Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

aspendos

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

25 Mükemmel

aspendos Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 31 Temmuz

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> hobi amaçlı bu sporu yapan zatı muhterem. </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Tüccar
  • Konum:
    mersin ,kktc
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Twitter da takip ettiğim hesap. Böyle bir paylaşım yapmış. Protein tozu satan markaların ürünlerinin analizlerini paylaşmış. Sayfanın alt kısmına doğru analizleri görebilirsiniz. 100 gr üründe 1.3 gr protein barındıran mı dersiniz. Çeşitli hilelerle proteini yüksek gösterenmi ararsınız. Gerçekten üzücü . https://gidadedektifi.com/2023/05/05/fahis-fiyatlarla-yuksek-proteinli-diye-satilan-sporcu-supplement-urunlerinde-etiket-beyanlari-gercegi-yansitiyor-mu/
  2. Bendede var aynısı. Yılda 1 defa tekrarlar. Birtane ile başlar küçük küçük, kaşıdıkça çoğalır ve büyür ceviz kadar olur. Felakette kaşınır , kapılara sürtündüğümü hatırlarım. En kötü halim saç diplerime kadar kabarmıştı. Acil müdahaleye aldılar , şanslısın solunum yoluna sıçrayan türden değil dediler. Serum verdiler 1 saate geçti , hiçbir şeyim kalmadı, uyudum uyandım aynaya bir baktım daha beter olmuş. İğne vurdular bu seferde. Solunum yolunda olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz demişti doktor. Alerji testi yaparız ondada sıradan test işte bilindik şeylere bakılır alerji testinde demişti. Neye alerjin olduğunu bulmak zor , binlerce dışardan sebeb olabilecek etmen var demişti. Yiyecekler , içecekler , bitkiler , böcekler , gıdalarda kullanılan kimyasallar herşey olabilir Ne tükettiğimi sordu 24 saat içinde , onlardan biride yapmış olabilir. yılda birdefa çıkar , kaşırsam çok hızlı yayılır , hafif atlatıyorum, en son kinder yemiştim, kinderden sonra kabarmıştım. Kestel atıyorum birtane geçiyor. Eskisi gibi ağır olmuyor alerjim. Bu arada ilaç felanda kullanmıyorum. Çözüm bulursan haber et .
  3. Yaş 36 test sonuçlarım

    Teşekkürler hocam. İkinizinde söyledikleri çok doğru ve hak vermemek imkansız. Sizlere sağlıklı bir hayat dilerim.
  4. Yaş 36 test sonuçlarım

    Yaşıtlarıma göre iyiyim hocam , bir çoğu yağlı vücüt duruşu bozulmuş , ve dinamik değiller. Akşam atarım fotoğraf. Benim yağ toplayan tek bölgem var , oda alt karın. 😅
  5. Yaş 36 test sonuçlarım

    Teşekkür ederim sn Rdm .Ozaman ilerleyen yıllarda gireyim, yakıtımız yettiği yere kadar gidelim
  6. Yaş 36 test sonuçlarım

    @metinav hocam da yorumlarsa sevinirim.
  7. Yaş 36 test sonuçlarım

    Herkese merhaba. Yaş 36 ,1,85 boy , kilom 74. Naturelim 2 yıldır düzenli beslenme, spor ile bir yere kadar geldim .5 aylık sıkı kardiyolu bir diyet ile belimi 14 cm incelttim. Diyete başladığımda 78 kg 94 cm bele sahip idim, diyet sonunda 70 kg , belimi 79 cm ye indirdim ama tatmin olamadım , bel çevresinde biraz kalmıştı, boy kilo makası iyice açıldığından ortaya çıkan görüntü hoşuma gitmedi ve diyeti bıraktım. Diyeti bitirdikten 2 ay sonra özelde test yaptırdım. Merak edenler olursa 550 lira tuttu. Malum yaşlanıyoruz , elimde bir sonucum olsun istedim, hormonlarımı eski haline gelirmi düşüncesini kafamdan silebilsem only testo kürü yapıcam. Merak ettiğim 36 yaşındayım , bu sonuçlar normalmi, referans aralıklarını anlayamadım. @Rdm @rastlantisal yorumlarsanız sevinirim.
  8. Sadece clenbuterol günlüğüm

    Tesekkur ederim. Insallah sende hedefine ulasirsin. Ben en kalin noktasina odaklandim belimin. En ince yer ile en kalin yerdeki yag miktari ayni olmuyor. Buda yaniltabiliyor. Bence derin kotu durmuyor toparlayabilirsin. Zaman gosterecek herseyi.
  9. Sadece clenbuterol günlüğüm

    Benim 7 hafta olucak sabah kardiyo aksam agirlik. Toplamda 3 kilo gitti. Nekadari yag nekadari su nekadari odem bilemiyorum. Ama belim en kalin yerden 93 cm de idi basladigimda suan 86 cm de. 120 160 arasi protein aliyorum. Gunlum karbinhidratim ise. Bazi gunler max 150. Genelde 100 gr karbonhidrat ve 40 50 gr yag aliyorum. Haftada 1 gunde 0 karbonhidrat aliyorum. O hafta 1 cm incelmemis isem diger hafta karbonhidrat ile oynuyorum yada kardiyo ile. Fikir olmasi acisindan yazdim. Subata kadar devam edip. Sonra temmuza kadar 5 ayda duruma gore 7 ile 10 kilo arasi almayi planliyorum . O yuzden belli inceltebildigim kadar inceltip sonra devam edicem kilo almaya.
  10. Sadece clenbuterol günlüğüm

    Bende clene gecmeyi dusunuyorum. Broksin oksuruk surubu kullaniyorum. Suanda 3 yada 4 uncu siseyi kullandim. 15 mg ,sabah kardiyosundan 45 dk once kafein hapi ve aspirin ile birlikte aliyorum. Bir bucuk saat ,enson egim 5.5 hizda makineye tutunmadan yuruyorum. Her sise bitiminde 1 hafta ara veriyorum. Aksamda agirlik idmani yapiyorum. Kilolu biri degilim sadece bel bolgemi eritmek amacim. Broksin surubu uretimi durmus. Enaz 15 eczane gezdim. Bulamadim. Bende clene gecmeyi dusunuyorum , ama kalbe yuk bindirmekten tirstigim icin kararsizim. Ben herhafta sonu belimi 3 yerden olcuyorum ve not aliyorum. En kalin yer yani gobek deliginin 2 parmak alti , sonra gobek deliginin hizasindan , sonrada belin ennince yerinden olcu aliyorum. herhafta 1 santim inceliyor butun yerlerden. Bu sekilde haftalik bir veri oluyor elimden. Sende biraz bilgilendirirsen hafta hafta neler hissettgini , el titremesi , kalp carpintisi neler yasadigini ilerleyen gunlerde memnun olurum. Kullanma pilaniniz nedir. Kardiyo kac dk, ne zaman yapilacak. Gunluk alicaginiz karbonhidrat miktari ne olucak. Haftada kac gun kardiyo yapilcak. Nekadar sure clen kullanmayi planliyorsunuz bahsederseniz , kullanmayi dusunenler icin bir fikir olur.
  11. Pirince alternatif karbonhidrat

    Firinda patates. Yulaf unundan tavada kek. Uzerine fistik ezmesi sur. Birde tatlandiricili irmik tatlisi gibi birsey var. Yotubede videosu var. A101de pirinc patlagi var 4 lira. 80 kusur karbon hidrat var icinde. Pirinc unundan tarifler var.
  12. Genotropin kullanımı hakkında

    Sn JrRommel , 700 tl ye aldiginiz tup ,kac gun gidiyor. Ben anlayamadim da hesabi. Tesekkurler.
  13. Paligis 3mg ,etken madde (paliperidon)

    Cok aydinlatici oldugunuz. Soylediklerinizi kendim 40 yil dusunsem aklima gelmezdi. Cok dogru souluyorsunuz. Sagolun var olun.
  14. Paligis 3mg ,etken madde (paliperidon)

    Cok tesekkur ederim , vakit ayirip uzun uzun yazdiginiz icin. Rahatlattiniz yazinizla. Ankisyeti teshisi koydu dr ama bu ilaci yazdi. Selectra yazmasini rica ettim. Selectranin meze oldugunu, bana yazdigi ilacin ise ana yemek oldugunu dusunmemi soyledi. Ilerleyen surecte belki yanina ilac ekleyebilecegini soyledi , sizinde bahsettiniz gibi. Dediginiz gibi gitar kursu , yurusle felan cozulcek seyler degil. 10 kusur yildir yasiyorum bu durumu. Aslinda normal oldugumu dusunuyordum, taki bir arladasimin, psikiyatiri akliama sokmasi ile yasadiklarimin saglikli insan davranisi olamiycani dusundum. Gunumun en az 5 saati olumsuz seyleri dusunmekle geciyordu. Surekli birseyleri kafaya takiyordum. Beynim surekli dusunce icinde oldugundan, artik mal gibi oluyordum bas agrisi bile olabiliyordu dusunmekten. Intihari felan hic dusunmedim, yasamayi seviyorum ama iskence gibi geciyor surekli dusunmek, geceleri uyayamamak en fazla 5 saat uyumak oda boluk porcuk. Dusunmeyi kesmek istiyorum sadece , buna engel olabilsem hesey cok guzel olucak. Tesekkur ederim.
  15. Paligis 3mg ,etken madde (paliperidon)

    Cok tesekkur ederim sn metinav. Aciklayici ve bilgilendirici yorumlariniz icin. Baska bir dr a daha gidecegim. Sagolun varolun. Hepimize saglikli gunler dilerim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×