Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

d3lici    27

Arkadaşlar selamlar;

Testosteron E 600

Boldenon       600  Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


hectordoyle    639
d3lici, 3 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar;

Testosteron E 600

Boldenon       600  Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ? 

Kişiye göre değişir açıkçası, ama kanda daha stabil olsun diyorsan, enjeksiyon sıklığıyla uğraşmak istemiyorum diyorsan ve ilacın yarılanma ömrü vs. seni pek ilgilendirmiyorsa Parabolan ya da tren enanthate daha mantıklı

Ama trenbolon sistemimde uzun süre durmasın diyorsan tren ace daha mantıklı

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Tegoo
      Merhabalar ,iyi forumlar diliyorum öncelikle.
      Hocalarım ben şuanda pctinin 20.günündeyim.

      Pctimde en başta gonapeptly 1 adet vurdum  LH ve Fsh ı güçlü alabilmek için .
      Sonraki hafta HCG (ovitrelle) kullandım 1 vurum .
      HCG den 7 gün sonra
      Günde 1 Klomen ve 1 tamoxsifen şeklinde devam ediyorum pct sürecime 30. Gün test sonucuna göre tamammı devammı bakılır .
      Pctnin en başlarında  ereksiyon ve libido kaybım vardı ama şuan 2 haftadır yüzde 90 oranında düzelme oldu durumumda.
      Pct başında vs proviron kullanmadım ama şuan elime 1 kutu proviron geldi bugün 1 adet 25 mg kullandım . 

      Hocalarım sizce Proviron iyileşme sürecini destekler mi yoksa baltalar mı ?
      Proviron bir tedavimi yoksa sadece kanda bulunduğu zaman içerisinde durumu kurtarmak amaçlımıdır , bize  kalıcı bir tedavi sunar mı?
      Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Totalde haftalık 500mg sustanon,200mg trenbolone acetate,günlük 50mg proviron,uyku öncesi 2.5iu sabah 2,5 iu hygetropin,10 iu novorapid
      nac1200 günlük 2 tablet, yeterli proteini alıyorum,750 pirinç yiyorum ama kürün sonlarında 1kgye kadar çıkarırım,bol bol yeşillik tüketiyorum
      totalde 12 haftalık bir blast cycle
      Blast sonrası cruise olarak 125mg testosteron enanthate ve 5iu hygetropin alacağım en kötü 1 ay dinlenirim
      177 72kg 12 yağ oranı
      sizce dozlar nasıl veya başka öneriniz var mı?
    • Yazan: Mendark
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. Kür başlama kararı aldım çünkü bir tık ileri seviyeye taşımak istiyorum kendimi. Artık görüntü ve güç olarak çok bir değişim olmuyor bildiğiniz üzere. Antrenman disiplinim,uyku ve beslenmem gayet yerinde. Başlangıç kürü olarak sadece primo düşünüyordum fakat pek etki alamayacağımı düşünüp vazgeçtim.
      O yüzden sadece Test C 500mg/haftalık 16 hafta düşünüyorum.
      Kür öncesi, ortası ve sonu kan testi yapacağım. Kenarda arimidex tutucam eğer bir yan etki alırsam diye. Pct için clomid. Kür süresi boyunca kalori fazlası beslenicem. Yeşilliğe önem vericem. Sizce milk thistle ya da saw mille gerekli midir? Multivitamin vb. Takviyeler alacağım.
      Sadece primo bana ne sağlar? Sadece Test C daha mı iyidir? Primo test içermediği için etki az verir ama natural testi kapatmaz mı? İlk kürüm olucak yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: pc332
      1.5 aydır 500 mg sustanon alıyorum, esterlerin düzensizliğini azaltmak adına her gün 0,3ml vuruyorum. 3.hafta gidip e2'mi kontrol ettirdim ve 90'a fırlamıştı. Hemen Arimidex'e başladım, düşük dozda. Perşembe yarım hap, pazar yarım hap şeklinde. 2 hafta sonra tekrar bir test yaptırdım bu defa 77.3'e düşmüştü e2. Yetmeyeceği için dozu 2.5 katına çıkardım. Şöyle ki; perşembe 1 hap, pazar 1.5 hap. Bu doz herhalde 20-30 seviyelerine indirir diye düşündüm. 2 hafta sonra yine test yaptırdım (bugün), ve sonuç e2: 77.01. 
      Şu an gerçekten sinirliyim. Zaten göğüslerim iyice puffy(kabarık) bir hal almaya başladı, herhangi bir kaşıntı hassaslık falan yok ancak pubertal gyno olma ihtimalim de var. Çünkü bu sporu yaklaşık 7 yıldır doğal yapan biriydim. İlk defa bu yıl kür yapıyorum. 
      Bilgiler: 1.94 boy, 114 kg, %16-17 yağ oranı.
      Sizce ne yapmalıyım? Bugünkü dozumu daha almadım. Acaba günde yarım hap almaya başlasam (totalde haftada 3,5 hap ediyor), e2'yi dizginleyebilir miyim? Özellikle tecrübeli üstadlardan yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
    • Yazan: PAYHRA
      Deca+testo anapolon(5 hafta) kürümün  12. Haftasındayım kür bitimine doğru gidiyorum şu zamana kadar libidom çok yüksekti ereksiyonda hiçbir problem yoktu  fakat son 2 haftadır bu sorunları yaşıyorum zor ereksiyon oluyorum hemen yumuşama oluyor sabah ereksiyonları kesildi libidom baya düştü
      Haftada 2 gün  1 ml deca 1 ml testo kullanıyorum 
      Jinekomastiden dolayı her gün 1 tablet arimidex
      2 haftada bir dostinex
      günlük olarak
      zinco nac600  3 tablet bemiks c  omega 3 
      ayrıca 1-1.5 haftadır şu forumda olan ade limited edition takviyesini sabah akşam kullanıyorum
      Daha test yaptırmadım bilgili abilerim kardeşlerim yönlendirme yapabilir mi ne yapmam gerek nelere baktırmam gerek 
      @metinav @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×