-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Metabolizma hızlandırıcı bir destek ile kalp hızımızı arttırarak yağ yakımına etkisi ne ölçüde olur?
Oluşturan:
_NEMO_, in Antrenman programları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: lottie
İyi günler herkese,
cy3 aldım 100 tabletlik ve sadece cy3 kullanacağım sıkı diyet + spor eşliğinde.
Sizlere sorum cy3ü nasıl kullanmalıyım dozajlama olsun alım şekli olsun?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: dragx
arkadaşlar merhaba evogen pharma testo ve eczaneden aldığım rimobolone 20 hafta kür gitmek istiyorum pazartesi günü kan tahlili verip sonuçlara göre haftalık 400 testo+200rimo başlamak istiyorum rimoyu piramid şeklinde kullanıcam
1.Beslenme başlangıc olarak kaç kcal olmalı(günlük ihtiyacım 2700-2800)
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
Kullandığım ilaçlar:
Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto
-
Yazan: Muratonguc
1 su bardağı Çiğ yulaf ezmesi kaç kaloridir? Bazı yerlerde 62 kalori bazı yerlerde de 360 kalori yazıyor
-
Yazan: ahmets
Selamlar,
Şuanda clean bulk yapıyorum ve her gün düzenli aç karna tartılıyorum fakat aklımda bir soru var.
Kaloriyi ne sıklıkla artırmalıyım?
Mesela 3 günde;
74,5 74,1 73,7 Olarak kilo vermişim.
Sizce kalori artırmak için bir hafta beklemeli miyim? yoksa 3 günde bu kalorinin bana az geldiği anlaşılır mı? Adım sayılarım aktivitelerim vesaire hemen hemen her gün aynı...
-