Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

realjoeweider

E2 seviyem referans dışı! jinekomasati için ne tür önlemler almalıyım?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

10 haftalık kürün 7. haftasına giriyorum. 6 haftasında enjeksiyondan 3 gün sonra estradiol ve prolaktine baktırdım.

KÜR İÇERİĞİM:

• 400 deca
  • 400 testo enanthate mix

KAN TESTİ SONUCUM:

image.thumb.png.2627517cb24aae95e8fc2e3354e3c0df.png

Sol göğüs ucunda parmak ile bastırınca hafif bir düz bir tabaka şeklinde sertlik hissediyorum. Sağ göğüs ucunda böyle bir şey yok. İki tarafta da kontrol ettiğimde herhangi bir acı, hassasiyet, kaşıntı veya akıntı yok.

SORULARIM:

• Jinekomasti olmaması için nasıl bir yol izlemem gerekir?
  • Baskılamam gerekir mi?
  • Yoksa etkilerin artmasını bekleyeyim mi?

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum! :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    181

Libido, ereksiyon durumların vs. nasıl bilmiyorum ama bu e2 oranı fazla geldi. Fazla duygusallık gibi yüksek e2 yan etkileri yaşıyorsan 1 tablet arimidex atabilirsin. Deca, prolaktini yükseltir fakat sende şuanlık ciddi yükselme olmadığı ve dostinex ağır bir ilaç olduğu için müdahalelik durum gözükmüyor. Genede elinin altında dostinex ve tamoxifen bulundur her ihtimale karşı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

3 günde 1 tablet arimidex atabilirsin 2 tane  doku varsa ceyrek de dostinex al bence daha sonraki haftalwrda  haftada yarım arimidexle sorunu çözersin yada kan testiyle müdahale edebilirsin  tamoxifen de bulunsun elinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şimdi sol göğüs ucuna bastırınca hafif bir acı hissediyorum. Sızı gibi ama can yakmıyor. Sağ göğüs ucunda hala bir sertlik veya acı, sızı gibi bir şey yok.

Sizce haftada bir arimidex atmalı mıyım?

Kürü baltalar mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Bi zamanlar kürü baltalamasın diye jino olmuştum 😀 o hataya düşme derim e2 yi 30 40 en cok 50 bandında tutmak lazım sen söylenileni yap bence sen bilirsin yinede

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
realjoeweider, 35 dakika önce yazdı:

Şimdi sol göğüs ucuna bastırınca hafif bir acı hissediyorum. Sızı gibi ama can yakmıyor. Sağ göğüs ucunda hala bir sertlik veya acı, sızı gibi bir şey yok.

Sizce haftada bir arimidex atmalı mıyım?

Kürü baltalar mı?

haftada 1 değilde max yarım at. Östrojen hafif yüksek olsun, bulkta önemli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9

Bezelye gibi doku varsa bence geçmiş olsun dikkat etmen lazım bence bence çeyrek bi dostinex at yoluna devam et e2 içinse 3 günde bi yarım tablet al tam yükleme yapacak kadar yüksek değil 2 hafta sonra bidaha kan tahliliver değerlere yakına çek bulktaymışsın çok düşürme az yüksek kalsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Jınokomasti olursun zaten başlamış tamoxifen bunu engellemez arimidex alman kürünü baktalamaz sıfıra indirmicek zaten 40 50 bandına düşerceksin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Jınokomasti olursun zaten başlamış tamoxifen bunu engellemez arimidex alman kürünü baktalamaz sıfıra indirmicek zaten 40 50 bandına düşerceksin 

Hocam sadece başlangıç evreleri gözlemledim, çok hafif sertlik. Biraz da acı var gibi ama psikolojik olabilir. Kürün bitişine kadar tamoksifen kullansam en azından göğsün büyümesini engellesem olmaz mı?

Çok fazla şişlik yok dışarıya taşma yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
realjoeweider, 40 dakika önce yazdı:

Hocam sadece başlangıç evreleri gözlemledim, çok hafif sertlik. Biraz da acı var gibi ama psikolojik olabilir. Kürün bitişine kadar tamoksifen kullansam en azından göğsün büyümesini engellesem olmaz mı?

Çok fazla şişlik yok dışarıya taşma yok.

Bilgi verildi öneri verildi gerisi sana kalmıs 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
realjoeweider, 4 saat önce yazdı:

@Melihcdmr @the_escobar @Ferdikra

kür bitişine kadar arimidex yerine tamoxifen kullansam jinekomastiyi engellesem, östrojen aynı kalsa ne olur hocalarım? 

Çok fazla kullanırsan kürden alacağın verim düşer 1 onu kontrollü bir şekilde kullanman lazım çok fazla baskılarsan kafana göre kullanıp libido kaybı eklem ağrıları yaşarsın kas geliştiremezsin benim sana tercihim 2-3 haftada bi hastana değiştirerek tahlil ver e2 60 70 e indiğinde kes 3 hafta sonra bida git baktın yükselmiş gene kullanırsın çok baskılama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arimidex kullanilabilir ama ben olsam dostinex almazdim. Alınca 30 gün boyunca 0 larda geziyor dozajı ayarlamak imkansız bu tarz az yükselişlerde dostinexte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
steroidnediryahu, 2 dakika önce yazdı:

Arimidex kullanilabilir ama ben olsam dostinex almazdim. Alınca 30 gün boyunca 0 larda geziyor dozajı ayarlamak imkansız bu tarz az yükselişlerde dostinexte.

Peki tamoxifen önerir misiniz hocam? Sonuçta sadece jinekomastiyi baskılıyor. Yani östrojen seviyesini hiç ellemesek, sadece östrojenin göğüse gitmesini engellesek?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
realjoeweider, 10 dakika önce yazdı:

Peki tamoxifen önerir misiniz hocam? Sonuçta sadece jinekomastiyi baskılıyor. Yani östrojen seviyesini hiç ellemesek, sadece östrojenin göğüse gitmesini engellesek?

dostum tamoxifeni sürekli kullanmak da sağlıklı değil. Haftalık yarım tablet arimidex alarak 2 hafta devam et ardından teste git ve bunu olabildiğince her 2-3 haftada bir tekrarla. Bu şekilde kendi vücudunda hangi ilaçlar, hangi dozlarda sana nasıl tepki veriyor kendi vücudunu tanıman gerekiyor. Bu kür işleri böyle, tamoxifenle hayat geçmez.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Şuan yapman gereken 1 tane arimidex al, 1 gün sonrada 1 tablet dostinex kullan. Enjeksiyon günlerini bilmiyorum ama niye testo mix kullanıyorsunuz anlamıyorum. Önce bi sadece testoları dene. hangisinin sana daha iyi geldiğini anlamak için 1 kutu enanthe 1 kutu cyopionate al sadece testo git bakalım hangisinden daha çok memnun kalacaksın. Oldum olalı testo mixden nefret ederim. Bir kere denedim bütün degerlerimi oynattı durdu pick bile olamadım. Enjeksiyonlarını 2 ye böl örnek pazartesi perşembe. Diger hafta cuma günü yarım tablet daha arimidex al tekrar test yaptır sonuçlarına göre konuşuruz. Tamoksifenide kafandan çıkar. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    62

prolaktin için 1 adet dostinex içmen gerekiyor daha sonrasında 10 günde 1 yarım tablet,
enantat a geçmen gerekiyor testo mix fazla aromatize oluyor anlaşılan , mix ile devam edecem dersen jinekomasti oluşabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: Naturel eleman
      Deneyimli abilerim selamlar,
      Bu konularda en bilgili ve tecrübeli kişilerin sizler olduğunu düşündüğüm için danışmak istedim. 17 yaşındayım. Çocukluk ve ergenlik dönemimi maalesef oldukça sağlıksız geçirdim. Neredeyse hiç uyumadığım, sürekli yemek yediğim ve haftalarca güneş ışığı görmediğim dönemler oldu internet bağımlısıydım. 
      Şu an hayatımı düzene sokmaya çalışsam da vücudum hâlâ o sürecin etkilerinden tam olarak çıkabilmiş değil. Spora başladıktan sonra hormonal bir problemim olabileceğini fark ettim ve jinekomasti şüphesiyle doktora başvurdum. Yapılan ultrason sonucunda jinekomasti olduğu doğrulandı. Kan tahlillerimde testosteron seviyem normal çıktı 540 Ancak östrojen (E2) değerim yaklaşık 140 pg/mL ve bunun erkekler için yüksek olduğu söylendi. Bulunduğum bölgede çocuk endokrinolojisi uzmanı olmadığı için süreci sağlıklı şekilde ilerletemedik.
      Bu durumda jinekomastiden nasıl kurtulabilirim? Östrojen seviyesini düşürmek için şimdilik yağ kaybetmeye çalışıyorum ancak çok başarılı olduğumu söyleyemem. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: mustafa412611
      Dostlar selamlar hayırlı ramazanlar herkese, 
      Aşağıdaki kürü yaptım daha sonrasında klomen ve tamoksifen kullanarak PCT sürecine girdim. Pct sürecinin sonunda tekrardan kan verdim bu sefer E2 yüksek çıktı bende 2 günde bir adet arimidex yutmaya başladım totalde 7 adet yuttum. Daha sonrasında tekrar kan verdim bu sefer de E2 çok düşük çıktı.
      PCT ÖNCESİ KÜR İÇERİĞİM: (16 hafta)
      Testosteron Enanthate Deca Dianabol YENİ KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Propionate Kürüne girmeyi düşünüyordum lakin bu E2 Seviyesiyle tren kullanmak pekte mantıklı durmuyor. E2 yi 25 seviyelerine çekip testosteron propionate + masteron kombini yapayım diyorum. Kür sonu test sonucumu, PCT sonrası test soncumu ve Arimidex kullanımı sonrası referans aralığı dışı test sonuçlarımı sırası ile paylaşıyorum. Siz ne dersiniz üstatlar yorumlarınız benim için çok önemli. 
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: thelastcrimeantatar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortamla bir buçuk haftadır karışık şekilde kullandım. Normalde jinekomasti çok küçük bir şekilde vardı geçen sene ama bu sene yazdan beri doğal spor yaparken küçülmüş neredeyse yok olmuştu son 3 aydır yani tshortümden gözükmüyordu elleyince anlaşılıyordu çok küçüktü varlığı ,şuan 3 gündür jinolar arttı gecen seneki haline dondu (yaş-19 bu arada) ilacı kestim. Son vurduğumda zaten sol omuzda ödem şislik kızarıklık yaptı apse olmasın diye uğraşıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 100mg Testosteron Susp. 200mg SORULARIM:
      Apse olmaması için ne yapmalıyım? Jinekomasti için çözümü olan var mı? Konuya katılım gösteren, çözüm ve öneri sunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.