Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tolgacan94

Üye
  • İçerik sayısı

    205
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    28

tolgacan94 kullanıcısının son zaferi 9 Kasım 2019

tolgacan94 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

213 Mükemmel

tolgacan94 Hakkında

  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 3 Haziran

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Mühendis
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

4.486 profil görüntüleme
  1. Peptid kürü

    İlaçları orijinal temin edeceksen +20.000 tl fiyatı olan bir kürden bahsettiğinin farkındasın heralde ? biriktirme öğrencilik felan 150 liralık kigtropin gh ler 100 lira cıvarı follistatinler ile gireceksen girme şimdiden söyleyeyim hiçbirşey kazanamazsın parandan olursun
  2. Norma-tech

    Equipoise Boldenone-E ne demek ? Yada Testo E yazarken araya " - " işareti koymayıp oraya koyan zihniyet ne ? Boldenon un enanthate esteri yoktur undecylenate olarak üretilir.Arkadaşın basım yaparken heralde kafası karıştı her steroidin sonuna Enanthate işaretini çakayım geçeyim dedi . Sahte ürünleri küçük detaylar ele verir.
  3. HGH Frag (176-191) nedir ? Kullanımı nasıl olmalıdır ?

    Peptidler için spor geçmişi önemli fakat spor geçmişinden daha önemlisi nasıl çalıştıklarını bilip vucudunuzun verdiği tepkileri anlayabilmek bu konuda bilgili olmaktır. Sitede ve diğer kaynaklarda ilaçla ilgili konular mevcut güzel bir araştırma yaparak nasıl çalıştığını, kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini, nasıl tepkilerle karşılaşabileceğinizi okuyarak öğrenebilirsiniz.
  4. Kür sonrası hormon hariç değerler

    Sadece chromion kullanarak pct olmaz e2 değerinizi göremedim nolvadex konusunda birşey diyemeyeceğim değerleriniz için klomen kullanmanızı önereceğim fakat steroid kullanımında lym değerinizin düşmesi gerekirken sizinki yüksek seyirde gitmiş hastalığınız ile ilgisi olabilir dikkat edip onu takip edin uzmana danışıp yoklayın. HDL kolestrolünü dengeye almadan yeni küre de girmeyin.
  5. Podyum yağ oranına ulaşmak

    bu tarz ilaçlarda ne kullanırsanız kullanın peptid olur clenbuterol olur efedrin olur yanında testosteron olmadan verim düşer. Bu arada ne tarz bir ilaç kullanırsanız kullanın asprin bile olsa yan etki olma ihtimali vardır.
  6. Deca çalışıyor mu? (tahlil)

    Çok uzun süreler deca kullanmış ve böyle bir sorun yaşamamış birisi olarak yazıyorum kişiden kişiye değişebilir hatta deca dick denilen olay azınlık insanın başına gelen olaydır. Soruna gelecek olursak Decanın kesin çalıştığını ancak doping testi ile anlayabilirsin. Boldenon, testo gibi değil fakat psikolojik ve fiziksel olarak deca hızlı bir ivme verecektir hem ağırlıklarında hem kilonda oradan bazı çıkarımlar yapabilirsin.
  7. Helix tren testo

    Bu spor malesef yüksek bütçe işi siz daha kaliteli ilaca para çıkartamıyorsanız beslenmenizi supplementlerinizi nasıl düzgün yapacaksınız? Böyle bir sorun varsa zaten girmeyin küre hem sağlığınızdan hem paranızdan olursunuz.
  8. Büyük ve aşırı bir kür yarışma vb birşey düşünmediğiniz takdirde zorlayıcı ve toparlanması zor bir kür olacaktır. Kürde sıkıntı olan kısımlar öncelikle uzun süreli boldenon içeren bir kürün ardından ne halde olacağınızı bilmeden anavarlar winstroller masteronlar yağıyor akıyor maşallah , Kaldı ki zaten beslenmenizi düzgün yapıyor olsanız boldenon içeren bölümden gayet iyi şekilde çıkabilirsiniz ve bunların çoğuna gerek kalmaz. (eğer ki ilaçlarınız sağlam ve diyetiniz iyi ise kısmına vurgu yapıyorum.) benim önerim mesela 20-24 hafta testo-bolde ikilisi ile gitmeniz bunun içerisine başına 8 hafta gibi bir trenbolone koymanız ardından sonraki duruma bakarak ara vermeden 4-6 haftalık o anki durumunuza göre keyfe keder kuruma amaçlı bir definasyon planlamanız olacaktır.
  9. Pct

    Kaliteli bir satın alma yaptığınızda zaten tahlil pct vb konularda sizi iyi bir şekilde bilgilendirecektir satın aldığınız kişiyi düzgün seçmenizi önereceğim yoksa sonu hüsran olacaktır. Fakat bu demek değildir ki herşeyi satın aldığınız kişiden öğrenceksiniz.Forum bu konuda Türkiyenin en büyük bilgi platformu ufacık araştırma ile kendinizi yeterince donanımlandırmanız mümkün. Kendi ipinizle kuyuya inin ve bilgilenin. Dediğinizden çıkardığım daha önce herhangi bir küre girmediğiniz olacak ki yanlışsam düzeltin, bu taktirde deca ile başlamanız baya sıkıntılı bir olay zor bir ilaç yeterince deneyim kazanmadan önermiyorum. Kür içi kullanılan ilaçlar az veya fazla kullanıldığında zararlı kararında kullanıldığında ise pct nin yapılması ve sonrasındaki toparlanmada oldukça işinizi kolaylaştıracaktır.
  10. Azitro kullanırken küre girmek uygun mu?

    Benim görüşüm antibiyotik vb türevi ilaçlar hem arkadaşın dediği gibi bağışıklığı düşürmesinden ötürü sürekli hasta olma ihtimalin kürü baltalamakla beraber asıl sıkıntı antibiyotiklerin karaciğer ve böbreği zaten yorarken ekstra senin steroidler ile yüklenmen bana göre doğru değil ilacı bırak karaciğer değerlerin kendine geldikten sonra küre başla.
  11. Helix tren testo

    Markadan markaya kıvam farklılıkları olabilir fakat Helix malesef bir marka bile değil
  12. Protein tozu şart mi ?

    Selamlar dediğim gibi whey vb ürünler kolaylık sağlamak için bire birdir fakat siz beslenmeniz ile hesaplanılan makrolara ulaşıyorsanız kullanmanızın gereği kalmaz. Hatta bunu tavuktan etten almanız her zaman daha iyidir.
  13. Zayıflamazsam işimden oluyorum. ( kür - cardio içerir )

    böyle bir durumda ben olsam açıkcası kas kütlesini pek önemsemeden BMR değerimi hesaplayıp bu değer doğrultusunda minimum kalorimi low carb ve low fat hemen hemen kahvaltı dışında 0 karbonhidrat şeklinde sağlıksız ama çok daha etkili bir yöntemle aşardım. Haftada 3 gün full body antremanın yanında 7 gün kardio(spor yapılan günler daha düşük volume) Clenbuterol, HGH frag, Efedrin gibi ilaçlar ile kafeini kombin edebilir termojenik yağ yakıcıları kullanabilirsin. Bu dediğim yöntem sağlıklı değildir. Eğer bir sağlık sıkıntınız var ise uygulamayın fakat çok hızlı şekilde kilo verip işe girdikten sonra kendinizi toparlayabilirsiniz.
  14. Test e. - bolde - turanabol (ilk kür, acemi, doğru bilgiye muhtaç)

    Eğer bu şekilde bir sorununuz var ise kür içeriside yüksek ihtimalle bu noktalar irinli ve bol şekilde sivilceye yüzde 90 ihtimalle dönüşecektir. Kalıcı-geçici kas kütlesi diye birşey yoktur sporu bıraktığınız taktirde kütleniz kısa sürede sizden gidecektir, düzgün şekilde temiz beslenirseniz ve bunu iyi antreman ile kombine ederseniz ilk kürünüz için gayet güzel kütle kazanırsınız. 500 mg testosteron 200 mg boldenon u 250-200mg şeklinde pazartesi perşembe klasik ikiye bölme usulü kullanacaksınız. Ürünler hakkında yorum yapacak olursam piyasadaki yerli üretimlerden birisi olduğuna şüphem yok. Ben vucuduma sokup macera aramam içerisinde ne olduğu belli olmaz
  15. Testo e - boldenon - turinabol - winstrol

    Selamlar Öncelikle kürünüzde farkettiğim bir yanlışlık olan bu olaydan bahsedeyim. Bu yapmak istediğiniz şeyi size şu şekilde meal edebilirim. Vucudunuzdaki hormon bezleri sürekli üretimi durdur derken siz üretimi tekrar başlat diye tabiri caiz ise düzkontak yapıyorsunuz ve bu kür boyunda döngü olarak yaşanıyor. Bu düşündüğünüz şey oldukça tehlikeli bir durum aslında düzelteyim derken sadece vucudunuzun uyarıları artık takmamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca eklemek istediğim bir diğer konu winstrol ile boldenon kullanmak pek akıllıca değil su tutmaktan korkmanıza gerek yok winstrol sadece sizin kürünüzdeki alacağınız verimi düşürecektir. Kullandığınız ürünlerin çoğu uzun esterli ürünler 5 gün sonra yaptığınızda hala vucudunuzda ilaç en aktif olduğu şekilde çalışmaya devam edecektir. 2 hafta bekledikten sonra yapacağınız test daha düzgün sonuçlar almanızı sağlayacaktır. 5 gün sonra sadece sizi yanıltır. kullandığınız şeyler referansı arttırmaz düzgün seviyeye indirecek şeylerdir. Bu şekilde ben sizin küre girmenizi önermem çünkü zaten referans değerlerinin üzerindesiniz kürde daha da artacağını kesin olarak bilmelisiniz özellikle winstrol ve turniabol gibi direk karaciğer ve böbreğa vuran ilaçlar kullanırken.(winstrol dediğim gibi zaten direk çıkmalı bence satıcının sizden daha fazla para alma hilesi) Çıkacak değerlerden ötürü vucudunuz daha da sert yanetkiler yaşayabilir kendinize daha çok zarar verebilirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×