-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Hangi destek besinleri kullanıyorsunuz?
Oluşturan:
phDinSportSciences, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Burak Alpa
Merhabalar,
Eski basketbol oyuncusuyum. Basketbol yanında da fitness olarak çok iyi seviyedeydim. Ancak bir takım sorunlardan ötürü 10 senedir spor yapmamıştım. Şimdi 2 aydır tekrar fitness yapıyorum ancak sonuçlarıma daha hızlı ulaşmak istiyorum. Bu psikoloji ile doğru bir şekilde bilgi edinip yarar/zarar olarak steroid için bilgi almak istedim. Kesin kullanmak istiyorum ve kullanacağım ancak bunu olabilecek en az hasarla kış sonuna kadar atlatmam için yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim destekleriniz için.
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Pct sürecindeyim yaklaşık 21 gündür.
Sormak istediğim soru şu;
Pct sürecinde creatin vb. Supplementlerin kullanımı nasıl olmalı ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
İçeriğinde;
Anavar Winstrol Metil testesteron Var salondaki hoca önerdi grimlabz diye bir marka ve fiyatı 2100 TL Anavar ve Winstrol kas kazanımı için midir ?
-
Yazan: sarmkolik
Öncelikle hepinize iyi forumlar,
Arkadaşlar glutamine ve arjinin aldım ama tadı içilecek gibi değil (karıştırdım içerken - sade)
Sorularım:
Bunu nasıl daha lezzetli bir şekilde içebilirim? Gece yatmadan alıyorum, kalorisiz soğuk çay vb. karıştırıp içsem uykuma etkisi vs olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Brknmek10
Sizlere bir sorum var:
https://www.muscleandstrength.com/store/ arkadaşlar bu sayfadan sipariş vereceğim fiyatlar uygun gümrükte ekstra ücret çıkar mı?
Daha önce deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa çok mutlu olurum.
Teşekkürler.
-