Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 16-04-2019 tüm alanlarda

  1. 4 points
    Anlaşılan o ki kafanız gerçekten karışık Nasıl oluyor da siyah ile beyazı bir tutabiliyorsunuz? Milyon tane ürün varken nasıl hepsini aynı kefeye gönül rahatlığı ile koyabiliyor ve vicdanen kendinizi rahat, huzurlu hissedebiliyorsunuz? Türkiye geneli konusunda yaptığınız yorumu tekrar düşünemeye davet ediyorum.. Gönderebileceğim yüzlerce örnekten sadece 5 tanesi
  2. 2 points
    1 icin verecegim cevap aciligi veren hammadde degildir cozucu ve raf omru icin koyulan solvent benzil alkol yada benzoik asit turevleridir hammadde ile alakasi yoktur. Bunlar kullanilmadan urunun steril olmasi cok cok dusuk bir ihtimal olarak gorebilirsiniz. 2 icin verecegim cevap ise dondurmak sivinin cozuculuk ozelligini azaltip hammaddenin kristallenmesini saglamak oluyor teorik olarak cok guzel bir mantik olsada firmadan firmaya degisebilir degisik cozuculer eklemek gibi seyler yapabiliyorlar daha dayanikli raf omru icin ayrica yaginda bir donma derecesi oldugu icin yag molekulleri de kristalleniyor olabilir.
  3. 2 points
    Özel mesaj sistemi olmaması tüm forum için en mantıklı karar sanırım hocam. Burası bir bilgi platformu ise verilen bilgilerin herkes tarafından öğrenilmesi için herkesin görebileceği şekilde yazılması daha mantıklı olur, ayrıca peptid satışı olan bi forumda da bu tarz satıcı paylaşımının yasak olması durumu gayet makul.
  4. 2 points
    Bu konuda tecrübem var ancak gelen ürünlerin içeriği test edilmedikçe anlaşılamaz. Adamlar size sattığı peptidlerin içeriğine öyle ürünler koyuyorlar ki olması gereken etkileri taklit ediyor. HGH alıyorsunuz, elleriniz ayaklarınız şişiyor, su tutuyor ama gh olduğunu dediğim gibi kan testi olmadan kanıtlayamayız. Ben igf1-lr3 getirttim 5 flakon ancak 1 flakon kullandım henüz ve olumsuz anlamda bi etki olmadı en azından İgf1 seviyelerini ölçebilecek bi labratuar bulursam gidebilirim ancak diğer şekilde Des modeline geçeceğim(ABD). Alibaba dan tedarikçinizle reship olup olmadığını sorun, eğer gümrüğe takılırsa geri dönse bile tekrar kargolyorlar. Türkiye'den peptid de kullandım ancak igf 1e nasıl insülin koymuşsalar vurduktan 30 dk sonra kan şekerimi öyle bir düşürüyordu ki, bayılacak gibi olup direk şekere saldırıyordum. En azından çinden gelen ürün bunu yapmadı kar sayalım. Fantazi aramaya gerek yok diyenler olacaktır eminim ancak TÜrkiye deki peptidleri kullanmaktansa en azından çok çok uyguna çinden macera aranabilir.
  5. 2 points
    Bu siteyi dün Bende gördüm aslında bir testo alıp deneyesim geldi ;))) kel abimiz kimse artık kulakları iyi çınladı ;))
  6. 1 point
    Merhaba forum ben dolandırılmaktan bıkmış usanmış bir kardeşinizim,çinde 8 dolara peptid buldum 5 kutu alıcam kargoyla felan 300 tl tutucak burda 1 kutusu 400 tl en ucuzu, MACERA arıyorum açık söyleyim 10larca referans gösteren milli sporcu hocaların hocası kel abimiz zamanında bana 900tl fragment satmıştı 0 etki almıştım 1 kutuya 900tl verceğime 5 kutuya 300tl veririm birazda çinliler dolandırsın beni. SİZDEN İSTEDİĞİM ŞU VARMI ÖNERİSİ OLAN HER TÜRLÜ TAVSİYE ALINIR 0 BİLGİM VAR BU KONUDA ! dip not:Reklam olmasın diye karaladım sildim bu kadar becerebildim forum kurallarına aykırıysa af ola zaten alcağım peptid fragment değil
  7. 1 point
    Haftada bir uygundur
  8. 1 point
    bu tablo işini görür İçerik Ticari İsim Birincil etki İkincil etki Hacim skoru Definasyon skoru Oxymetholone Anadrol Hacim Güç ve doygunluk 10 5 Oxandrolone Anavar Kas koruma,sertlik kazandırma Güç 1 5 Nandrolone-Decanoate Deca-Durabolin Hacim Kas koruma ve artırma, eklem güçlendirme 9 6 Methandrostenolone Dianabol Hacim,Güç Doygunluk 10 5 Boldenone-Undecylenate Equipoise Güç, kas artışı, sertlik koruma Hacim 6 9 Trenbolone-Acetate Fina Çok yönlü 10 10 Fluoxymesteron Halotestin Güç Sertlik, Yağ yakımı,güç 0 9 Drostanolone-Enanthate Masteron Sertlik, definasyon Güç, anti-aromatise 1 7 Drostanolone-Propionate Masteron Sertlik, definasyon Güç, anti-aromatise 1 8 Nandrolone-Phenylpropionate NPP (Durabolin) Hacim Kas koruma ve artırma, eklem güçlendirme 8 6 Testosterone Mixture Omnadren Çok Yönlü 10 10 Trenbolone-Hexahydrobenzylcarbonate Parabolan Çok Yönlü 10 10 Methenolone-Acetate Primobolan Hacim Güç 1 2 Methenolone-Enanthate Primobolan Depot Hacim Güç 3 6 Mesterolone Provirone sertlik Anti-Aromatize 0 5 Testosterone Mixture Sustanon-250 Çok Yönlü 10 10 Testosterone-Cypionate N/A Çok Yönlü 10 10 Testosterone-Enanthate N/A Çok Yönlü 10 10 Testosterone-Propionate N/A Çok Yönlü 10 10 Testosterone-Suspension N/A Çok Yönlü 10 10 Trenbolone-Enanthate N/A Çok Yönlü 10 10 Stanozolol Winstrol Güç Definasyon ve sertlik 3 9 Stanozolol Winstrol Depot Güç Definasyon ve sertlik
  9. 1 point
    Dikkat et de icerisine sacma sapan birsey koymus olmasinlar ghrp 6 gibi seylerin icine insulin koyup aciktirma hissiyatini verdirip calisiyor hissi uyandirabilirler mesela acikcasi ne cikacagi belli olmaz saglik da macera aranmaz
  10. 1 point
    Özelden çay kahve randevusu da versin hep beraber toplanalım istersen forumuda kapatalım ne gerek var zaten özel mesaj denen bir şey var değil mi? Forum kurallarını gözatın aksi halde ben kalıcı hatırlatmalar yapmak durumunda kalacağım. Not : Satıcı önerimi ve özel mesaj sistemi kaldırılmıştır. Keyifli forumlar.
  11. 1 point
    Hayatım da hiç bu kadar sesli güldüğümü hatırlamam harika özetlemişsin iç dünyanı
  12. 1 point
    Teşekkürler , yorumunuz için
  13. 1 point
    Ben de kullandım testo deca tren hepsi gayet iyi calisti..
  14. 1 point
    Cinliler dolandırmaz.merak etme, gümrükte takilmadan gecerse gelir takılırsa geri gider
  15. 1 point
    Bizde sp ve balkan pharmanin kalitesinden şüphe etmiyoruz ama şuan novactor labsı arastiriyoruz sagolun yorumunuz için
  16. 1 point
    @TheShoulder Katılıyorum kendisine "azcık göbek iyidir."
  17. 1 point
    dostum kendi üstünde deneyerek günlük kaç kalori yaktığını bulabilirsin ben 3000 kalori yakıyormuşum sözde ama 3000 kalori alınca yağlanıyorum 2500 kalori alınca kilomu koruyorum google sağlıklı karbonhidratlar yazıp onları tüketirsin aynı şekilde yağ ve protein içinde geçerli ben diyetisyene danışıp uyguladığım beslenme programını aktarayım sana örnek olur kilo almam lazımsa sabah= 2000gr yulaf 5 tam yumurta yeşillik zeytin çay öğlen: 200gr pişmemiş ağırlığı pirinç sebze yemeği 250gr tavuk hindi et 1 tabak yoğurt 1 tabak turşu akşam:250gr pişmemiş ağırlığı pirinç salata 350gr et vs. yoğurt turşu ara öğün:meyve kuruyemiş vs kilo vermem gerekirse sabah: 4 tam yumurta yeşillik zeytin çay öğlen: 150gr bugur 250gr tavuk vs. 1 tabak yoğurt 1 tabak turşu akşam:150gr buLgur 250gr tavuk vs. 1 tabak salata ara öğün: kalorisi az kuruyemiş şekersiz meyveler KİLO KORUMAM LAZIMSA BUNLARI KARIŞTIRIP UYGULUYORUM !
  18. 1 point
    Okudum diğer konunu. eğerki testlerde bir yanlışlık yoksa herşey normal görünüyor. Bence bir test daha yaptır şuanki durumu gör. Kürde falan değildim, bir ara libido da düşüş oldu durduk yere. O dönemde eczacımın önerdiği vonka vonvia diye takviye edici gıda kullandım 1 hafta sonra herşey normale döndü hatta daha iyi seviyeye geldi. Eczaneden alabilirsin kullanmak istersen.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×