Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alphaomega

Üye
  • İçerik sayısı

    101
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    5

alphaomega kullanıcısının son zaferi 19 Şubat 2021

alphaomega en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

67 Mükemmel

alphaomega Hakkında

  • Yaş 27
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 02-09-1996

Platform İstatistikleri

  • Yaş 27
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2019_06/IMG_20190613.jpg.72d96f3588a2994da0e814f7c2ce4b0e.jpg" data-fileid="2534" rel=""><img class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="2534" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2019_06/IMG_20190613.thumb.jpg.a791c119e67f6957ef767d4ac54ec24f.jpg" alt="IMG_20190613.thumb.jpg.a791c119e67f6957ef767d4ac54ec24f.jpg" /></a> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 27
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

724 profil görüntüleme
  1. Ilacı ampulden enjektöre çekmek

    ilaç ısıtmakla hiçbir şey olmaz, ısıya en hassas trendir onun bile etkisini yitirmesi için 100derecede sürekli kaynatmak lazım. testo falan daha dayanıklı etkisini evdeki imkanlarla yok etmek neredeyse sıfıra yakın. biraz sıcak suda bekletmekle yağa hiçbir şey olmaz, öyle olsaydı soğukta biraz kristalleşen ilaçlar ısıyla çözülmek yerine çöp olurdu. yani kettleda kaynayıp bardağa dökülen suya bile ilacı koyunca ulaşacağı ısı en fazla 35-45 derece civarıdır. sürekli kaynatmak lazım ki ilaç çöp olsun hatta çöp olması için aşırı yüksek sıcaklıklar lazım su bile moleküllerinden 2000 küsür derecede ayrılıyor. bu mantıkla yazın bütün ilaçları dolaba koymamız gerekirdi çünkü evlerin ortalama sıccaklığı 30 derece üzeri oluyor klima vs olmadığı sürece. yani ısı olayı tamamen testo ve yağ birleşimiyle alakalı, kristalleşme olmadığı berrak akıcı bir yağ olduğu ilaç yağdan ayrışmadığı sürece enejksiyon için elverişli demektir.
  2. Enjeksiyon sırasında enjektör patlıyor

    ben bu olayı en çok ayset marka şırıngada yaşamıştım o gün bu gündür uzak durdum, bazen iğneleri bile eğri çıkardı, bazen bazı adı sanı bilinmeyen markalarda yine bu şırınga sıkışması durumuna denk geldiğim oldu, o yüzden ben 1cc de alsam 5cc de alacak olsam genelde beybi marka tercih ediyorum çok iyiler bu konuda. Bu sıkışma öyle bişey ki resmen tıpadaki kauçuk madde tepkimeye giriyor gibi sıkışıp kalıyor, eminim kalçandan çıkarıp itmeyi denesen yine çok sert olduğunu göreceksin. insulin iğnesinde de zaten bd microfine'dan başkasına gerek yok onlar da çok kaliteli.
  3. El titremesi

    fragment mikrogram(mcg) ile ölçülen bir şey, 20iu demeniz dozu açıklamıyor. kaç mcg kullandığınızı biliyor musunuz?
  4. Kararsızlık ve streoid

    Asıl soruna cevap vereyim, hayır 1-2 kürle işin içinden çıkamazsın. Çünkü büyük ihtimalle kafandaki vucuda 1-2 kürde ulaşılabileceğini sanıyorsun ama bu ilaçlar mucizevi şeyler değil sadece yardımcı. 1-2 kürde tişörtten fırlayan kasların olmayacak. Çünkü hem tişört giyince iri olmak hem de tişörtü çıkarınca süper görünmek daha da zor. Bir testo kürüyle de öyle ömür boyu testoya mecbur kalınmaz, çok minik bir ihtimal. Steroid kişisel bir karadır, o bunu dedi, şu o paraya bunu yaparım dedi gibi söylemlerle kendini şekillendirme, bu lanet şey öyle ele ayağa düşmüş ki herkes herkese steroid önerir olmuş. Millette sazan gibi atlamaya hazır olduğu için körler sağırlar birbirinin sağlığını bozar durumu oluyor.
  5. Kür içi tahlil sonuçları / balkan pharma / bolde - deca - testo e

    Oturup uzun uzun cevap yazıyordum, makale falan atacaktım sonra "Aslinda ilk bakman gereken fsh lh durumuydu." dediğini gördüm ve sildim hepsini. Sen o düşük lh-fsh değerlerine okeydir diyorsan sorun yok. Sen sağlığının derdinde değilsin bırak bari insanların sağlığı bozulmasın. İyi forumlar, daha da tek kelime etmem.
  6. Kür içi tahlil sonuçları / balkan pharma / bolde - deca - testo e

    116 hafta kürden zarar görmedim deyip altına da pctden çıkmıştım testom 1.55'di demen aşırı komik. Normalde böyle muhabbetlere girmeyi sevmem ama bir genç arkadaş görür de şans eseri saçma tavsiyelere uyar diye yazıyorum. 116 hafta "kür" yapmayan adamlar podyuma çıkıp MR. Olympia oluyor, şapkayı öne koyup düşünmek lazım.
  7. Ilk kür deca durabolin

    la bizim millet efsane akıllı ha, kendine iğne sokmayı göze alıyo ama iki öğün fazla yemeyi göze alamıyo. 50 kiloda steroid düşünecek olsam oturur ağlardım.
  8. Eczane ve steroid

    eczaneye gidiyosun abi protein tozu var mı diyorsun, o da çeşit göstercek sana, bunlardan değil iğne olanlardan istiyorum diceksin, polis misin diye soracak, hayır diyeceksin. sonra seni arka odaya davet edip siyah büyük bir çantadan steroidleri çıkaracak istediğini enjekte edecek. 3 aylık ortalama 5000 lira tutar. kusura bakmayın arkadaşlar tutamadım kendimi.
  9. Antrenman programı

    Kürdeyken tek değişiklik volume arttırmak ve ağırlık arttırmak olur, onun harici keyfine kalmış bir şey. Kürdeyken vücudun daha dayanıklı ve daha fazla volume kaldırabiliyor doğalkenki haline göre.
  10. Amca kürü :)

    "Vay be, kilosunu bilmedikleri adama 4-5k kalori ye demişler" diye yazıp devamını getirmemişim zamanında, şimdi siz yazınca forum otomatik gösterdi, anlayın yani bir iki kişi hariç ne kadar boş yorum yapıldığını. her neyse mutlu şekilde küre devam etmenize sevindim. kaval kemiği için esneme öneririm, kürde oralarda baskı olması normal özellikle su tutup irileştikçe de problem olabiliyor, bazen ayakkabıdan bile olabiliyor ufak ihtimal deyip geçmeyin çok yaşadım çünkü. bunları denedikten sonra da geçmezse zorlanma olmuş olabilir doktora görünebilirsiniz.
  11. Enjeksiyon sonrası

    büyük ihtimal sinire denk geldi ve ilaç enjekte olduktan sonra da birazcık sinire baskı yapmıştır, haliyle psikolojik olarak da sonrası seni etkilemiştir, yeniysen bu işlerde doğal. çok ufak bir ihtimal de damar delip geçmiş sokup çıkarırken minik de olsa biraz ilaç damara denk gelmiş olabilir bunlar olağan şeyler.
  12. Tavsiye bekliyorum bilgim yok

    Arkadaşa niye yükleniyorsunuz onu anlamadım ben? Adam gayet basit pct yardımı sormuş, zira sürekli birileri soruyor ve yardım istiyor bunda beis bi durum yok. kendi kan değerlerini de paylaşmış eli boş gelmemiş en azından. Şu anki durum forumu oku bilgi kazan durumu değil. konu oraya gelirse onu o zaman konuşuruz. saygılar.
  13. Tavsiye bekliyorum bilgim yok

    Çoğuna katılıyorum ama forum ortamı tabi herkes yardım isteyebilir yapacak bişey yok. Fakat şimdiki diyeceğim kesinlikle konu sahibi arkadaşa değil sakın yanlış anlamasın. Bazen forumda öyle kişilere denk geliyorum ki, bilmem kimle çalışıyorum, siz mi iyi bileceksiniz hocam daha iyi bilir kafasında olup ama pct için ya da bilmem ne için burda yardım dilenen çok insan görüyorum. Adama diyorsun yahu hocan yanlış yapmış yok asla inandıramıyorsun, öylelerinin konusuna bile yazmıyorum artık, gülüp geçiyorum.
  14. Anapolon etki

    1. haftadan sonra göstermeye başlar genelde, kilo alımı öznel bir durum ama epey su tuttuğu kesin. en sevdiğim oral ilaç benim.
  15. Testo tren boldenone (burak hoca ile)

    güzel gelişim maşallah, özellikle kol genetiği konusunda epey şanslısınız, boy ve kilo merak ettim bu arada.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×