Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkanzz

Jinekomasti!

Önerilen İletiler

Furkanzz    0

Deca test. Danabol küründeyim ilk kürüm 3.haftadan itibaren gunluk 0.5mg arimidez kullanıyorum optimum pharmadan aldım arimidexide

Sağ göğüs ucumun hemen altında bir şey olustu ve ellediğim zaman göğüs uclarımda ağrı oluyor

Bu durumda ne yapmalıyım arimidexi 1mg cıkartmalımıyım baska önerileriniz nelerdir kürde 6.haftadayım suanda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

forbit    901
Deca test. Danabol küründeyim ilk kürüm 3.haftadan itibaren gunluk 0.5mg arimidez kullanıyorum optimum pharmadan aldım arimidexide

Sağ göğüs ucumun hemen altında bir şey olustu ve ellediğim zaman göğüs uclarımda ağrı oluyor

Bu durumda ne yapmalıyım arimidexi 1mg cıkartmalımıyım baska önerileriniz nelerdir kürde 6.haftadayım suanda

Nolvadex gibi Anti-östrojen kullanımı ya da periferde östrojene dönüştürülmeyen steroidleri kullanmak jinekomasti oluşumunu genellikle engeller.

1 kutu alın her gün 1 tablet kullanın kutu bitene kadar her şey yoluna girer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    901
Arimidexle beraber mi almalıyım

Birde eczaneden rahatlıkla temin edebilirmiyim nolvadexi

Edersiniz tek kullanın sonuç alırsınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
drift_king    0

furkanz bende aynı kürün 5. haftasındayım göğüs uçlarım biraz genişledi ama ölçü aldığımdan dolayı diye tahmin ediyorum bende yumru ağrı yok jino dan korktugum için nolvadex aldım arimidex ilerleyince kullanılması gerekiyor sanırım başlangıçta nolvadex iş görür dedi herkes eczaneden rahat bi şekilde alabiliyosun ucuz bişey

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.344

Nolvadex al kullan 1 kutu geriye problem kalmaz zaten yazmışlar hala niye kafanızı karıştırıyorsunuz oda mı olsun buda mı olsun diye hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
Az önce 10mglık nolvadex aldım gunde kaç tablet kullanmalıyım??

Tek tablet alıyordum ben 1 haftada kesiyor zaten jinoyu.. :yar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

1haftadır 10mg nolvadex kullanıyorum gunluk çok fazla bir fark etmedi 20mg cıkarmalımıyım yoksa 1 kutu bitene kadar 10mg devam edeyim mi zaten 1 kutu bittiği anda kürümde biticek arkasından pct gecicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
1haftadır 10mg nolvadex kullanıyorum gunluk çok fazla bir fark etmedi 20mg cıkarmalımıyım yoksa 1 kutu bitene kadar 10mg devam edeyim mi zaten 1 kutu bittiği anda kürümde biticek arkasından pct gecicem

1 kutu bitene kadar 10 mg devam et hocam :sat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

kür esnasında nolvadex olmaz ayrıntılı açıklamasını yapmıştı bi abimiz arimidex işini görür neden korkuyosunki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Arimidexin hicbir sekılde kesmemesinden dolayı ve buraya konu baslıgı acıp herkesin nolvadex al kullan demesi ve hala o kitle gecmedi 10gundur nolvadex kullanmama ragmen hicbir etkisi yok 10mg alıyorum gunde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4
Arimidexin hicbir sekılde kesmemesinden dolayı ve buraya konu baslıgı acıp herkesin nolvadex al kullan demesi ve hala o kitle gecmedi 10gundur nolvadex kullanmama ragmen hicbir etkisi yok 10mg alıyorum gunde

ezbere yorum yapmamak lazım kitle oluştuysa nolvadexle falan geçmez bence bi film çektir allah korusun önemli bişide olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    45

burdan şunu anlıyoruz, kür boyu aromatazı engelleyen bir inhibitor kullanmak da bazen jinekomastiyi engelleyemeyebiliyor demek ki...

hal böyle olunca akıllara bu soru geliyor: acaba sırf bu jineko ile kıyısından köşesinden bile karşı karşıya bile gelmemek adına, -kürün etkisini baltayalacak olsa bile- arimidexin yanında en başından nolvadex de mi kullanılmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235

Selamlar,

Bu kurde arimidex duzenli kullanildiysa gyno olusmasi cok cok zor. Muhtemelen elinizdeki anastrozol mustahzari sahte. (Şayet orjinalse gyno ostrojene degil de prolaktine bagli oluşmuş olabilir▶Deca-Test e.)

Arimidex ve nolvadex ile ilgili cok fazla bilgi kirliligi var simdi bildigim kadarıyla anlatmaya calisacagim.

Arimidex aromataz enzimini bloke ederek ostrojen hormonunun kimyasal olarak olusmasin engelliyor.

(Aromataz+testosteron= östrojen) Reseptorlerde ve kanda zaten bağlı olan ostrojeni YIKMIYOR.

Nolvadex ise var olan östrojen zincirlerini yıkarak klinik endikasyonlari(gyno, bebek yüz, dengesiz yaglanma, ses incelmesi) azaltiyor.

Kür içinde nolvadex kullanılır mı?

-Evet ama kurun verimini dusurecektir. Gyno cok rahatsiz etmiyorsa kur sonunda kullanilmasini öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.