtmıyor.Bölgenizdeki ilaç deposunu arayın ve bu ilacın distribütörde olduğunu ve cimerden bu yönde cevap verildiğini iletin.Afedersiniz eş.k gibi getirirler.Hiç bir eczanede olmadığını söyleyin onlar sistemden görüyorlar zaten. Bunun sebebi nedir tam olarak net değil, büyük ihtimalle fiyat skalasından yada ecza deposuna karın az kalmasından mütevellid sorunlar yaşanıyor...Komisyonculuktan para kazanıyor aradakiler...
  9. 0 points
    Pek kullanmam mümkün değil 220 lira fiyatı var. Fiyatlar harbiden uçmuş
  10. 0 points
    O değil de fiyatlar uçmuş.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×