Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Delapuente

Üye
  • İçerik sayısı

    84
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

30 Mükemmel

Delapuente Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" data-fileid="11273" href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2022_11/F27F7FF3-3B24-4875-8B73-D668AA01FD97.jpeg.363647fe84a9fd496552a0172dcef3c5.jpeg" rel=""><img alt="F27F7FF3-3B24-4875-8B73-D668AA01FD97.thumb.jpeg.46b6d0bd3550bb2685e9ee1e1750374a.jpeg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="11273" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2022_11/F27F7FF3-3B24-4875-8B73-D668AA01FD97.thumb.jpeg.46b6d0bd3550bb2685e9ee1e1750374a.jpeg" /></a>Spor delisi </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    İşletmeci
  • Konum:
    Denizli
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Sırf o niyetle, hastane çalışanı arkadaşım aracılığıyla hastaneye ilaç temin eden ecza deposunun stoğundaki tüm Choriomonları almıştım. 😅 Bir poşet dolusu Choriomonla bakışıyoruz. 😅 Çoğu eczane, eğer tanıdık değilseniz elinde olsa dahi vermiyor reçeteli ilaç diyip. Halbuki reçeteli falan değil. Şehir dışındayken Sustanon almam gerektiğinde bir eczane aynı sebeple vermemişti. Direkt Sağlık Bakanlığı’na şikayet etmiştim eczaneyi. 😅 Sağlıkçı, eczacı, doktor arkadaşlarınız olsun kısaca bu haltları yiyecekseniz.
  2. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Çok ihtiyacım olursa diye bir düzine almıştım. 2024 6. ay son kullanım tarihli hepsi. Çoğu elimde kalacak. O yüzden stok yaparken dahi abartmayın derim. Elimde bir eczane kadar Choriomon var ve kullanamayacağım. 😅 Bu aylarda pct yapıp ihtiyacı olup bulamayan sporculara ulaştırabilsem keşke…
  3. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Teşekkürler. Choriomon kullandığımda yaşadığım testis ağrısını hatırlıyorum ben de. Son enjeksiyon sonrası kullanmaya başladığım süre farklıydı yalnızca. Bu 3 haftalık süreçte vücutta artık pek testo da kalmayacak muhtemelen. Kullanılabilecek takviye önerileri var mıdır acaba? Muhtemelen bir miktar zorlayacaktır beni.
  4. Testislerimi korumam için ne yapmam gerekiyor?

    Kür boyu Hcg ile bahsettiğiniz nedir?
  5. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Şu an, son Enhantate enjeksiyonun üstünden tam 1 hafta geçti. Öyleyse 2 hafta daha beklemem gerekecek. Evet elimde 5000 iu olan mevcut. Ovitrelle ile uygulama farkının özel bir sebebi var mıdır acaba?
  6. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Perşembe günü itibariyle Sustanon sonrası 4 haftalık Enhantate kürünü tamamladım ve son enjeksiyonun ardından tam bir hafta geçti. Artık pct zamanı… Bu kez Sustanon’dan Enhantat’a geçişte libido sorunu hiç olmadı. Ben daha önce Ovitrelle kullanıp verim alamadığım için Choriomon toplamıştım. Onunla başlayacağım ama tek flakon yeterli olur mu acaba? Önceki pctlerimde birer hafta arayla 3 flakon, toplam 15000 iu vurmuştum.
  7. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Teşekkürler.
  8. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Geçen çarşamba son Sustanon’u vurmuştum. 4 hafta Enantat devam etmeli miyim bu hafta da vurmak üzere?
  9. Only sustanon kür sonu pct (kandeğerleri)

    Sustanon sonrası pct için en az 4 hafta beklemek gerek, doğru mudur?
  10. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Evet güncel test sonucum geldi, telefondan buraya nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Prolaktin sorunsuz. Referans aralıkta. Total Testo 10.9 E2 referans aralık 11-44 benimki 67 Yani E2’yi düşürmem gerekiyor kısaca.
  11. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Sustanon’dan İran Enantat’a geçtikten sonrası değişimlerden hiç ama hiç memnun kalmadım. En azından bana yaramadı. Sustanon’a geri döndüm. E2’nin hala yüksek olduğunu hissediyorum ve hafta sonuna kadar dip yaptırmak istiyorum. Arimideks kullanmaya hiç gerek duymamıştım şimdiye kadar ama artık mecbur kullanacağım. Dozajı ne olmalıdır?
  12. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Prolaktin ve e2’yi kısa süreli dip yaptırmak mümkün müdür? Mümkünse eğer, Arimidex’le mi mümkündür?
  13. Öksürük, çarpıntı ve halsizlik

    Yeşil uçla yapamıyorum ama omuzdan deneyebilirim yine kahverengiyle. Enjeksiyon yapılan bölgenin etkileyebileceğine emin miyiz peki?
  14. Öksürük, çarpıntı ve halsizlik

    Enjeksiyondan hemen sonra. 15-20 dakika sürüyor. Kahverengi uçlu iğne ile bacaktan. (Bacaktan enjeksiyonda deneyimliyim.)
  15. Öksürük, çarpıntı ve halsizlik

    Bahsettiğim etkiler direkt enjeksiyon sonrası oluyor. Genel bir belirti değil. Akut diyelim yani enjeksiyon sonrası.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×