Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

aakyez

Üye
  • İçerik sayısı

    87
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

25 Mükemmel

2 Takipçiler

aakyez Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Protein

    kaslar zaten onarılarak büyür. protein kasların büyüyüp gelişmesinde olmazsa olmazdır. senin 100 gram kasında örneğin yaklaşık 21 gram protein 10 gram yağ 0 gram karbonhidrat bulunur. karbonhidrat enerji kaynağıdır. kasların büyümesinde de sadece su tutarak kası büyük gösterebilir.
  2. Ödem tutma nedenleri ?

    olması gerekenden fazla hammadde koyunca da ( overdose diye bi ürün neden övülür hiç anlamam en iyi ürün üzerinde ne kadar yazıyorsa o kadar olan üründğr bana göre ) ödem tutuyor.
  3. Baries bp

    vortex,avoryi üretip bulgaristandan getiren eleman bunu da getiriyor, aynısı. testosu çalışır büyük ihtimal, anabolizanlarını bilemem.
  4. Zphc pharma

    zphcden'nin verdiği fiyat listesi. 25 bin liralık üzeri toptan alışverişlerde trenbolone enanthe 320 liraya geliyor. Kargo parası gümrüğü masrafı derken Trde kaça satılması gerektiğini siz hesaplayın artık Yeni Bit Eşlem Resmi.bmp
  5. Deca yüz şişliği

    anti östrojen kulllanıyor musun, ne kadar kullanıyorsun? Östrojeni kontrol aldıktan sonra ( en azından bende ) hemen değil ama yavaş yavaş iniyor.
  6. Elysian pharma

    bro yalnız optimum isim değiştirip tekrar tekrar dönmedi adamlar açık açık biz yerli malı üretim yapıyoruz malımızın arkasındayız diyor 17 senedir.
  7. Yardım istiyorum (helix labs)

    hocam hani sigara içen birisi nasıl kimseye tavsiye etmez veya etmemeli, benim o ürünleri kullanmamı da öyle düşün. O dönem bütçem ona yetiyordu. 6 ay önce aldım kullandım 1 er flakon trenin bütün yan etkilerini gördüm. Ancak merdiven altı bi ürün bir flakon diğeriyle bir olmaz o yüzden yorum yapamayacağım. Herkes gibi diyebileceğim şey Balkan,Sp,İran,Eczane vs. gibi en kaliteli ürünleri kullanman daha iyi olacaktır. İyi sporlar.
  8. Testo prop-tren acetate-oxandrolon kür tavsiyesi

    clenbuterol hammaddesi oldukça ucuz ve aynı zamanda da çok güçlü bir ürün. Bu yüzden merdiven altı markalar bol bol basmaktan çekinmiyor. Moldovita vardı bi ara delirtiyordu Balkan kullanıp bu kadar sorun yaşayan görmedim. İyi forumlar.
  9. Kür günlüğüm deca + testo + anapolon

    hocam zaten deca kullananlar %90 bişey olmuyor. ancak problem yaşamayan insanlar forum forum gezip deca kullandım bişey olmadı yazmıyor. %10 luk kesimse yandım allah diyip her forumda her platformda öldüm bittim mahvoldum diye avaz avaz bağırdığı için sayıları çokmuş gibi görünüyor. Benim düşüncem bu şekilde.
  10. Ilk ciddi kür sustanon primabolon

    yazdığımdan bu anlamı çıkardıysan ne desem boş.
  11. Ilk ciddi kür sustanon primabolon

    madem öyle sorduğun soru "merak ettiğim şey bu mg lerde bu kadar proteini sentezleyebilir mi " el cevap: sentezleyemez, istersen 1000mg trenbolone 2000mg testosterone al o proteinin çoğu yağa çevirilir. İyi forumlar.
  12. Ilk ciddi kür sustanon primabolon

    hocam normalde çok karışmam benden daha iyi bilenler vardır diye ama bu beslenme hem kalori olarak fazla protein olaraksa tartışmasız abartı fazla. Hem iç organları gereksiz yorarsın. Alacağın kilonun büyük kısmını yağ olarak alırsın proteini ve kaloriyi düşürmeni tavsiye ederim. İyi forumlar.
  13. Kür günlüğüm deca + testo + anapolon

    Dozajlar ne hocam
  14. Thaiger labs

    Andromedicalsler nasıl hocam peki şu an kalite mi ?
  15. Kalça enjeksiyonu ilaç sızması

    bacaktan yapacaksan önerim kesinlikle siyah uçlu kullanmana gerek yok turuncu uçlu iğne yeterli olacaktır. yağ oranın düşükse derin de inceyse insülin iğnesi bile kullanabilirsin (ben çok uzun süredir kullanıyorum ama herkes kasa ulaşamayabilir)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×