Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

sven    74
berkay16, Bir saat önce yazdı:

todd lee'nin dhb experiment videosu vardı orda da ggt'yi düzenli takip ediyordu günlük 30mg da ggt baya bir yükseliyordu 20mg da kabul edilebilir bir seviyede oluyordu aslında benim karaciğer de sağlam birdahaki kış dhb deniyesim yok değil 6 hafta 30mg oxandrolone kullandım 21 alt 28 ast geldi biraz da kişiden kişiye değişiyordur karaciğer değerleri deneyip test yaptırmak lazım ama ilk defa kullanıcaksan 100-150mg gibi dozlarla başlayıp test yaptırmakta fayda var bence.

dozaj konusunda haklısın zaten diğer anabolikler gibi yüksek mglar zorlanması gerekmiyor. yeterince anabolik olduğundna bahsediyorlar primo ve eqdan 2-3 kat arası daha anabolik olduğunu söyleyenler var çalışmalarda var lakin yetersiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    326
sven, Bir saat önce yazdı:

dozaj konusunda haklısın zaten diğer anabolikler gibi yüksek mglar zorlanması gerekmiyor. yeterince anabolik olduğundna bahsediyorlar primo ve eqdan 2-3 kat arası daha anabolik olduğunu söyleyenler var çalışmalarda var lakin yetersiz

Çalışma yok zaten galiba farelerde karaciğeri büyüttüğü bilgisi var bir tek böbreğe lipidlere pek etkisi yok diye biliyorum broderick chavez diye bir eleman ilacın kaslar için çok anabolik olmadığını nöronlara daha fazla bağlandığını söylüyordu ama bana kaynak biraz götü gibi geldi podcastte patrick tuorun yarışmacılara 200-300mg kullandırdığını da söylüyorlardı acaba nihat kayanın gizli sırrı dhb mi 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1
omer34, 3/27/2026 - 11:57 yazdı:

Hocam maşallah formunuz yerinde.öneri vermeyeceğim ama kendim üzerinden örnek vereceğim önümüzdeki kür 5. DHB kürüm olacak, dhb dozajı testo c ile eşit tutarım herzaman. hatta trt dozda dhb kürü yapan çok verim alanda var.yabancı forumları araştırabilirsiniz.tren ace gereksiz bence, denendi.ayrıca kesinlikle eod yapmanız lazım zaten dhb de pip inanılmaz zphc marka olması büyük şans .beligas ve birkaç marka denedim ve inanılmaz pip yapıyor.ısıtarak vurmanız gerek, testo primo ile seyrelterek vurmanız da avantaj. DHB karaciğerden çok böbreği yorar,1000-1500mg  astaragalus kullanıyorum, 5-6gr balık yağı.takviyeleriniz çok akıllıca ekstra şunları kullanıyorum:

DHB kanı kalınlaştırıp damar sertliği yapabilir,tansiyonda yapabilir bu sebeple günlük 5mg tadafil,TMG(2500mg) ve resveratrol kullanırım damar sağlığı ve kalp için.

DHB küründe 300mg üzeri testo kullanımı e2yi artırıyor, DIM kullanırım e2 ayrıştırması için. 12.5mg aromasini haftada 2 defa ve arimidex i hissiyata göre kullanırım hazırda bulunmasını öneririm, ihtiyacın olmayabilir.

proviron kesin kullanırım, boron alırım 12mg civarı shgb, testo ve dhb yi bağlamaması konusunda yardımcı.

dozaj olarak ta 300-400mg ın üzerine asla çıkmazdım. zaten araştırmışsınız yazdıklarımı da araştırabilirsiniz, kendi kürümden örnek verdim.

Boron nereden buldunuz acaba? Ben sadece Tabvitamins marka buldum ama şöyle bir yorum var ondan güvenemedim
"İçindeki form sodyum borat yani borik asit. Bu insan için tehlikeli bişey."

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
omer34    5
onuri, 2 saat önce yazdı:

Boron nereden buldunuz acaba? Ben sadece Tabvitamins marka buldum ama şöyle bir yorum var ondan güvenemedim
"İçindeki form sodyum borat yani borik asit. Bu insan için tehlikeli bişey."

hızlı ve en etkili olan formu boron glycinate, dozaj olarak 10-12mg.piyasada genelde 6mg lık tabletler bulunur,boron complexleri kullanmadım ama crp ve enflamasyon düşürdüğünden de bahsediliyor.yanlız vücut tolerans yaptığı için boron 2 hafta kullan 1hafta ara ver şeklinde kullanılır.bende swanson albion boron adlı ürün var, öneririm.nutricost boron citrat formunda bilgin olsun daha zayıf.türk markalarıda vardı galiba ama formlarına dikkat etmek gerek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1

Selamlar, Primobolan Novatis marka mı acaba, öyle ise memnun musunuz gerekli AI etkilerini gösterip östrojeni kontrol altına aldı mı bu kürde? ve içinden kod çıktı mı :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

merhaba,
kaloriyi haftadan haftaya kontrollü arttırarak 3.170'e gelmiştik. 3 hafta 3.170'de gittikten sonra bu hafta itibariyle +500 kcal surplus'a çıktım. 

güncel beslenme planım:

•   700gr basmati pirinç
  •     3 adet tam yumurta
  •     400gr tavuk göğüs
  •     30gr whey protein 
  •     1 adet muz
  •     20gr zeytinyağı
  •     30gr kuruyemiş
  •     4 lt su
  •     6-7 gr tuz
  •     Toplam kalori: 3670
  •     Karb: 586,6    
  •     Protein: 190,3    
  •     Yağ: 56,7

4. haftadan itibaren uzun etkili insülini 16iu'da kullanıyorum. kısa etkili ise 4iu devam ediyorum.
kilo bugün itibariyle: 71. bel ölçüm değişmedi. güncel formu da ekliyorum. 
enjeksiyonları 7'ye çıkardım, ed şeklinde karıştırarak vuruyorum. şimdilik gh'nin sinir sıkışmaları ve tren kaynaklı terleme haricinde bir sorun yaşamadım. ilk haftalarda uykusuzluk da oluyordu ama ilerleyen haftalarda bu sorun azaldı. 

onuri, 23.04.2026 - 21:24 yazdı:

Selamlar, Primobolan Novatis marka mı acaba, öyle ise memnun musunuz gerekli AI etkilerini gösterip östrojeni kontrol altına aldı mı bu kürde? ve içinden kod çıktı mı :D

selamlar, içinden kod çıktı mı bunu hatırlayamadım. henüz kan testi vermediğim için değerleri bilmiyorum.
başka markaya erişimim olmadığı için önümüzdeki haftadan itibaren shree vankatesh'e geçeceğim.

image.png image.png image.pngimage.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
gönderildi (düzenlendi)

Gayet başarıyla sonuçlandırılmış. Emeğinize sağlık. Tebrik ederim Meslektaşım.

tarihinde Komutan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    1

Çok iyi gelişim 1 ayda tebrik ederim, bende shree vankatesh'e geçtim bu hafta. Daha sonraki haftalar dhb ekleyeceğim, nasıl hissediyorum bende buradan güncellerim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    27

hocam yaptığın ilk 2 kür neydi, ne kadar sürdü? lean bulk mu yaptın= bu kürde baya fazla ilaç planlamışın, yarışma hedefin falan mı var yoksa ego tatmini mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan, 4 saat önce yazdı:

Gayet başarıyla sonuçlandırılmış. Emeğinize sağlık. Tebrik ederim Meslektaşım.

teşekkür ederim değerli meslektaşım :)
bu kürü kan testi sonuçlarına göre koçum da onaylarsa 2-3 ay daha sürdürmek istiyorum. 

onuri, 3 saat önce yazdı:

Çok iyi gelişim 1 ayda tebrik ederim, bende shree vankatesh'e geçtim bu hafta. Daha sonraki haftalar dhb ekleyeceğim, nasıl hissediyorum bende buradan güncellerim

teşekkür ederim. umarım güzel istediğiniz sonucu alırsınız.

oppomer, 1 saat önce yazdı:

hocam yaptığın ilk 2 kür neydi, ne kadar sürdü? lean bulk mu yaptın= bu kürde baya fazla ilaç planlamışın, yarışma hedefin falan mı var yoksa ego tatmini mi?

ilk kür testo & masteron ve gh ile definasyondu. 12 hafta sürdü.
ikinci kürde testo, masteron dhb ve gh ile recomp yaptım. bu da 20 hafta sürdü.

ilk kürüm 1 sene önce nisan ayında başlamıştı. o günden bu yana diyet bozmadım. gh sebebiyle tetik parmak ameliyatı oldum. 2 ay ara verdim ve tekrar başladım.
yarışma hedefim yok, ego değil de formda olmayı ve bu hayat tarzını seviyorum.

Yaşım elverdiğince de sürdürmek istiyorum ancak bu yaşlarda ilaçsız benim için çok zor. 2 omuzda da 12 sene öncesinden bench press'ten kaynaklı rotator cuff yırtığım var. ayrıca omuzlarda tendinozis var. ilaçlardan önce pazartesi göğüs antrenmanı yapsam, perşembeye kadar gün abartısız kolumu dahi oynatmakta zorlanıyordum.
bu şekilde antrenmanlar benim için sürdürülebilir değildi. şimdi ise hafta içi art arda 5 gün antrenman yapmama rağmen bu ağrılardan eser kalmadı diyebilirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
arnold ciwardanegezer, 55 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim değerli meslektaşım :)
bu kürü kan testi sonuçlarına göre koçum da onaylarsa 2-3 ay daha sürdürmek istiyorum. Bu şekilde antrenmanlar benim için sürdürülebilir değildi. şimdi ise hafta içi art arda 5 gün antrenman yapmama rağmen bu ağrılardan eser kalmadı diyebilirim. 

Sayın Üstadım, Ağrı sorunları için Metin Hoca genelde TB500 önerir. İsterseniz bunu bir Metin hocaya soralım @metinav.

Kendisi sağolsun müsaitse bu konu hakkında güzel bir açıklama ve tedavi yöntemi söyleyebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan, 9 dakika önce yazdı:

Sayın Üstadım, Ağrı sorunları için Metin Hoca genelde TB500 önerir. İsterseniz bunu bir Metin hocaya soralım @metinav.

Kendisi sağolsun müsaitse bu konu hakkında güzel bir açıklama ve tedavi yöntemi söyleyebilir.

yıllarca hepsini araştırdım ve kürden önce tb500 ve bpc157 kullandım ama malesef bende olmadı.
hatta emar sonuçlarına göre doktor da ağırlık sporu yapmamamı önermişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    79
arnold ciwardanegezer, 48 dakika önce yazdı:

yıllarca hepsini araştırdım ve kürden önce tb500 ve bpc157 kullandım ama malesef bende olmadı.
hatta emar sonuçlarına göre doktor da ağırlık sporu yapmamamı önermişti.

dert etme güzel abim. Her şeyin çaresi Allahtır. Çok geçmiş olsun.

Vücudun ağrımaya başladığın da Kurumların yakın olduğunu, Kdvnin de yarın son gün olduğunu hatırla. Acı geçmeyecek ama en azından yer değiştirecek :) :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: bnvfrn
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 2 yıldır yüksek prolaktin problemi yaşıyorum. Kür geçmişim yok, hayatım boyunca anabolik steroid kullanmadım. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Düzenli kullandığım hiçbir ilaç yok. 175 cm boyunda, 80 kg ağırlığındayım ve yaklaşık 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum. Yağ oranım yüksek değil. Kan tahlillerimin tamamı cinsel perhiz sonrası verildi. Stresli biri olduğumu da düşünmüyorum. Gilbert sendromum var.Farklı tarihlerde prolaktin değerlerim 40.6, 32.7, 31.4 ve son olarak 32.1 µg/L olarak ölçüldü (referans 4.04-15.2). @metinav
      Total testosteronum genellikle 500-530 ng/dL civarında. TSH, Serbest T4, LH, FSH, Estradiol ve IGF-1 gibi diğer hormonlarım referans aralığında. Daha önce prolaktin havuz testi de yapıldı. 30 dakika arayla iki kez kan verildi ve sonuçlar 32 ve 31 µg/L çıktı. Hipofiz MR'ında Rathke kisti tespit edildi ancak görüştüğüm doktorlar bunun prolaktin yüksekliğini açıklamadığını, strese bağlı olabileceğini söylediler. Son görüştüğüm doktor ise Dostinex başlamak konusunda çekimser davrandı ve tekrar prolaktin havuz testi istedi. Belirgin bir libido problemim yok, cinsel ilişkide ereksiyon sorunu yaşamıyorum. Ancak sabah ereksiyonları uzun süredir yok denecek kadar az.
      SORULARIM:
      Benzer durum yaşayan veya Rathke kisti ile birlikte prolaktin yüksekliği olan var mı? Sizce Dostinex düşünülmeli mi, yoksa araştırılması gereken başka nedenler olabilir mi?    
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.