Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

24 haftalık yeni testosteron+npp kürüm hk.

Önerilen İletiler

mamibolone    125

Selam hocalarım,

Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.

1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)

• Testosteron 500mg (24 hafta)
  • Npp 300mg (12 haftadan itibaren)

2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :

• Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct)

SORULARIM:

1. Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır?
  2. Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir?
  3. Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir?

KAN TESTLERİM:

Ekran görüntüsü 2026-03-17 174700.png 2.png 3.png

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    762
gönderildi (düzenlendi)

Bütçene göre rimobolan, masteron, boldenon, DHB vs vs diye gider. Rimobolan ya da masteron 400-600 mg civarı, boldenon ise 300-500 mg arası ekleyebilirsin. DHB için de haftalık 150-300 mg arası iyi gider.

Yeterince çılgınsan npp nin yanına tren de ekleyebilirsin ama getirebileceği yan etkiler seni zora sokabilir

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
hectordoyle, 20 dakika önce yazdı:

Bütçene göre rimobolan, masteron, boldenon, DHB vs vs diye gider. Rimobolan ya da masteron 400-600 mg civarı, boldenon ise 300-500 mg arası ekleyebilirsin. DHB için de haftalık 150-300 mg arası iyi gider.

Yeterince çılgınsan npp nin yanına tren de ekleyebilirsin ama getirebileceği yan etkiler seni zora sokabilir

Boldenon ekleyecektim fakat daha önce tecrübem oldu gerçekten hayat kalitemin içinden geçmişti :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    740

growth eklemen bence fazlasıyla yeterli olacaktır

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Deca npp gibi ilaçların yanına dht türevi ilaç koyman hayat kurtarır rimo pahalı ve zor bulunur masteron olur hiç olmadı  proviron kullan 1 tablet bile iyi gelecektir günlük 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    13

E2 ve prolaktini nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsunuz bende aynı kürü planlıyorum ama dozajlarım çok daha aşağı olacak şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
gönderildi (düzenlendi)
AnabolikLover, 17.03.2026 - 21:36 yazdı:

Deca npp gibi ilaçların yanına dht türevi ilaç koyman hayat kurtarır rimo pahalı ve zor bulunur masteron olur hiç olmadı  proviron kullan 1 tablet bile iyi gelecektir günlük 

npp kullanacağım dönemde masteron da ekleme düşüncem var 

Ynym, 12 saat önce yazdı:

Bu testondeğenn 8 üstünde kürsüz sonuç mu. 

evet kür dışında yaptırdığım testlerin tümünde (pct öncesi hariç) 7-8'in altında çıkmadı. Kürlerden sonra pct süreci hayat kurtarıyor

Superlevye, 11 saat önce yazdı:

E2 ve prolaktini nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsunuz bende aynı kürü planlıyorum ama dozajlarım çok daha aşağı olacak şekilde 

Genelde E2 ve prolaktin beraber yükseliyor. Hiç AI kullanmadım bu zamana kadar. e2 yükseldiği zaman müdahale etmemiştim önceden.  2 si beraber yükselirse AI kullanabilirim.

tarihinde mamibolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4

24 hafta nasıl dayanabiliyorsunuz? uzun ester sanırım çoğu veya hepsi. eğer mahsuru yoksa hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? TR de %100 dolu ürünü geçtim artık %50 yi arar hale getirdiler insanı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
zoszos, 17 dakika önce yazdı:

24 hafta nasıl dayanabiliyorsunuz? uzun ester sanırım çoğu veya hepsi. eğer mahsuru yoksa hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? TR de %100 dolu ürünü geçtim artık %50 yi arar hale getirdiler insanı.

Bende aksine kısa kürleri mantıksız buluyorum. Mesela 12 haftalık kürlerde elbette gelişim oluyor ama optimum gelişme yakalanmıyor. Testo zaten 3. haftada anca varlığını hissettiriyor. Ben şuanda overdose kullanıyorum önceki kürümde de overdose kullandım. %100 doludur değildir bilemiyorum ama kan testlerimde vs her şey olması gerektiği gibiydi. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4
mamibolone, 10 dakika önce yazdı:

Bende aksine kısa kürleri mantıksız buluyorum. Mesela 12 haftalık kürlerde elbette gelişim oluyor ama optimum gelişme yakalanmıyor. Testo zaten 3. haftada anca varlığını hissettiriyor. Ben şuanda overdose kullanıyorum önceki kürümde de overdose kullandım. %100 doludur değildir bilemiyorum ama kan testlerimde vs her şey olması gerektiği gibiydi. 

12 haftalık zaten bulk için kür yapan pek görmedim açıkcası, definasyon ve ilk başlayanlar için 12 hafta süreç başlatılıyor ama kısa ester sık enjeksiyon süreci baya yoruyor bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
zoszos, 9 dakika önce yazdı:

12 haftalık zaten bulk için kür yapan pek görmedim açıkcası, definasyon ve ilk başlayanlar için 12 hafta süreç başlatılıyor ama kısa ester sık enjeksiyon süreci baya yoruyor bence.

Her zaman uzun kür uzun pct'den yanayım. Bence çok daha verimli. Tabi hedefe ve amaca göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Merhaba hocalarım bugün 5. enjeksiyonu yaptım şuan haftada 2 enjeksiyon yapıyorum sadece testo. Daha öncede küre girdim enjeskiyon sonrası ödemler yaşadım ama ilk defa bu kadar ödem sorunu çektim. Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az. Ödem dışında da geceleri ateşim çıkıyor ödemle birlikte. Ateş çıkma nedeni ödemden dolayı olabilir mi ? Loving hocanın bu konuda tüm konularını okudum. Sadece önceki kürlerde ilk 2 enjeksiyonda ödem olur sonrasında olmazdı. Özellikle geçen hafta 2 gün topal gezdim diyebilirim :) Sol kalçamı kastırdığımda ödem alanı belli oluyor şuan ödem geçmesine rağmen içeride yumru var gibi. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım bugün 5. enjeksiyonu yaptım şuan haftada 2 enjeksiyon yapıyorum sadece testo. Daha öncede küre girdim enjeskiyon sonrası ödemler yaşadım ama ilk defa bu kadar ödem sorunu çektim. Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az. Ödem dışında da geceleri ateşim çıkıyor ödemle birlikte. Ateş çıkma nedeni ödemden dolayı olabilir mi ? Loving hocanın bu konuda tüm konularını okudum. Sadece önceki kürlerde ilk 2 enjeksiyonda ödem olur sonrasında olmazdı. Özellikle geçen hafta 2 gün topal gezdim diyebilirim :) Sol kalçamı kastırdığımda ödem alanı belli oluyor şuan ödem geçmesine rağmen içeride yumru var gibi. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

Merhaba kardesim baska ilaçlar denedin ki veya ilaçla alakalı değil kesin diyosan bölgeyi değiştir kendin yapıyosan baskasına yaptır yada ilaçları e vitamini ile seyreltmeyi dene istersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Ferdikra, 29 dakika önce yazdı:

Merhaba kardesim baska ilaçlar denedin ki veya ilaçla alakalı değil kesin diyosan bölgeyi değiştir kendin yapıyosan baskasına yaptır yada ilaçları e vitamini ile seyreltmeyi dene istersen

Hocam bu süreçte denemedim. Fakat aynı ilaçlar önceki kürlerde bu denli sıkıntı yaşatmamıştı. Her defasında bölge değiştiriyorum 3 gün bir bölgeyi diğer günler diğer bölgenin ağrısını çekiyorum. E vitamini ile deneyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    2
mamibolone, 13 saat önce yazdı:

Hocam bu süreçte denemedim. Fakat aynı ilaçlar önceki kürlerde bu denli sıkıntı yaşatmamıştı. Her defasında bölge değiştiriyorum 3 gün bir bölgeyi diğer günler diğer bölgenin ağrısını çekiyorum. E vitamini ile deneyeceğim 

enjeksiyon sıklığını artırmayı denedin mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Human, Bir saat önce yazdı:

enjeksiyon sıklığını artırmayı denedin mi ?

Fazlası daha da kötü yapar diye düşünüyorum hocam çünkü zaten pazartesi 1 - cuma 1 şeklinde vuruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    740
mamibolone, 4 dakika önce yazdı:

Fazlası daha da kötü yapar diye düşünüyorum hocam çünkü zaten pazartesi 1 - cuma 1 şeklinde vuruyorum.

hangi marka ürünler böyle apse yapıoyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

hangi marka ürünler böyle apse yapıoyor?

Overdose kullanıyorum hocam. Önceki kürümde de overdose kullanmıştım 7-8 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    40
mamibolone, 17 saat önce yazdı:

Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az

hocam overdose yerli üretim sterilliğinden nasıl emin olabiliyorsun o ilacı üreten tayfayı biliyorum diyelimki bir parti steril diğerinin steril olacağının garantisi nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    267
mamibolone, 22 dakika önce yazdı:

Overdose kullanıyorum hocam. Önceki kürümde de overdose kullanmıştım 7-8 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

Maliyeti kısıp 0.22 filtre kullanmadan şişelemişlerdir son partiyi 😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
hascey27, 1 saat önce yazdı:

hocam overdose yerli üretim sterilliğinden nasıl emin olabiliyorsun o ilacı üreten tayfayı biliyorum diyelimki bir parti steril diğerinin steril olacağının garantisi nedir?

Bunları bende biliyorum hocam ilacı savunmuyorum elbette. Sadece önceki kürümdeki flakonlardan duruyordu elimde önce o flakon ile başladım sonra sorun yaşayınca yeni flakona geçtim onda da aynı sorunu yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    740
mamibolone, 4 saat önce yazdı:

berkay16, 4 saat önce yazdı:

Maliyeti kısıp 0.22 filtre kullanmadan şişelemişlerdir son partiyi 😂 

yani böyle bir ihtimal de var, bence ethyl oleat da eklemiş olabilirler. Sonuç olarak yerli üretim ilaçtır, hiç bir şekilde parti numarası son kullanma tarihi, üretim tarihi gibi etkenler yazmıyor. Onu da geçtim hali hazırda 1 tane bile laboratuvar raporu yok. Kulaktan doyma bilgiler, ne zaman patlayacağı bilinmiyor. Kumar işi bu, UGL'nin en dibi. Patlayıp patlamamak şansına.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Overdose bende kullandım ilk vurumda agrı olmustu sonra gecti ama ilaçlar su gibi bidaha tercih etmedim o paraya daha iyi marka alınabilir kesinlikle

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Murattt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 senedir spor yapıyorum çok büyük bir değişim olmadı hatta son aylar ağırlıklarla da platoya girdim, geçen sene hafif testo+boldenon kürü yaptım ama çok işe yaradığı sanmıyorum belki de sahte ürünleri kullanmışım.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      73 kiloda kalmak 4-5 kilo yağ yakıp 4-5 kas kazanmak Şuan 2 haftadır 500 kalori açığı yapıyorum sağlıklı beslenmeyle yağ yakmak için be kaslarımı korumak için günde 170-190g protein yiyorum (73*2,2) Ama tabiiki sürekli yeni küre mi başlayım diye düşünüyorum, sizden tavsiye almak istiyorum.
    • Yazan: warmesty
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: ascendxt
      Hocalarım merhaba,
      4.kürümü yapacağım en son kürümü 7 ay önce,
      GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Boldenon Npp Dinabol Şeklinde yaptım genellikle hep sporu yap bırak yap bırak yapan birisiyim dengesizliğimin bende farkındayım ama psikolojik etkenler erkek hali ergenlik hali derken maddiyat bu tür hareketlerde bulundu 6 aydır spora gitmiyordum son 1 aydır spora gidiyorum ve tekrardan kendimi mental olacak topladığımı ve hazır olduğumu hissediyorum artık spor bir hayat parçam olacak hep gideceğim her neyse. Hiçbir kürümde arimidex olsun dostinex tarzı bir şey kullanmadım tahlillerim kürlerimde olması gerektiği gibi çıktı Jinekomasti sorunuyla hiçbir zaman karşılaşmadım ama e2 bir ilaç markası vermeyeceğim boldenon yüzünden sıfırlandı tüm kemiklerim kıtlaya kıtlaya yürüyordum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Boy: 1.76 Kg: 64 YENİ DENEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (24 hafta)
      Testosteron 300 (1 ay sonra 500) Boldenon 300 (1 ay sonra 500) Npp 300 Anapolon 30 Planlıyorum yüksek dozdan ziyade stabil şekilde gitmek daha mantıklı bence! npp kür sonu son 5-6 hafta 150-200 şeklinde kullanmayı düşünüyorum totalde 30 haftalık bir kür var 80 kilolara çıkma hedefim var!
      MCT GRUPLARIM:
      hepasafe Meryem Ana Dikeni Ekstresi Enginar Ekstresi Kadın Tuzluğu ekstresi Safran ekstresi C vitamini Multi vitamin liv52 nac600 İleride düşünebilirim her sabah enginar suyu özü iciyorum genel hayatımda kolajen ve sığır jelatini opsiyonel beslenme konusunda sabit bir beslenme rutinim vardır eskiden beridir sizler olsun hocalarım olsun öğrendiğim fazla çeşitlilik yok has bir şekilde.
      SABAH 2 yumurta 100  yulaf 200 ml süt ÖĞLEN 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem AKŞAM 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem Spor sonrası gece bir öğünüm oluyor 100 gram makarna her öğünümde yeşillik vardır sabit olarak günlük 40 gram protein tozu içiyorum gerektiği kadar beslenme listesinde total olarak 20-25gram zeytinyağı bulunuyor köyümden kendim ağaçtan toplayıp çıkarıyorum önerileniniz nelerdir?
    • Yazan: Rma
      Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,
      Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.
      Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.
      KAN TESTİ VERİLERİ HK:
      Alt 33 Ast 40 Üre 15 Total testo 1133 E2 53  Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos
      KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:
      Zphc testosteron Zphc boldenon Spectrum trenbolone PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
      1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil GÜNCEL FORM:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.