Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Araz48

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Araz48 Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 10-02-1996

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Trt başlayacağım sitenizde bununla ilgili bilgi almak ve tartışmak istiyorum </p> <p><a href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2022_02/IMG_20220118_012047_977.jpg.833fbd82290c634faa2bc867e9de8d00.jpg" class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image"><img data-fileid="7937" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2022_02/IMG_20220118_012047_977.thumb.jpg.a2eeacd9a6332044cd1d333786d636f0.jpg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" alt="IMG_20220118_012047_977.jpg"></a></p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    bilgisayar
  • Konum:
    Muğla
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testosteron tedavisine başladım 3 hafta oldu ve sonuçlar böyle, hiçbir değişiklik hissetmiyorum. E2 yüksek gözüküyor arimidex kullanmama gerek var mı ? Dozajı ne kadar olmalı ? Testosteron etkisini kaç haftada gösterir ? Cevaplayan herkese teşekkürler
  2. Arkadaşlar bende sadece kas içine enjekte ediliyor diye biliyordum 3-4 kere de omuzdan vuruldum. Enjeksiyondan sonraki gün ise acı oluşuyordu. İnternette araştırma yaparken insülin iğnesi ile deri altından testosteron enjeksiyonu gördüm ve paylaşmak istedim. Bugün ilk defa karın bölgesindeki deri altından insülin iğnesiyle enjeksiyon yaptım. enjeksiyon sırasında da sonrasında da acı hissetmedim. Test sonuçları yaptırdığım zaman arada bir fark olup olmadığını göreceğim.
  3. Sustanon 250 kullanıyorum genelde sol omuzdan enjeksiyon yapıyorum ve bu omzumda oldukça fazla acıya sebebiyet veriyor. Aynı dozdaki testosteronu insülin iğnesiyle karın kasımdan yapabilir miyim ?
  4. Sustanon kullanımı

    Sustanon kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hangi sıklıklarla sustanon enjeksiyonları yapılmalı ? Karından insülin iğnesiyle sustanon enjeksiyonu yapılır mı ?
  5. Ampülden kalan testosteron nerede nasıl saklanır ?

    Cevabın için çok teşekkürler, tek şırıngaya geçmek yeterli olur mu peki ? Şırıngayı herhangi plastik veya başka bir şeyle örtmemiz gerekiyor mu ?
  6. Diyelim ki sustanon 250 aldık ve 100 mg çektik ampülün geri kalanını nerede saklayabiliriz ? Herkese cevapları için teşekkürler
  7. Bugün testosteronumu ölçtürdüm total testosteronum 600 çıktı (düşük buluyorum ) ve yaşım 25 total testosteronu 1200'e çıkarıp sabitlemek istiyorum.
  8. Testosteron tedavisine başlamayı düşünüyorum ve testislerin küçülmemesi ve kısır kalmamak için hcg kullanmak istiyorum ancak sorun şu ki hangi eczaneye gittiysem ne pregnyl ne de muadilini bulamadım. İnternet üzerinden satış yapan siteler var ancak hangileri güvenilir belli değil. Pct yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese bol şans.
  9. Diyelim ki küre veya TRT'e başlamadan önce vücudumuz total 600 test üretiyor biz dışarıdan steroid aldık belli bir süre kullandık sonra pct'e girdik. Bunlardan sonra vücut tekrardan doğal olarak 600 total test üretmeye devam eder mi ?
  10. Bilgi dolu yanıtın için teşekkür ederim peki TRT sonrası pct'ye ihtiyacım olacak mı ? Diyelim ki TRT öncesi vücudum 600 total testosteron üretiyordu ben TRT'ye başladım belli bir süre sonra bıraktım ve Pct'ye başladım vücudum tekrardan 600 total testosteron üretir mi ?
  11. Kas yapmak için değil testosteron düşmesine karşı koymak için kullanacağım. Hcg de testislerin küçülmemesi için. Östrojeni baskılamak için de anti östrojen düşünüyorum.
  12. Steroidi trt dozaj alacağım haftalık (100 mg) en fazla 150 mg Testosteron cypionate kullanmayı düşünüyordum uzun esterli olduğu için ancak orjinalini Türkiye'de bulabilir miyim bilmiyorum. İnternet üzerinden nereden orjinal ve güvenilir steroid bulunabilir bunu da bilmiyorum bu yüzden sustanon kullanmaya karar verdim. Sustanon kısa esterli testosteron olduğundan sık sık kullanılması gerekiyormuş. haftada 50 mg 50mg 2 parti şeklinde bölüp kullanırsam testosteronu zirve de tutabilir miyim ? Vücudum testosteron üretmeye devam etsin diye hcg kullanacağım, hcg seçimi ve dozajı ne olmalı ? Herkese yanıtları için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×