Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Şişkobiri

Üye
  • İçerik sayısı

    95
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

40 Mükemmel

Şişkobiri Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Benelux marka güvenilir mi?

    Çok geniş skalada ürün Bazıları şimdilik iyi
  2. Superdrol ve proviron

    Hala translate diyor bu kadar yıldır anaboliğin içinde olmasına rağmen 2 damla kas koyamamış herif. Neyse ben deneyimlerimi paylaşayım Superdrol aslında metillenmiş masteron olsa da tablet masteron olarak düşünmek yanlış olur çünkü masteron gibi sinir sistemi ve libido boostu yapmıyor. Kuvvet konusunda harika bir katkısı var, kuruluk ve güç konusunda çok etkili, bir şeye benzetecek olsam halotestine benzetirdim. Toksik etkisi de çok yüksek, letarji denilen bir uyuşukluk ve yorgunluk etkisi yapabiliyor ki bu büyük ihtimalle karaciğer üzerindeki toksik etkisi yüzünden. Sikletimin üst sınırına yakın olduğum bir lifting yarışması öncesi kullandım ve anapolon/danaboldan alacağım güç katkısını su tutmadan aldım, ayrıca harika görünüyordum, düşük tekrarlı hatta bayağı düşük tekrarlı antrenmanlarda bile güzel bir kas dolgunluğu ve pump alıyordum. Günlük 20 mg ile başlayıp 40 mg'a çıkmıştım ama benim için ideal doz noktası 30 mg idi. Pct yerine kullanılabilecek bir ilaç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü alakası yok bildiğin anabolik steroid.
  3. Superdrol ve proviron

    He aynen, t9 typosu olmuş sadece sen balkan sp övmeye devam et ben superdrol ile ilgili bilgi veririm
  4. Superdrol ve proviron

    Arkadaşların abuser ya da biraz şey galiba, superdrol güçlü bir anabolik steroiddir. Etken madde olarak oral hale getirilmiş masteron etki olarak bira, merhaba Winstrolden biraz anapolondan almış bir üründür.
  5. Mh pharma

    Blace satan satıosa boştur
  6. Mh pharma

    Bu sefer bizim forumda yaptığımız gibi isim kısaltması yaparak marka adı koymaya başlamışlar gibi. Ama dozlar hoşuma gitti
  7. Norma-tech

    Hocam sence sterlin ile ithal edilen bir ürünü mantıklı fiyatlarla alabilmen mümkün mü?
  8. Enjeksiyon kalça kaç ml alır

    Kişisel deneyimim olarak 4-5 sıkıntı yaratıyor. O kalça lobuna bir hafta sonra enjeksiyon yapılacaksa 3 cc okey 3-4 gün sonra tekrar aynı loba vurulacak ise 2 cc.
  9. Helix labs

    F.k'nin verdiği helixler çalıştı bende. Tabii ki yerli üretim
  10. Abdi ibrahim anapolon

    Kullanacağın ilacın kısa esterlisi
  11. Abdi ibrahim anapolon

    Bu eczane anapolonu çalışmıyor dedikodusu bana mantıksız geliyor. Türkiye ne kadar sorunları olsa da sağlık kurumları her zaman güvenilir bir ülke olmuştur eczane anapolonu da güvenilir ve tam dozdur. Sorun insanların 20. Kürünü yapıp hala 50 mg anapolon ile verim almaya çalışması olabilir.
  12. 2021 mart türkiye şampiyonası nasıl olur

    İptal edildi arkadaşlar geçmiş olsun herkese
  13. Kürde iken marka değişikliği

    Blace Labs kullanan arkadaşlarımda tümör gibi ödem yapıyor resmen tümör ya almayın abi o markayı, değiştir markayı zaten daha kötüsü yok
  14. Tren ile kazanılanlar test ile korunabilir mi ?

    Gerçek kas kütlesi korunur. İlaçsız da korunur antrenman ve beslenmeye devam etmek yeterli ancak tren efektli sert ve dolu görüntü korunamaz.
  15. Golden dragon

    Eğer bizim bildiğimiz golden dragon ise(kırmızı/siyah kutulu) kaliteli yabancı bir UGL üretim markadır. Kullananları memnun ama ithal ürün fiyatları uçtu eğer bütçe yetiyorsa kullan

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×