Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

parzival

Mk677-rad140 mix. öncesi ve sonrası

Önerilen İletiler

parzival    22

Herkese günaydın arkadaşlar.. bir önceki yazımda @Loving hocam ile birlikte konuşarak kullanmam gereken ürüne karar verdikten sonra  mk677 ve rad140 match edilen ürünü kullanmaya başladım ve bunun etkileri ile ilgili yazı yazmıştım.. şuan ürünün bitmesine yaklaşık tahminen 1 hafta belki 10 gün kadar kaldı.. ayın 12'sinde başladım ürünü kullanmaya ve her gün düzenli olarak kullandım off günleri dahil olmak üzere.. etkileri , eksileri vs bunlara değinmeyeceğim bir önceki yazıda okuyabilirsiniz :)... ben burada size başlamadan önceki ve başladığım günden bu yazıyı yazdığım zamana kadar olan değişimin resmini paylaşacağım.. ama!! şu etkenler hiç bir zaman değişmez o yüzden kimsenin direk " kullanırsam demek bende böyle olacağım " düşüncesi olmasın malum bu spor nankör olduğu kadar insan psikolojisi de çok büyür yere sahip.. ilk etken; genetik yapı..

bu etken her zaman 1.sırada yer alır sebebini görmek için eski vg şampiyonlarına bakabiliriz.. 2.sırada beslenme.. ben makro , mikro olayına takılmıyorum ne zaman karnım açıksa doyacak şekilde yiyorum 1 tane elma bana yetmiyor çünkü :D 3.sırada tabi ki uyku ( dinlenme ) ona da uymuyorum çünkü vücudunu dinleyen biriyim ne zaman uykumun geldiğini hissedersem o zaman uyuyorum örnek vermek gerekirse insan vücudunun gh salgıladığı zaman dilimi 22:00 ve 02:00 saatleri arası.. ben 01:00 ve 01:30 saatleri arasında uyuyorum çünkü vücudum bu saatte " artık uyuma vaktin geldi " diyor bana ve biraz daha durayım demiyorum..

sabah da alarm 08:45 e kurulu ama standart bir şekilde 08:30 da uyanmış oluyorum.. yalnız şunu belirteyim vücut tipini bilmek de çok önemli faktör beslenme, antrenman programı çok büyük öneme sahip vücut tipine göre.. benim vücut tipim yarı ektomorf ve endomorf bu yönden genetik olarak artım olduğu kadar eksimde var tabi bu yüzden genetik yapının ne kadar önemli olduğunu bu sporu yapan herkes bilir bilmeyenlerde mutlaka hedeflerini bu şekilde belirlesin..!!! ürünler bittiği zaman bir önceki yazıda belirttim ürünlerin ayrı ayrı olanını kullanıp ekstra ekleme yapacağım tabi ki yine @Loving hocam ile konuşup kafamıza göre hareket etmemeli diye düşünüyorum.. sormak istediğiniz soru olursa yazın arkadaşlar her türlü yardımcı olurum.. diyeceklerim bu kadar sağlıcakla kalın...

IMG-20210310-WA0000.jpg IMG_20210329_111004.jpg 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1
  • Ödül 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JokerJoker    154

12 sinde başladım diyorsun, 12.03.2021 tarihi mi ? bugün 29.03.2021.

Bu iki fotoğraf arasında 17 gün mü var , 17 günde sarmslarla bu vücudu mu yaptın ?? 

Daha net anlaşılması açısından soruyorum.

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parzival    22
mustafakrt17, 15 dakika önce yazdı:

One punch man saitama olmuşsun hocam hayırlı olsun :D

idolüm olur kendisi :D sağol hocam inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız...

JokerJoker, 14 dakika önce yazdı:

12 sinde başladım diyorsun, 12.03.2021 tarihi mi ? bugün 29.03.2021.

Bu iki fotoğraf arasında 17 gün mü var , 17 günde sarmslarla bu vücudu mu yaptın ?? 

Daha net anlaşılması açısından soruyorum.

doğrudur kardeşim 17 gün de vücudumun verdiği tepki bu şekilde.. hatlar daha belirgin , kütlede artış, yağ da azalma oldu tabi normal çalışmıyorum bunu da belirteyim.. 17 gün içinde şuan 3.proğramımı uyguluyorum devamlı aynı program, aynı hareketler, aynı set ve tekrar sayısı yok devamlı vücudu şaşırtıp farklı hareketler ile uyguluma yapıyorum.. ve tabiki sadece sarms kullanmıyorum supplement da kullanıyorum protein tozu, arjinin , bcaa, glutamin , omega 3 , multivitamin vs yazıda bunları da belirttim ama öncesinde de kullanıyordum etki bu kadar belirgin olmamıştı.. sarms ile etkileri daha da artıp bana katkısı bu şekilde oldu..

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker, 29.03.2021 - 13:07 yazdı:

Bu iki fotoğraf arasında 17 gün mü var , 17 günde sarmslarla bu vücudu mu yaptın ?? 

 

Selamlar,

Tebrik ederim. Başlangıç kilo ve boyunuz kaçtı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    3.229

kıskanılacak cinsten :D taşıyıcı filmi baş rolüne az kalmış

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parzival    22
izmirnatural, Bir saat önce yazdı:

Selamlar,

Tebrik ederim. Başlangıç kilo ve boyunuz kaçtı?

Aleyküm selam üstad.. Boyumu inan bilmiyorum ama tahminen 181 falan kilom başlarken 77 idi şuan 81 kiloyum ve yağ oranım düştü özellikle karın bölgesinde @Loving hocam ile de başlamadan bunu paylaşmıştım yağ olayını ve tam da istediğim gibi karın bölgesindeki yağ oranının düşmesini istiyordum öyle de oldu... Mk677 ve rad140 karışımı bitmek üzere tekrar görüşüp ekleme yaparak 1 kere daha kullanacağım... Onunla ilgilide paylaşımlar yapacağım 

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    397

Demir gibi olmuşsun bende yakında bir günlük açacağım yeniden başladım sarms kürüme B|

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Welldeir
      Öncelikle herkese merhaba 3.5 yıldır spor yapıyorum başladığımdan beri 20 kiloya yakın kütle kazandım ve şuan 18 yaşındayım mk-677 kullanmayı düşünüyorum herhangibir hormon baskılayıcı etkisine rastlamadım fakat kişiden kişiye değişmekle beraber etkili veya etkisiz diyenler var kimisi hiçbir işe yaramadığını söylüyor sizce nasıldır kullanılır mı veya gereksiz mi ?
    • Yazan: Rheiwa
      Merhaba,
      24 yaşındayım ve SARM kullanmak istiyorum fakat Türkiye'de de orijinal zor bulunuyor galiba. Bu yüzden orijinal SARMs nasıl temin edebilirim? Sol altta ki wp butonundan ORIJINAL SARM temin etme imkanım var mı? Varsa ortalama mk677 fiyatı nedir. Baktım ama fiyat göremedim, birde son olarak;
      GrimLabs Ruthless dolu mu?  instagram satıcıları var bu marka ürünleri Amerika'dan yani orijinal satıcıdan temin ettiğini söylüyor sizce nedir ne değildir? Ortalama fiyatı 60-62 dolar (60cap) yaklaşık 2100-2300 arası satıyor bahsettiğim hesap.
    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar merhaba,
      Bir arkadaşımdan bana 3 şişe sarm geldi (damla şeklinde) benelux parma diye bir markanın.
      Birisi mk-677 Birisi lgd-4033 Diğeride rad-150 Arkadaş bunları gönderdi ama hangisini ne ölçüde ,nasıl kullanacağım hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca testo enanthate + boldenone kürümde 4.haftama yeni girdim aynı zamanda bu sarm larıda kullansam iyimi olur yoksa gereksiz mi bilemedim? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×