-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: msuwashere
Merhaba arkadaşlar,
2025 Ocak ayından beri düzenli olarak vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bu süreçte 126 kg'den 69-70 kg seviyelerine kadar düştüm. Şu an ise 76-77 kg bandındayım. Yaşım 24, boyum 172 cm.
69-70 kg seviyelerine indiğim dönemde her şey oldukça iyi gidiyordu. Ancak çevremden gelen "çok zayıfladın" tarzındaki yorumları fazla ciddiye almam sonucunda yeme bozukluğuna benzer bir süreç yaşamaya başladım. Haftanın 4-5 günü diyetimi eksiksiz uyguluyor, sonrasında ise bir anda kontrolsüz şekilde tıkınırcasına yiyordum. Ardından aldığım kiloları telafi etmek için karbonhidratı veya toplam kaloriyi aşırı kısıyor, sonra tekrar aynı döngüye giriyordum. Yaklaşık 4-5 ay bu kısır döngü devam etti.
Bu döngüden çıkmamı sağlayan şey ise Retatrutide oldu. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve ilk defa uzun zamandır yemek düşüncesi kafamı bu kadar meşgul etmemeye başladı. Diyetime sadık kalmak benim için çok daha kolay hale geldi.
Burada hem gelişimimi kayıt altına almak hem de sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Antrenman, beslenme, supplementler, peptitler veya genel olarak profesyonel önerileriniz olursa gerçekten çok sevinirim.
Kullandığım peptitler
Retatrutide
İlk 3 hafta: 0,5 mg Güncel doz: 1 mg Şu an 5. haftadayım. CJC-1295 (No DAC) + Ipamorelin
İlk dönemde haftanın 5 günü sabah ve akşam 100 mcg CJC + 100 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 200 mcg + 200 mcg kullanıyordum. Bu hafta itibarıyla dozu artırdım. Sabah aç karna ve yatmadan önce 150 mcg CJC + 150 mcg Ipamorelin olacak şekilde toplam günlük 300 mcg CJC + 300 mcg Ipamorelin kullanıyorum. Günlük supplement rutinim
Sabah aç karna
Yohimbe Bark Extract (Old Iron) 450 mg Ocean Thermoburner (2 tablet) Kreatin Glutamin Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Ardından yaklaşık 35 dakika bisiklet kardiyosu yapıyorum. Kardiyo genellikle sabah 09.00 civarında bitiyor.
Kahvaltı (11.30-12.00)
75 g pirinç unu 40 g whey 3 tam yumurta Kahvaltı sonrası:
2000 mg Omega-3 HiQ Multivitamin Haftada 2 kez 20.000 IU D3 vitamini 200 mg Magnezyum Bisglisinat 600 mg Ashwagandha Kiperin Calm Takviyesi Öğün (15.30-16.00)
75 g çiğ pirinç 225 g çiğ tavuk göğsü Antrenman öncesi
Gliserol Citrulline Malate Enerjimin düşük olduğu günlerde pre-workout Antrenman
Saat 17.00-17.30 gibi salona gidiyorum.
Programım:
Push Pull Legs Off Push Pull Off günlerinde de minimum 60 dakika kardiyo yapıyorum.
Antrenman sonrası
75 g pirinç unu 50 g whey 50 g yaban mersini Sonrasında:
Arginine Glutamin Son öğün
225 g tavuk göğsü Gece
ZMA 200 mg Magnezyum Complex Hafta içi CJC + Ipamorelin enjeksiyonu Yaşadığım problemler
1. Uyku
En büyük sıkıntım uyku.
Genellikle 00.30 civarında yatıyorum. Sabah 06.30 gibi uyanıyorum, tekrar uyusam bile 07.30-08.00'e kadar sürekli bölünmüş şekilde uyanıp tekrar dalıyorum. Kaliteli ve kesintisiz uyku konusunda problem yaşıyorum. Bu konuda benzer deneyimi olan veya çözüm önerisi bulunan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
2. Alt karın yağları
İkinci konu ise alt karın bölgesindeki inatçı yağlanma.
Bölgesel yağ yakımının mümkün olmadığını biliyorum ancak bu bölgedeki yağ oranını azaltmaya yardımcı olabilecek yöntemleri sürekli araştırıyorum. Özellikle şu peptitleri inceliyorum:
AOD-9604 HGH Fragment 176-191 Tesamorelin MOTS-c Bu ürünleri deneyimleyen veya bilimsel açıdan yorum yapabilecek arkadaşların görüşlerini duymak isterim.
17 Haziran'da yaptırdığım kan tahlillerimi, spora başlamadan önceki halimi ve güncel fiziğimi de konuya görsel olarak ekleyeceğim.
Bu başlığı gelişim günlüğü gibi kullanmayı düşünüyorum. Süreç boyunca antrenman, beslenme, kan değerleri ve fiziksel değişimimi düzenli paylaşacağım. Deneyimli arkadaşların yapacağı eleştiriler, eksiklerimi söylemeleri ve önerileri benim için gerçekten çok değerli.
Şimdiden vakit ayırıp okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.
3. Kan testinde total testesteronun sürekli düşük çıkması
Herhangi bir problem hissetmeme rağmen total testesteron testlerde genelde düşük çıkıyor, dinlenmemeye bağlıyorum testten önce hiçbir problem hissetmediğim için.
Eklediğim fotoğraflarda 30 aralıktaki pozda üstte spot ışık vurduğu için güzel çıkmış. Bugünkünde spot patlaktı o sebeple pek benzer değil
Uyku için melatonin aldım eczaneden orzax onu deneyeceğim.
Ayrıca nac600 aldım ağrılar için henüz bu ikisini kullanmaya başlamadım.Süreç hakkında,peptitler hakkında,supplementler hakkında önerisi olan herkese açığım. Teşekkür ederim şimdiden @M.O.K @Fuhrer
-
Yazan: crazymero
Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
-
Yazan: MrJoker
Herkese merhabalar,
Bir koç ile çalışmaya başladım bir planlama yaptık ancak kafamı kurcalayan bazı durumlar var.
KÜR İÇERİĞİM:
Test propionate [ 1_10 haftalar ]
Pazartesi 1 ml Cars 1 ml Cuma 1 ml Superdrol tablet [ 1_7 haftalar ]
Her gün sabah tok 1 tablet 8 saat sonra 1 tablet Masteron [ 1_10 ] haftalar
Pztsi 1 ml Persembe 1 ml Oxandrolon tablet [ 1-10 haftalar]
Sabah 2 tablet 8 saat sonra 2 tablet MCT GRUPLARI:
Nac 600 sabah 1 efervesan tab ve yatarken Milkthistle komplex : 1 servis sabah 1 servis yatarken Zma : 1 servis yatarken Omega 3 : 1 gr sabah 1 gr son öğünden sonra Q enzim q10 : 200 mg günde öğünle bir Vitamin d3 + k2 1 servis sabah tok Armidex 3 hafta baslar 5 gunde bir , bir tablet Bu planlama hakkında eksik yerleri, karşılaşabileceğim sorunları ve var ise düzeltmem gereken yerleri paylaşabilir misiniz? Şimdiden değerli yorumlarınız hakkında teşekkür ediyorum.
-
Yazan: Berko
Merhabalar daha önce küre giren bi arkadaşımın koçuyla birlikte bende küre girmiş bulunmaktayım İlaçlar vitaminler ve kullanım şekilleri aşağıda ki gibi yanlış bir durum yada yapmam gereken farklı birşey varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Spor geçmişim var fakat vücudum yağlı. Fit ve parçalı durmak için bu küre girdim.
İlaçları siteden sorguladım ve orijinal çıktı umarım öyledir
KÜR İÇERİĞİM:
Optimum Pharma Testo Prop Optimum Pharma Masteron Optimum Pharma Clenbuterol KÜR MG DETAYLARI:
Pazartesi 1 ml testo 0.7 ml masto Çarşamba 1 ml testo 0.7 ml masto Cuma 1 ml testo 0.7 ml masto Sabah aç karına 1 adet clen MCT GRUPLARI:
2 adet proviron hergün 1 adet nac600 Pazartesiden pazartesiye 1 adet armidex Sabah kahvaltıdan sonra 2 adet cystone 2 adet speman 2 adet Liv 52 1 adet c vitamini 1 multivitamin Öğlen 2 adet omega 3 Akşam yatmadan önce 2 adet çinko 1 adet magnezyum -
Yazan: Ağırlık
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düzgün bir beslenme planım yok aylık düzgün bir beslenme nasıl olmalı?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boyum: 1.78 KLilom: 62 Yaşım: 20 Günümün büyük çoğunluğunda ders çalışıyorum. Ortalama günlük yaktığım kaloriyi 2500 civarı olarak hesapladım günlük 3200 kalori almayı hedefliyorum nasıl bir beslenme yapmalıyım sizce ve spor yaparken protein tozu kullanmak yerine öğünlerimi artırmayı düşünüyorum mantıklı mı? 4 ana öğün düşündüm günde.
SABAH:
200g yulaf(kapadokia) 200 ml süt 2 yumurta 2,3 kaşık fıstık ezmesi ÖĞLE:
200g makarna(oba) 1,2 adet tavuk but 2 yumurta 1 kase yoğurt-salata İKİNDİ:
4,5 patates(orta boy) 1 kase yoğurt salata 2,3 kaşık fıstık ezmesi AKŞAM:
100-150g pirinç 1,2 tavuk budu 200ml süt 1 yumurta TOPLAM:
3200 kcal falan yapıyor
-