-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bulk küründe tren esteri seçimi
Oluşturan:
d3lici, in Steroid / Genel
- trenbolon
- steroid
- ilaç
- drug
- boldenone
- testosteron
- enanthat
- acetat
- parabolon
- e2
- prolaktin
- progesteron
- deca
- nandrolone
- proviron
- alt
- ast
- karaciğer
- böbrek
- milk thistle
- kreatin
- whey
- bcaa
- supplement
- sustanon
- winstrol
- androjen
- anabolik
- kür
- cycle
- karbon
- metabolit
- dianabol
- metandienon
- oxandrolon
- anavar
- undecylenate
- equipoise
- kolesterol
- reseptör
- cell
- hormon
- denge
- endokrin
- med
- balkan
- splabs
- eczane
- roid
- sentez
- enginar
- brokoli
- yeşillik
- beslenme
- protein
- karbonhidrat
- yağ
- lipid
- hydro
- mineral
- macro
- micro
- sodyum
- isolate
- thermo
- tren
- trenace
- rimobolan
- chlorodehydromethyltestosteron
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: roidlord
Merhaba, bildiğiniz gibi çoğu marka supplementlerde kampanya başlattı. Bu başlık altında ucuza aldığınız supplement, koruyucu, vitamin gibi takviyeleri paylaşabilirseniz hepimiz için iyi olur. Teşekkürler.
-
Yazan: Balıkkraker
Merhaba dostlar Bugun only testosterone kürüne başlamaya karar verdim,kür icinde iken ihtiyacim olan ve gelişimime katki saglayacak vitaminler nedir kingsize monster pak ürünü sizce nasil bir üründür teşekkürler.
-
Yazan: Haşmetli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun süre kür-steroid kunlanımı, HPTA baskısı sonrası pct yaparak hormonlarımı doğal seviyeye geri getirebilirmiyim? Yoksa doğal seviyenin altındamı olur ya da geri döndürmesi zormu olur? Tabi ki riskleri göz önünde bulunduruyorum Hormon sistemimin tamamen kapanması vb. Fakat ben istisnalardan ziyade genele hitaben yüksek olan ihtimale karşı bunu soruyorum.
-
Yazan: bora alıcı
Oxandrolone almak istiyorum marka önerisi verir misiniz?
-
Yazan: YoungWolf
500 mg testosteron enantat 400 mg boldenon kürünün 6.haftasındayım ama e2 seviyesi ne kadar referans aralığında olsada büyümek için çok düşük geldi ayrıca herangi bir anti aromatize kullanmıyorum. 50 60 seviyerini yakalasam daha iyi gelişim alacağımı düşünüyorum.
Antrenman esnasında eklemlerim ağrıyor. Pump ve kaslardaki doluluk hissini alamıyorum. 6 hafta geçmesine rağmen kaslarda ufaktan gelişim belirtileri görmem gerekiyordu o da yok sanırım sebebi bu.
Karbonhidratı yüksek alsamda glikojeni ve suyu sanırım bu yüzden kaslara çekemiyorum. İlaçların orijinalliğinden şüphelenmeye başlamıştım ama sebebi e2 seviyesinin çok düşmesiymiş. Forumda çok okumuştum boldenonun e2'yi düşürdüğünü ama bu kadar beklemiyordum açıkçası. Testosteronu 750 yemi yükseltmeliyim sizce boldenon yerine başka bir anabolizanamı geçmeliyim?
-