-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ekmekarasıbadi
Merhaba helix labs aldım F.K. hocadan ve birinci elden izmirden direkt geldi. Ürün tamamen merdiven altı çoğu üye zaten biliyor bende biliyordum ama bu kadar kötü koşullarda üretildiğini bilmiyordum taaki forumda ki videoyu görene kadar. T.esto e deca kürü 5. hafta test yaptırdım ve gördüklerim sasırttı ondan 1 hafta sonrada ilacı tamamen kestim pectoral kasta zedelenme oldu antrenman yapamıyordum . Sonra markayı araştırırken bu sitede gördüm ve sizide bilgilendirmek uzak durmanızı sağlamak amacıyla böyle bir yazı yazmak istedim . İLAÇ AŞIRI ÖDEM YAPIYOR KESİNLİKLE STERİL DEĞİL.
Testo e si çalışıyor ama ne kadar çalışıyor bilemeyiz ama kütle artısı gercekten oldu bu helix in mükemmel oldugunu göstermiyor . Ama deca gelirsek cacık içi tamamen bos çünkü prolaktin düşmüş teste göre ki deca kullanırken böyle bir konu söz konusu olmaması lazım. Büyük ihtimalle deca hammeddesi yerine ona da testodan koymuslar. Hammede testo e nin ucuz diye sanırım. Kısaca ucuz bir markada değil uzak durun. Kendimde kullanıyorum diyip başkalarına satan insanlar çok bu piyasada. İyi forumlar.
Test sonuclarımı paylastım.
-
Yazan: Bay-T
biraz önce ofiste tv açtım zap yaparken bir de ne göreyim Yer izmir arkadaşlar hangi markaya ait olduklarını bir kaç yere sordum tel ile dönüş yapacaklar kimindir neyindir gibi öğreneyim onuda paylaşırım.
güncelleme : MARKA HELIX LABS kullananlara geçmiş olsun nerede nasıl üretildiğini görün paranıza zamanınıza hadi hepsini geçtim sağlığınıza yazık.
http://www.gazetevatan.com/turkiye-sampiyonu-gozaltina-alindi-yurtdisindan-turkiye-ye-getir-1367228-gundem/
-
Yazan: umutzyzz
Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar , aranızda Helix LABS ı deneyen veya duyan varmı ?
-