-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk küründe tren esteri seçimi
Oluşturan:
d3lici, in Steroid / Genel
- trenbolon
- steroid
- ilaç
- drug
- boldenone
- testosteron
- enanthat
- acetat
- parabolon
- e2
- prolaktin
- progesteron
- deca
- nandrolone
- proviron
- alt
- ast
- karaciğer
- böbrek
- milk thistle
- kreatin
- whey
- bcaa
- supplement
- sustanon
- winstrol
- androjen
- anabolik
- kür
- cycle
- karbon
- metabolit
- dianabol
- metandienon
- oxandrolon
- anavar
- undecylenate
- equipoise
- kolesterol
- reseptör
- cell
- hormon
- denge
- endokrin
- med
- balkan
- splabs
- eczane
- roid
- sentez
- enginar
- brokoli
- yeşillik
- beslenme
- protein
- karbonhidrat
- yağ
- lipid
- hydro
- mineral
- macro
- micro
- sodyum
- isolate
- thermo
- tren
- trenace
- rimobolan
- chlorodehydromethyltestosteron
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
Çok uzun süredir günde 2400mg nac kullanıyorum. Sorun olur mu acaba?
Şimdiden sağ olun.
-
Yazan: Liberta
Merhaba arkadaşlar, nasılsnıız?
Klomen ve Ovitrelle'nin reçetesiz satılmayacağını duydum, doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Lifter31
İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.
Antrenman günleri 2500-2750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
375 gram karbonhidrat
Off dayler 1500-1750 kcal
20-30 gram yağ
225 gram protein
125 gram karbonhidrat
Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
-