-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Insülin iğnesi ile karından testosteron enjeksiyonu yapılabilir mi ?
Oluşturan:
Araz48, in Steroid / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: 6arrows
omuz enjeksiyonu sırasında kan kontrolünde enjeksiyona kan gelirse farklı bir noktaya aynı ilacı kan ile beraber enjekte etmek doğru mu? yoksa o ampül çöp mü oluyor
-
Yazan: kadireis01
Merhaba arkadaşlar,
Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
-
Yazan: Carlos
Değerli hocalarım hayırlı günler herkese eczane kür planlamam nasıl sizce ilk kürüm olucak ilerde yarışmak istiyorum öğrenci olduğum için maxiumum sustanona erişim sağlayabilirim fiyat bakımından eklemem gereken nac600 tarzı başka bir ilaç var mıdır jinekomasti gibi bi durumu engellemek için aromasin veya arimidexten hangisini tercih etmeliyim veya planlamada, kür süresinde bi sıkıntı var mıdır bilgilendirir misiniz ?
kür süreci içindede Çinko magnezyum b-12 gibi vitaminleri eklemeyi düşünüyorum.
Biraz vücut ölçülerimden bahsedeyim :
Yaş:18 boy:170 kilo:80 Yağ oranı 11-12 civarları omuz:132 göğüs:110 kol:41 bel:76 12 haftalık kür planlaması
500 sustanon - 100 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 750 sustanon - 200 primabolon 500 sustanon - 100 primabolon 5-6-7. Hafta günlük 50 mg anapolon
3.Haftadan sonra haftada bir tablet aromasin farklı ışıklarda çekilmiş Bir kaç tane de fotoğrafımı ekliyorum.
-
Yazan: Buğrahan13
Cümleten selamün aleyküm,
Yaşım 25 ve ilk kürümdeyim, 6 yıllık natürel geçmişim var.
KÜR İÇERİĞİM: (5. haftadayım)
Testosteron enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTİ SONUCUM:
SORULARIM:
İnsulin aşırı düşük görünüyor bu sorun neye gebe olabilir veya nasıl çözebilirim? Bu süreçte aşırı yorgun ve bitkin hissediyorum sebebi insulin olabilir sizin öneriniz nedir çözüme dair? Konuya katılım gösteren yorum yapıp katkıda bulunan herkese teşekkürler.
-
Yazan: Melihcdmr
Herkese merhabalar,
sizlerin insülin kullanımım hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var boyum kullanım planım iş hayatıma göre dizayn ettiğim için şu şekildedir.
Sabah uyanış:
08:50 2 iu gh enjeksiyonu kas içi 40 dakika sonra 30 dakika bisiklet 10:30 da kardiyo bitiyor 11:00 berberis 1000 mg 11:30 kahvaltı
170 ml yumurta beyazı bir bütün yumurta 70 gram yulaf 50 gram pirinç unu 30 gram whey 3 gram zeytin yağı 13:00 antrenman başlangıcı:
Antrenamdan sonraki öğün :
15:40 novorapid 5 iu 16:00 75 gram çiğ tartılmış pirinç 220 gram çiğ tartılıp pişirlmiş tavuk göğüs 18:00 30 gram whey 19:30 novorapid 5 iu 75 gram çiğ tartılmış pirinç 220 gram çiğ tartılıp pişirlmiş yağsız tavuk 22:30 son öğün insülin yok yağsız kıyma zeytin yağı 7 gram 24:30 veya gece 1 arası 2 iu gh ve yatış Antreman günleri 2400 kalori civarı alıyorum off dayde ve kol karın günü 2100 alıyorum 2 haftada bir kilo alımı azaldıkça veya durdukça 200 300 kalori ekliyorun makrolar şu şekil fatsecret uygulamasından ayarlıyorum.
260 protein 200 carb 37 gram yağ KÜR İÇERİĞİM:
400 test cyp 500 primobolan 300 boldenon ama boldenonuda 400 e çıkartıcam gibi 2 iu gh GÜNCEL FORM:
-