Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mustafakrt17

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

mustafakrt17 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Stres ve büyüme

    Ben araştırdım, stresin boy üzerinde bir etkisi var, fakat benim boyum zaten 181 babamda 181, babamlar gayet sağlam yemisler hiç spor yapmadan metin2 azrail gibi sırtı var babamın, Sadece kemikler hakkında dedim bir büyüme zararı olabilir mi. Ama evet bana da saçma geldi. İlk insanlar zamanında adamlar bizim yaptıgımız stresin 10 katını yasıyorlardı, fakat iri yarı güçlülerdi.
  2. Stres ve büyüme

    Aklımı kurcalayan bir soru var, bir çocuk düsünün 13 14 yasinda olsun, bu cocuk hala ergenlikte gelisim devam ediyor, mesela ilerde bu cocuk acayip ince belli cok genis omuzlu bir insan olacak genetigin de bu var ifbb pro furkner gibi olacak, bu cocuk yeterli besini alsa fakat stresli bir hayat surse yine kemikleri gelisip genetigi olur mu? Soruyu sormamın nedeni yasıtlarıma göre iriyim kalıplıyım, 1.81 70 kiloyum yağ oranım düsük t-shirtten fitness yaptıgım belli oluyor, ama zamanında çok stres yapmıstım, eğer benim genetigimde anlattıgım gibi bir şey var ise, bunu bozmus olabilir miyim? Stresin konusu akne,ameliyatım, ve son zamanlarda da bu konu. Bu konuya takılıyorum stres yapıyorum kısır döngüye girdim saçma sapan bir şey oldu. Ne düşünüyorsunuz? Siz simdi stres büyümeyi engeller dediginizde ben yine stres yapacagım.. harbi kısır dongu dfşgldsfg
  3. Testo yükselince agresif mi mutlu mu?

    Yani kesin birşey yok kişiden kişiye değişiyor.
  4. Testo yükselince agresif mi mutlu mu?

    Bir sitede testo yükselirse kişi agresif olur tuttugunu boğazlar asabi olur falan yazıyo diğer sitede kişi çok mutlu olur hayattan zevk alır falan. Hangisi dogru abiler bunun :D?
  5. Testesteron olayı hakkında

    Hocam loving hocanın attığı son kürde testo konusuyla çelişiyorsunuz orada ölçüm öncesi 7 gün seks yapmayın, diyor siz başka diyorsunuz. Ve stres testo için çok önemli diyorlar her yerde ilk kez sizden duyuyoum. Hocam takmıyorum da birisi gelip normal diyor birisi gelip testo düşün kas gelişimine sıkıntı olur diyor şimdi ben ne yapacagımıda kestiremiyorum ki. Her telden ayrı ses.
  6. Testesteron olayı hakkında

    Şu an ki değer normal mi hocam yaşıma göre?
  7. Testesteron olayı hakkında

    Bir 5'e 6'ya atsam bence çok iyi olabilir. Stresten kaçıyorum kas kütlemi arttırmaya devam ediyorum bakalım 1 sene sonra yine veririm tahlil. Ya aslında libido da hiç sorun yok bıraksalar haftanın her günü yapacağım da işin içine BB girince pek canım istemiyor zararları oldugundan. Yoksa arttırmada ki amacım kas gelişimini arttırmak.
  8. Testesteron olayı hakkında

    @rastlantisal @Feng @kaderseolur @Surrender @Rdm
  9. Testesteron olayı hakkında

    Tekrardan merhaba yardımcı olan hocalar. Sabah dediginiz gibi 7 de kalktım içimde çok stres vardı 2 falan çıksa ne b*k yerim diye düşünüyordum. Doktora palavra sıktım ve kan tahliline yolladı. Kanı verdim öğlen çıkacak dedi beklemedim bu cuma doktoru görmeyi düşünüyorum fakat sizin yorumlarınız daha önemli. Doktor 3.65 e bile normal dedi genetik dedi ama ben saçma sapan bir sebepten dolayı stres yaptıgım için bence bu denli düşük çıkıyordu hep. 2 3 gündür hiç stres yapmadım olabildigince rahat takıldım. Neyse kan verirken de içimde stres vardı onun da biraz etkiledigini düşünüyorum fakat bir daha herşeyi yoluna sokup bir manit yaptıktan sonra test yaptıracagım. Değerleri bırakıyorum yorumlarınızı bekliyorum hocalar.
  10. Mk677-rad140 mix. öncesi ve sonrası

    One punch man saitama olmuşsun hocam hayırlı olsun
  11. Testesteron olayı hakkında

    Tamamdır sağolun ben en yakın zamanda gideceğim doktora.
  12. Testesteron olayı hakkında

    Hocam bir de. Mesela doğal olarak testoyu çabaladım her şeyi doğru yaptım sağlıklı yağ uyku stres vesaire. Testoyu 6,7 ya çektim. Mümkün mü bilmiyorum velev ki çektim diyelim. Bu benim boy uzamamama sıkıntı çıkartır mı?
  13. Testesteron olayı hakkında

    Doktor sorun varsa nasıl bir tedavi uygular? Tutupta ömür boyu kullanmam için sustanon yazmaz değil mi?
  14. Testesteron olayı hakkında

    Hocam ne kürü allah aşkına kür mür düşünmüyorum ki ben bu yaşta olmaz zaten forumdan bir ton şey okudum bazı şeyleri anladım artık. Doktor ilac için istemiş özellikle vermedim.
  15. Testesteron olayı hakkında

    Hocam zoretanin diye bir ilaç var bu ilacı kullanırken doktor istemiş sanırım ben özellikle gidip vermedim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×