Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

oguzhanarsll

Üye
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

2 Takipçiler

oguzhanarsll Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 31-03-1996

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> (İnstagram)@oguzhanfitness </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    Antrenör
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür sonrası tahlil ve istek kaybı

    Testesteron seviyen biraz düşük görünüyor yaş kaçtı acaba ? Ayrıca @metinav bu konuda sana en doğru bilgiyi verecek kişidir umarım ilgilenir
  2. Blace labs kullananlar yorum yapabilir mi?

    Testesteronu kısmen çalışıyor diğer ürünleri çöp
  3. Yardım

    Öncesinde ve sonrasında ayırmak yerine antrenmandan sonra 45 dakika orta tempo sabit nabız aralığında yaptığın cardio daha çok fayda verecektir. Ayrıca farklı saatlerde sadece cardio için zaman ayırarak kalori açığı yaratmalısın aldığın kalori gerçekten az daha da düşürmen pek sağlıklı olmayacak bu nedenden dolayı farklı saatlerede ayrı cardiolar ekleyerek açık yaratabilirsin.
  4. Gelişim günlüğü

    Testosuz deca küründe son durum nedir?
  5. Kür içi dht baskılamak

    Kaynak?
  6. Pct ilaçlarını nereden temin ediyorsunuz ?

    Hcg hariç herşey alabilirsin tanış eczacından hcg yi eczaneler bile bulamıyor artık piyasada yok stokcular hariç
  7. Kür içi dht baskılamak

    Küre girmeden önce saç dökülmesini kabullenerek giriyorsun fakat kür içerisinde dht baskılarsan alacağın verim minumum seviyeye düşer testesteronden kat kat daha güçlü hormonu baskılıyorsun.
  8. Biolive ürünleri hakkında

    Son üretimler boş içerik olarak konuşuluyor.
  9. Enjeksiyon

    Tüm bölgelerde enjeksiyonu denedim en kaliteli enjeksiyon kalçadan oluyor diğer bölgelerde ödem tutarsa antrenman bile atamıyorsun riske atma en son ihtimal bacaktan yap
  10. Ilk kürüm ve ürün orjinalliginden kalitesinden cok supheliyim lutfen yardim

    üç üründe şaibeli gamma zaten orjinali sahtesi olmaz türk üretimi jd de aynı keza fakat bp orjinal veya sahte tartışılabilir.
  11. Yardım istiyorum (helix labs)

    Aynı ürünün laciverti diyebilirim bu ürünler kişiye özel dolum yaparlar satıcın sağlamsa ona göre doz koymuşlardır çalışır fakat bi bu ilaçları kötülemememizdeki maksat çalışıp çalışmaması değil steril değil bu ürünleri labaratuvar ortamında üretilen ürünlerden ayıran özellik labaratuvar ürünü rhammaddesi ayrıştırılır ve tüm zararlı maddeler alınır ve üstünde yazan mg lar ortalamasında hammadde vardır. Ayrıştırılmayan maddeler uzun vadede organlarına çok kötü zararlar verir.
  12. Sahte ilaç demek boş içerik ilaç demektir saydığın markalar dolu fakat overdose uzun zadede çok zararlar verir hammaddesinden maddeler ayrıştırılmaz sterilden uzaktır. Orjinal ilaç ise kaliteli hammadde labaratuvar ortamı denetimli ortamda son derece steril ortamda üretilir tüm zararlı maddeleri ayrtıştırılıp saf hammadde kullanılır bu yüzden işçilik ve maliyeti fazladır.
  13. White tiger pharma

    Labaratuvar sonuçları mı 😂 bu markalar öyle yerde üretiliyor ki görseniz elinizi sürmezsiniz ve siz vücudunuza sokuyorsunuz. Ayrıca bu marka sahipleri labaratuvar araştırması için para vermezler ve hiçbir labaratuvarda kabul etmez denetimsiz ürünleri. Konu ilacın çalışıp çalışmamasıda değil kullandım evet çalışıyor fakat hammadde kalitesi çöp vücudunuza hammadde ile birlikte ayrışmamış zararlı kimyasal maddeleride alıyorsunuz yıllarca birikimi sonucu organlarınız çöküyor.
  14. Deca temelli kür, testesteronsuz kür, yan etkisiz kür

    Sonuçları sabırsızlıkla takip ediyorum umarım verimli olur.
  15. Yardım istiyorum (helix labs)

    Bu ürünlerin taş çatlasın maliyeti 500 tl türk üretimi sterllikle alakası olmayan bi marka çalışırmı çalışmazmı o ayrı bi konu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×