kardesim, 2 günde 1 150 mg tren acetat vurmak demek haftada 525mg demek. 525 MG TRENBOLONE ACETAT?! Aşağı yukarı 800mg tren enanthate?
525 tren acetatı emin ol yarışmacılar bile kullanmıyor, eminim ilaçların fazlasıyla underdose. Bırak 525mg'ı bu yağ oranı, bu kiloda 200 mg bile kullansan gece 10 atlet 20 kilot değiştirir, nefes almakta zorlanır kısa bir süre içerisinde acile yatırılırdın.
Güzel kardeşim, canımın içi bak biz diyoruz trenbolon sen diyorsun masteron mu kullanılır?! Masteron enjeksiyonunu 4 günde 1 e çekmek ne katacak sana? Yani yarı ömrü geçip ilaçtan alacağın verim büyük oranda düşecek sadece. Daha nefes almakta güçlük çekiyorsun, bak bu iş böyle olmaz. Kalbini zorlarsın, kolestrolün günden güne berbatlaşıyor, kalp-damar sağlığın eminim bu kiloda berbattır ve kolestrol değerin de adım gibi eminim bu tren ile ölçülemeyecek kadar yükselmiştir.
Bak bu işin şakası yok, kalkarsın bir sabah eğimli yürüyüş yaparken kalp çarpıntısı yaşarsın, nabzın yükselir ve belirttiğim kalp sorunlarında birleşince kalp krizi geçirirsin.
Sana bu aklı kim verdi bilmiyorum, veya bu planı kendin mi çizdin inan umrumda değil. Bak, forumda 1 gr deca kullan dediklerim oldu. Testoyu 1.5 gram kullan dediklerim oldu, çevremde 10 çeşit ilacı kombin ettirdiklerim oldu ama hiç kimseye 500 tren acetat kullan demedim. Veya bu kiloda ilaca gir demedim. Benim önceliğim sağlıktır, yarın bir gün dediğim kalp krizini geçirirsen ve sana ben bu mesajı yazmazsam ve bir gün gelip de forumda kalp krizi geçirdim yeni kürüm şu şu olacak diye yazarsan inan bana dokunur.
İster beni dinle, ister kendi kafandan ilerle ve "SONUNU" gör. Ama bu "SONUNU" görmeden önce şunu bir düşün bakalım, ya sonunu göremezsem? Eğer kalp krizi geçirir de bakıma muhtaç hale gelirsem? Sağlık sorunlarım ortaya çıkar da ömür boyu doktorlara gitmek zorunda kalırsam, her ay doktor muaynesi, onlarca ameliyat geçirirsem bana kim bakıcak? Bir düşün bakalım, ailene bir sor de onlara ben bunu bunu kullanıyorum eğer bakıma muhtaç olursam bana bakar mısın diye? Eğer onlar oğlum ne olacak, sen yeter ki "SONUNU" gör. Biz her türlü arkandayız mı diyecek yoksa oğlum kullanma, bu kilo bunlar olmadan gitmiyor mu diyecek?
Dostum, bu nasihatı bitiriyorum. Dersen ki nasihat dinlemeyeceğim o zaman sana fikir vereyim.
GLP-1 Agonistleri, Semaglutid Tirzepatid Retaturid gibi ilaçlardan birisini edin ve haftada 2mg kullan. Zaten istediğini verecektir ve hiç bir şekilde ne masteron, ne trenbolon ve hatta ne testosteron kadar zarar görmeyeceksin. Bu ilaçları da 130 kilo yağlı/göbekli olduğunda değil de 130 kilo temiz kütleli bir insan olduğunda kullanırsın.