Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alpyld12

Testosteron + npp + boldenon (ilk kürüm olacak önerilerinizi rica ediyorum)

Önerilen İletiler

Alpyld12    0

Merhaba arkadaşlar,

20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.

Şu kombinasyonu düşünüyorum:

• Testosteron E
  • Boldenone
  • (NPP)

SORULARIM:

1. Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu?
  2. Başka kombinasyon önerileriniz var mı?
  3. Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu?

Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zoszos    3

Yaşın çok genç , ancak buraya boy kilo yağ oranı ve görsel eklersen bu konudaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini iletirler.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.170
Alpyld12, 22 saat önce yazdı:

Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu?

zoszos, 22 saat önce yazdı:

Yaşın çok genç , ancak buraya boy kilo yağ oranı ve görsel eklersen bu konudaki tecrübeli arkadaşlar fikirlerini iletirler.

Bunları oku kardesim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    22

Tr üretim ürüne bulaşma hiç steril değil ilk küründe seni zora sokar ve gereksiz pahalı en kaliteli markalarla aynı paraya satıyorlar yeni marka bul 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0
zoszos, 11 saat önce yazdı:

Forum durumum bu hiç anabolik almadım yağ oranım çok düşük 

IMG_1162.jpeg

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    91
Alpyld12, 15 saat önce yazdı:

Bozulma ama tahta gibi hocam vücut daha beslenmeyi kavrayamamışsın vücudunun en üst noktasına çıkmamışsın ilaç diyorsun. hata yapıyorsun bence.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12, 15 saat önce yazdı:

Hem çok yenisin ve daha henüz hiç ilerleme katedemeden ilaca başvurmak istiyorsun. Zaten geçmişte düzensiz yaptığını söylüyorsun. Önce bi naturel devam et, disiplin edin. Biraz büyü, sonra böyle şeyleri düşünürsün. Bence kreatin falan kullan, beslenmeni düzelt. Zaten ilk başlarda hızlı gelişirsin gerek yok yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0

Merhaba

ilk kürüm olucak normalde 

• testesteron
  • boldenon
  • npp 

kullanıcaktım ama boldenon diğerlerine göre çok zararlı dediler, bende çıkarıp sadece

• testo
  • npp 

kullanmak istiyorum yine verim alır mıyım bolde olmadan teşekkürler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    687

dostum amacına uygn ilaç seç, boldenon evet zararlıdır. Ama amacına bu uyuyorsa, yani uzun soluklu bir kür yapacaksan bu uygundur. Eğer amacın kısa süreli bir kütle artışıysa NPP kullan. Sonuç olarak aldığın anabolik hormonların hepsi zararlı. Ek olarak boldenon, genelde deneyimsiz sporcular tarafından kullanıldığından kötü lanse edilmiştir. Mantıklı bir boldenon kullanımı sana iyi etkiler bırakır,  bu mantığı da kavraman için bu hormon işinde en az 3-5 sene geçirmen lazım ki mantıklı bir yol çizesin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alpyld12    0

Amacım kısa sürede kütle artışı o yüzden testo,npp kullanma mantıklıdır dimi 🙂 ilk kürüm olucak kaç testo kaç npp vurayım hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    687
Alpyld12, 2 saat önce yazdı:

Amacım kısa sürede kütle artışı o yüzden testo,npp kullanma mantıklıdır dimi 🙂 ilk kürüm olucak kaç testo kaç npp vurayım hocam.

dostum öncelikle NPP bu konuda sana yardımcı olacaktır, ancak sanma ki bu ilacı vurduğumda kütle gelecek. Emin ol bu NPP beslenmen yok ise, kalori saymıyorsan sana hiç bir etki sağlamayacaktır. NPP kullanmadan önce 3-4 hafta 3000-3400'lerde beslenmeye çalış. Yağ miktarını kilonun 0.6-0.8 arasında alıp 600 carb yemeye çalış. Eğer bunu başarabiliyorsan sen bu ilaçtan verim alırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    59
Alpyld12, 23.03.2026 - 01:19 yazdı:

önce hipertrofinin ne olduğunu öğrenip doğal sınırlarınla kas yapmayı öğrenmelisin bunları öğrenmeden alacağın ilaç sadece hormon sistemini bozacak, 2-3 ay sonra gelip buraya yazarsın dostum kas yapamadım , ilaçlar mi çalışmıyor , ben niye kas yapamıyorum , pipim kalkmıyor yardım edin diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Venividivici
      1.5 yıldır spor yapıyorum ve ilk kürüme girme kararı aldım sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250 mg Masteron Propionate 250 mg Anavar 30 mg SORULARIM:
      İlk kür için doğru kombinasyon mu yaz ayları öncesi hazırlık için? Ekle veya çıkar dediğiniz veya mg ölçüsü konusunda ekstra tavsiyeleriniz nelerdir? Kür dönemi şu şu şu konulara dikkat et dediğiniz detaylar var mıdır? Aklıma gelip sorduklarımın dışında sizin ekstra eklemek istediğiniz şeyler nelerdir? (her konuda) GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübeleri ile beni aydınlatan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Lord124
      3 haftadır kürdeyim ve değerlere baktığımda LH-FSH-E2 değerleri baskılanmış durumda. Testo 1500+ durumda. Daha öncesinde 10 hafta sadece testosteron haftalık 250 yapmıştım. O zamanlar e2 değerlerim çok yüksek çıkmıştı. Ama bu kürümde sadece testosteron 1500+ , diğer değerler baskılanmış durumda.
      KÜR İÇERİĞİM: (3. Haftam)
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 600mg KAN TESTLERİM:
      E2 (Estradiol) 12.3 FSH 0.3 LH 0.3 PROLAKTİN 13.4 TSH 1.36 FERRİTİN 77.5 PROGESTERON 0.44 TESTESTERON 1500+ PLANLADIĞIM MCT PROTOKOLÜ:
      12 hafta günde 3000mg tiribulus 6 hafta günde 150mg çinko Antrenman önce ve sonrası 2-3 gr C vitamini Creatin SORULARIM:
      Çok fazla bilgim olmadığı için tanıdık doktorla görüşmüştüm fsh lh çok düşük olduğu için bırakmamı söyledi. Sizce bıraktıktan sonra pct gerekli mi ? Küre devam edip 10 haftadan sonra mı bırakmak mantıklı yoksa 5 haftada keseyim mi ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.