Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

umutzyzz

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

umutzyzz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Helix labs

    Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar , aranızda Helix LABS ı deneyen veya duyan varmı ?
  2. Merhabalar şuan definasyon küründeyim kür dizaynım şu şekilde ; 1-8 hafta 300 mg testo p. 1-8 hafta 300 mg tren acetat 1-8 hafta 300 mg masteron 1-6 hafta 30 mg oxandrolone 1-6 hafta 200 mg winstrol 1-4 hafta clen günde 2 tablet Kür içi mct haftada 1 mg cabaser (tahlil sonucundan sonra 0.5 mg almaya karar verdim), çinko , d vitamini , c vitamini , b vitamini , magnezyum , nac 600 Arimidexi kullanmayı düşünmüyordum fakat sonuçları görünce kullanma kararı aldım. Dozu ne kadar olmalı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? Teşekkürler. İyi forumlar herkese.
  3. 16 hafta testo+boldenon kür günlüğüm

    Merhaba definasyonda 1 kutu anavar ve 1 kutu clen yazmışsınız kullanım dozajlarını yazarmısınız ? ve kaç hafta uyguladınız? @Tehlike
  4. Pct yapıyorum ama ters giden bişey var

    Testsiz pct yapılması sıkıntı , bian önce tahlil yaptır sonuçlarını burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırlar
  5. Bacak ağrisindan ne zaman kurtulurum

    Eğer hala ağrı yada baloncuk şeklinde kaldıysa ilaç , eczanede naprosyn diye bir jel var onu temin edip sürebilirsin ağrıyan yere iltihabı falanda alır bilgin olsun
  6. Peptidtürkiye.Com hakkında söyleşi.

    @Loving Başta burak hocam olmak üzere bütün ilgilenen yardımcı olmaya çalışan her arkadaşıma abime kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum ama herzaman burak hocamın yeri ayrıdır. Bu işin ERBABI Burak hocadır..
  7. Pre workout etki alamıyorum sahtemi c4 50x

    Herkesde aynı etkiyi yaratmıyor bazende vücut alışıyor hep kullanmamak lazım bana göre bu ürünleri 1 ay kullanıp 1 ay ara vermek en mantıklısı..
  8. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Teşekkür ederim görüşlerin için sağolasınn
  9. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Dün 1500 iu pregnyl vurdum 5 gün daha bekleyip bir adet daha 1500iu pregnyl vuracağım ardından da nolvadex ve clomen'e başlayacağım 4 hafta 50-40 & 25-20 (son 2 hafta)
  10. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Görüşlerin için teşekkürlerimi sunuyorum pregnyli vurdugumdan itibaren nolvadex ve clomeni birlikte kullanıcamda sakıncası olurmu bunun ?
  11. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Sağlık sektöründe olduğum için bütün ilaçlar şuan elimin altında ilaç konusunda sıkıntı yok hocam , hcg kullanımında şöyle birşey duymuştum son iğneden 14 gün sonra günlük 500iu 10 gün boyunca ve pregnyli vurulmaya başladığı günden itibaren 4 hafta boyunca ilk 2 hafta 40mg nolvadex 50 mg klomen son 2 hafta 20mg nolvadex , 50 mg klomen görüşlerin için tekrardan teşekkür ediyorum hcg için daha bir bilgi sahibi olan inşallah biri görürde yanıtlar sonuçlarımı teşekkürler tekrardan ilgin alakan için
  12. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Prolaktin 9.82 hocam testislerde acayip küçülme oldu hemde baya bi ordan anladım sıkıntının olduğunu
  13. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Hayır hocam hiç kullanmadım kür içinde kullandığın benexol , zinc220 , ester c , proviron , magnezyum , balık yağı
  14. hocam sorunuzu yanıtladım da yardımcı olurmusunuz benim konumada ? tşklr
  15. 12 hafta kür sonu pct yardim

    Benimde tahlillerden sonra içime öyle bir kuşku geldi ve aldığım testo da alpha pharmaydı barkodunu - kodunu ben doğrulattırdığımda ilk defa doğrulattınız ürün orjinal dedi , site kendi sitesiydi ama nedense testo böyle çıktı ampulu kutusu vs zaten orjinal gibiydide hiç şüphe duymadım aldığımda sonuç beni hüsrana uğrattı bende sahte olduğunu düşünüyorum testonun

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×