Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hikmetb

Üye
  • İçerik sayısı

    189
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

58 Mükemmel

hikmetb Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 25-11-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" data-fileid="6640" href="<___base_url___>/uploads/monthly_2021_06/FB6967F9-2784-45C7-AC2E-71570F587DF0.jpeg.9864098ce322f055b8a24674870224cc.jpeg" rel=""><img alt="FB6967F9-2784-45C7-AC2E-71570F587DF0.thumb.jpeg.371a932f4360e10254ac38608c4df2bd.jpeg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="6640" src="<___base_url___>/uploads/monthly_2021_06/FB6967F9-2784-45C7-AC2E-71570F587DF0.thumb.jpeg.371a932f4360e10254ac38608c4df2bd.jpeg" /></a> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

981 profil görüntüleme
  1. Clenbuterol kullanımına dair sorular

    Genel olarak tablet ürünlerin hepsine, uyarıcı olanlara daha da karşıyım. Geçmişte benimde kullandığım bir dönem oldu ve çevremden de çok kişinin kullandığına şahit oldum. Etkisine bakıcak olursak koca sürecin (diyet,idmanlar,tempo,uyku) gibi etkenlerin yanında, sürece belki %5-10 luk bir katkısı oluyor. Bu bana kişisel tercihlerim ve hedeflerimden dolayı fazlasıyla riskli geliyor. Kalbe ve kardiyovasküler sisteme olan potansiyel yan etkileri küçümsenmemesi gerek bence. Kullanım kararı kesinse minimum dozlarda gerçekten güzel bir diyetle sürecin başında değilde, peak form dediğimiz ve vücudun artık yağ yakmakta zorlanmaya başladığı yerlerde kullanılması etkili olabilir.
  2. Öncelikle tüm büyüklerime, hocalarıma hayırlı ramazanlar. Şu anda ramazanda yemek yemenin zorluğundan da dolayı ramazan bayramını da içine katarak 4-5 haftalık bir definasyon süreci yapıyorum 1500-2000 kalori aralığında(1.88 boyunda 116 kilo başladığım süreçte 108kg yim şuan). Önceki süreçte beslenmem çok düzensiz olduğu için fazlasıyla obezite seviyesinde yağlandım... Bu sürecin sonunda 12-16 haftalık temiz bir büyüme süreci geçirmek istiyorum. Elimde 20ml 250mg testo enth. bulunuyor. Bunun yanına haftalık 300mg rimo veya tedariğinde sıkıntı yaşarsam bolde düşünüyorum. Deneyimli hocalarım ve büyüklerimin bir önerisi varsa seve seve dinlerim. @rastlantisal @Rdm @Askabar @metinav (Fotolar ramazandan önceki 116kg olduğum vakite ait sürecin sonunda güncelleme yapacağım)
  3. Creatine marka önerisi.

    Creatinde çok fark olacağını sanmıyorum. Cebini yakmayan güvendiğin bi firma yeterli olur ocean kullanıyorum ben 6 aydır
  4. Steroid son kullanma tarihi

    Bildiğim kadarıyla tüm ilaçlar, supplementler askeri şartlara uygun şekilde üretiliyor ve kapalı kutu halinde sktsinden 2 yıl sonrasına kadar kullanımında sıkıntı olmuyor. Yanlışım varsa hocalarım düzeltirse sevinirim.
  5. Diaformin/matofin kullananlar için

    Aile hekimlerine tanıtım amacıyla fazla sayıda glifor isimli bir ilaç dağıtılmış hammaddesi diğerleriyle aynı şekilde olan metformin olarak 500/1000mg şeklinde. Daha önce o tür bir ilaç reçete etmemiş olunsa bile adınıza, rica ederseniz veriyorlar. Hastalık sebebiyle veya diyetinde kullananlara yardımı olabilir. Herkese iyi forumlar
  6. Kas gelişimi, damarlanma, kıl kökü sayısı, hatta akne sayısına kadar sağ tarafım herzaman sol tarafa göre daha baskın. Bilimsel bir açıklaması varmıdır yoksa benim şansıma mı denk geldi onu merak ettim hocalarım Herkese iyi forumlar
  7. Fiziki gelişimim olmuş mu? yorumlarınızı bekliyorum.

    İlaçla başaramayan çokça kişi gördüm böyle bi fiziği. Helal olsun valla
  8. Sırtta sivilce kıl kökü iltihabı

    Kür içi kullanımını önermem ama kürden sonra zerotanin(roaccutane) ı kesinlikle tavsiye ederim. Aynı durum bende de vardı tüm ergenliğimde yıllarca uğraştım. Ortlama 1,5 yıl önce doktor kontrolünde 6 ay kullandım başlarda biraz sancılı bi süreç oldu benim için burun kanaması dudak kuruluğu gibi ama kalıcı çözüm oldu benim için vücudumdakı sivilceler için.
  9. Efedrin karın enjeksiyonu işe yarar mı?

    HCL olduğu için emilimde bir kayıp olmuyor enjeksiyonla uğraşmadan direkt içebilirsin.
  10. Küçük yaşlardan beri tip 2 diyabet hastası olduğum için diaformin ve ya matofin kullanıyorum. Sporla beraber insülin direncini daha kolay kontrol altına almaya başladığım için 3 yılı aşkın süredir kullanmıyordum fakat 2 haftadır başladığım definasyonda sabah akşam 500mg olarak öncesinde yaptığım kirli beslenmeler yüzünden oluşan direnci kontrol altına almak için tekrar başladım. Yan etki olarak önceden de deneyimlediğim ishal sorununu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek bir takviye var mıdır? @metinav Herkese iyi forumlar.
  11. Hmb hakkında

    HMB (Beta-Hidroksi Beta-Metilbütirat) adında karışım bir supplement gördüm. Protein sentezini 20 katına kadar yükselttiği, yağ yakımını desteklediği söyleniyor. Kullanıp kısa/uzun vadede verim alan var mı?
  12. Primobolan

    Kıbrısta hangi eczeneye sorsam rimo bulunuyor. Türkiyede olmayan bolluk burda var nasıl çözemedim hala
  13. Kür öncesi test hakkında

    Ürolojiye gidip direk önceden anabolik kullandığını ve şuan bazı sorunlarım var ( bu işin bahane kısmı) diye anlattığında sorun çıkarmadan yazıyor.
  14. Sustanon-rimo

    14-16 haftalık bir 500 sustanon 300 rimo kür düşünüyorum. 2 ay önce 14 haftalık sustanon sonrası 100mg test enanthate kullanarak gidiyorum şuan. Bulk için test enanthate kullanmam daha avantajlı mı olur. Kıbrısta yaşamaya başladım burda duyduğuma göre sınırlı sayıda ürün tedarik edilebiliyormuş birkaç satıcıyla iletişim kurdum ellerinde test e bile yoktu. Önceki sustanon kullanımımda jinekomasti veya cinsel bir sorun yaşamadım. Tüm hocalarıma iyi forumlar
  15. Açlık kan şekeri yüksekliği

    3 Gündür düzenli olarak akşam yemeğinden sonra tokluk kan şekerini ve sabah açlık kan şekerini takip ediyorum. Son öğünümden ( 150gr pirinç, 150gr tavuk ,hatrı sayılmayacak kadar ketçap) sonra ölçtüğümde 88-94 aralığında seyretti (ortalama 45dk sonra ölçüyorum). Sabah kalktığımda ölçtüğümde ise 103-110 arası. Detaylı bilgi sahibi değilim ama bu normal bir durum mu? ( Sabah yaptığım ölçüm son öğünden 12 saat sonra).

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×