Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

xxgokhanzz21

Üye
  • İçerik sayısı

    176
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    12

xxgokhanzz21 kullanıcısının son zaferi 16 Aralık 2019

xxgokhanzz21 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

126 Mükemmel

1 Takipçi

xxgokhanzz21 Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Tren acetad testo propionat dozajlamasi

    Özellikle kısa esterlerin bende günlük enjeksiyon yapılması gerektiğini düşünüyorum, gayet makul dozajlama. Definisyon için yüksek dozlara ihtiyacınız yok.
  2. Enjeksiyon sıklığı (testosteron enanthe)

    Yarılanma ömrü 10.5 gün olduğu doğru ve elbette diğer kısa esterlere göre daha az enjeksiyon yapılabilir demek bu. Ancak enjeksiyonları esterine bakılmaksızın günlere ve hatta bölgelere bölmenin daha stabil seviyeleri koruyacağını ve arkadaşlarında yazdığı gibi tek enjektede 500 vurmakla haftada 2 ye bölmek arasında aromatize olması gerçekten farklı. Aynı kürü iki şekilde de deneyip ikiye böldüğüm enjeksiyonlarda e2 nin arimideks kullanmamama rağmen sınırlar içerisinde kaldığını test ettim
  3. Arimidex ve nolvadex yardim

    Arimideksi zaten bu gibi durumların ortaya çıkmaması için kullanıyoruz, tabiki tek nedeni bu değil. Ancak bu gibi belirtiler ortaya çıktıktan sonra sermler ile yani tamoxifen, nolvadeks gibi östrojen modülatörleriyle müdahele etmek mantıklı olacaktır. Metin hocam zaten gerekli çözümü yazmış
  4. Watson

    Forumda aratırsan defalarca konusu açıldı ve olumlu geri dönüşlerin yanında bende çok övülmesi üzerine define ilaçlarını denedim ve oldukça memnunum şuanda.
  5. Steroid bacaktan enjeksiyon hakında yardım acil

    İki sene geçti dostum, kaç yüz enjeksiyon atlattım o zaman içerisinde yeterince pratik yaptım
  6. 5 ay sonra ilk kür // sonuç çok yavaş

    Östojen 0 lanınca nasıl yağ yakamıyorsunuz biraz açıklık getirebilir misiniz bu konuya ?
  7. Kas krampı

    Proviron dokulardan mineral atımını bi nebze arttırıyor, özellikle proviron alırken tuz alımınız biraz daha fazla olmalı. Yine yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi östrojeni aşırı düşürdüysen bu da sodyum tutumunu azaltacaktır. Eklemlerde ağrı ve kramp yapma ihtimali yükselir.
  8. Kürde halsizlik,yorunluk,mide bulantısı,iştahsızlık

    Başlığı görür görmez ilk aklıma gelen hgb ve rcb değerlerinin yüksek olması geldi, nitekim ikisi de yüksek çıkmış. Kırmızı kan hücreleri arttığında baş ağrısı, halsizlik, sürekli uyuklama, kaşıntı gibi yanetkiler görülüyor. Tavsiyem bir şekilde yakın zamanda kan vermeniz yönünde Birde dikkatimi çeken estradiol değeriniz 100+ değerde olmasına rağmen referans aralığında denmiş ancak referans aralığı belirtilmemiş buna da dikkat etmenizi öneririm
  9. Istanbulda enjeksiyon yapacak birisi

    Mecidiyeköy'de yapan eczaneler var ama her gelene yapmıyorlar. Hocam burada yaptırıyormuş gibisinden birşeyler söylersen yardımcı olabilecek birisini bulursun eminim
  10. Çok enteresan kürde lh yükselmesi acil

    Arkadaşın troll amaçlı post paylaştığı bariz belli arkadaşlar daha fazla cevap vermemek en sağlıklısı
  11. Elysianpharma

    Yerli malı, yurdun malı. Kullanıp verim alan arkadaşlarım var ancak sterilliği konusunda garanti veremem. Gider test yaptırırsın, total testondan, öströjeninden, karaciğer değerlerinden birşeyler anlaşılabilir bir nebze.
  12. Hacim kürü düşüncesi .

    Daha önce kür yapıp verim alamadığınızı belirtmişsiniz ancak yüksek doz size daha fazla kas değil daha fazla su tutumu ve yan etki olarak geri dönecektir. Alacağınız hacimi ilaçlara bel bağlarsanız şişeyide yutsanız herhangi bir gelişim elde edemezsiniz. İştah problemin var ghrp-6 oldukça mantıklı bi tercih. Onun haricinde ilaçlarını kaliteli ve orta dozajda belirlersen senin için yeterli olacaktır. 1-15 hafta 400 boldenon 1-16 hafta 500 testo 1-6 hafta 30 mg danabol 1-16 ghrp 6 300 mcg( 150 sabah, 150 antrenman sonrası) Bence bu şekilde dozajlayıp asıl önem vermen gereken antrenman ve beslenme konusunda gerekirse profesyonel bir antrenör eşliğinde ilerlemeni tavsiye ederim.
  13. Ilk kür için tavsiyenize ihtiyacım var

    Bunu sadece kişisel olarak algılamayın ayrıca genel olarak yazıyorum. Anabolik kullanmak sadece iğneyi vurdum bitti tarzında bi olay değil arkadaşlar. Steroid küründe olduğunuz dönemde beslenmenize, vitamin mineral ve koruyucu gibi alacağınız ürünlere ayrıca bi bütçe ayırmalısınız. Durumunuz 2 adet ilacı kombinleyecek kadar müsait değilse küre girmenizi önermem. Bu spor fazlasıyla emek, fedakarlı ve maalesef para isteyen bir spor. Üzerine bu tarz takviye ve ilaçlar girince çok daha külfetli bi hale giriyor. Bu yapılanlar tamamen bir lüxtür ve zorunlu değildir. Çevremde çok fazla kişiyle karşılaşıyorum tavuk yumurta alacak parası olmayıp tüm parasını küre yatıran. Benim tavsiyem kendinizi hem maddi hem psikolojik olarak hazır hissettiğiniz bi dönemde daha planlı ve profesyonel kişilerden yardım alarak küre girmeniz. Sağlıcakla kalın.
  14. Yarışmacı ilacı

    Muhtemelen federasyondan tanıdığınız hocanın bahsetmek istediği siteler üzerinden kargoyla sipariş verilen tipte bi alışveriş stilidir ki çoğunlukla sahte ürünler olduğu doğru. Onun haricinde bu platformda durum biraz farklı, Burak hocayla mail veya whatsapp üzerinden iletişime geçip hem karşınızda bi muahttap bulabilir, hem de en azından referansları olan bir kişiyle çalışmış olursunuz. Bunun haricinde amacım reklam falan değil iyiye iyi kötüye kötü derim ve bu platformdan alınan ürünlerden şikayet duymadım.
  15. 24. gün only testo sonuçları

    Mantık çerçevesi içerisinde kullanmak istiyor isek 2 gün yarı ömrü olan bir ilacı haftaya 2 veya 3 e bölmek gerekir, diğer türlü tüm hafta yükselecek e2 daha sonra birden baskılayacaksın. Ortalama bi değerde tutmak için haftada 2 ye bölünmüş şekilde yarımşar tablet alman daha akıllıca olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×