Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamibolone

24 haftalık yeni testosteron+npp kürüm hk.

Önerilen İletiler

mamibolone    125

Selam hocalarım,

Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.

1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)

• Testosteron 500mg (24 hafta)
  • Npp 300mg (12 haftadan itibaren)

2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :

• Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct)

SORULARIM:

1. Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır?
  2. Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir?
  3. Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir?

KAN TESTLERİM:

Ekran görüntüsü 2026-03-17 174700.png 2.png 3.png

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    798
gönderildi (düzenlendi)

Bütçene göre rimobolan, masteron, boldenon, DHB vs vs diye gider. Rimobolan ya da masteron 400-600 mg civarı, boldenon ise 300-500 mg arası ekleyebilirsin. DHB için de haftalık 150-300 mg arası iyi gider.

Yeterince çılgınsan npp nin yanına tren de ekleyebilirsin ama getirebileceği yan etkiler seni zora sokabilir

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
hectordoyle, 20 dakika önce yazdı:

Bütçene göre rimobolan, masteron, boldenon, DHB vs vs diye gider. Rimobolan ya da masteron 400-600 mg civarı, boldenon ise 300-500 mg arası ekleyebilirsin. DHB için de haftalık 150-300 mg arası iyi gider.

Yeterince çılgınsan npp nin yanına tren de ekleyebilirsin ama getirebileceği yan etkiler seni zora sokabilir

Boldenon ekleyecektim fakat daha önce tecrübem oldu gerçekten hayat kalitemin içinden geçmişti :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    884

growth eklemen bence fazlasıyla yeterli olacaktır

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Deca npp gibi ilaçların yanına dht türevi ilaç koyman hayat kurtarır rimo pahalı ve zor bulunur masteron olur hiç olmadı  proviron kullan 1 tablet bile iyi gelecektir günlük 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    13

E2 ve prolaktini nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsunuz bende aynı kürü planlıyorum ama dozajlarım çok daha aşağı olacak şekilde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
gönderildi (düzenlendi)
AnabolikLover, 17.03.2026 - 21:36 yazdı:

Deca npp gibi ilaçların yanına dht türevi ilaç koyman hayat kurtarır rimo pahalı ve zor bulunur masteron olur hiç olmadı  proviron kullan 1 tablet bile iyi gelecektir günlük 

npp kullanacağım dönemde masteron da ekleme düşüncem var 

Ynym, 12 saat önce yazdı:

Bu testondeğenn 8 üstünde kürsüz sonuç mu. 

evet kür dışında yaptırdığım testlerin tümünde (pct öncesi hariç) 7-8'in altında çıkmadı. Kürlerden sonra pct süreci hayat kurtarıyor

Superlevye, 11 saat önce yazdı:

E2 ve prolaktini nasıl kontrol etmeyi düşünüyorsunuz bende aynı kürü planlıyorum ama dozajlarım çok daha aşağı olacak şekilde 

Genelde E2 ve prolaktin beraber yükseliyor. Hiç AI kullanmadım bu zamana kadar. e2 yükseldiği zaman müdahale etmemiştim önceden.  2 si beraber yükselirse AI kullanabilirim.

tarihinde mamibolone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4

24 hafta nasıl dayanabiliyorsunuz? uzun ester sanırım çoğu veya hepsi. eğer mahsuru yoksa hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? TR de %100 dolu ürünü geçtim artık %50 yi arar hale getirdiler insanı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
zoszos, 17 dakika önce yazdı:

24 hafta nasıl dayanabiliyorsunuz? uzun ester sanırım çoğu veya hepsi. eğer mahsuru yoksa hangi marka ürünleri kullanıyorsunuz? TR de %100 dolu ürünü geçtim artık %50 yi arar hale getirdiler insanı.

Bende aksine kısa kürleri mantıksız buluyorum. Mesela 12 haftalık kürlerde elbette gelişim oluyor ama optimum gelişme yakalanmıyor. Testo zaten 3. haftada anca varlığını hissettiriyor. Ben şuanda overdose kullanıyorum önceki kürümde de overdose kullandım. %100 doludur değildir bilemiyorum ama kan testlerimde vs her şey olması gerektiği gibiydi. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    4
mamibolone, 10 dakika önce yazdı:

Bende aksine kısa kürleri mantıksız buluyorum. Mesela 12 haftalık kürlerde elbette gelişim oluyor ama optimum gelişme yakalanmıyor. Testo zaten 3. haftada anca varlığını hissettiriyor. Ben şuanda overdose kullanıyorum önceki kürümde de overdose kullandım. %100 doludur değildir bilemiyorum ama kan testlerimde vs her şey olması gerektiği gibiydi. 

12 haftalık zaten bulk için kür yapan pek görmedim açıkcası, definasyon ve ilk başlayanlar için 12 hafta süreç başlatılıyor ama kısa ester sık enjeksiyon süreci baya yoruyor bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
zoszos, 9 dakika önce yazdı:

12 haftalık zaten bulk için kür yapan pek görmedim açıkcası, definasyon ve ilk başlayanlar için 12 hafta süreç başlatılıyor ama kısa ester sık enjeksiyon süreci baya yoruyor bence.

Her zaman uzun kür uzun pct'den yanayım. Bence çok daha verimli. Tabi hedefe ve amaca göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Merhaba hocalarım bugün 5. enjeksiyonu yaptım şuan haftada 2 enjeksiyon yapıyorum sadece testo. Daha öncede küre girdim enjeskiyon sonrası ödemler yaşadım ama ilk defa bu kadar ödem sorunu çektim. Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az. Ödem dışında da geceleri ateşim çıkıyor ödemle birlikte. Ateş çıkma nedeni ödemden dolayı olabilir mi ? Loving hocanın bu konuda tüm konularını okudum. Sadece önceki kürlerde ilk 2 enjeksiyonda ödem olur sonrasında olmazdı. Özellikle geçen hafta 2 gün topal gezdim diyebilirim :) Sol kalçamı kastırdığımda ödem alanı belli oluyor şuan ödem geçmesine rağmen içeride yumru var gibi. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım bugün 5. enjeksiyonu yaptım şuan haftada 2 enjeksiyon yapıyorum sadece testo. Daha öncede küre girdim enjeskiyon sonrası ödemler yaşadım ama ilk defa bu kadar ödem sorunu çektim. Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az. Ödem dışında da geceleri ateşim çıkıyor ödemle birlikte. Ateş çıkma nedeni ödemden dolayı olabilir mi ? Loving hocanın bu konuda tüm konularını okudum. Sadece önceki kürlerde ilk 2 enjeksiyonda ödem olur sonrasında olmazdı. Özellikle geçen hafta 2 gün topal gezdim diyebilirim :) Sol kalçamı kastırdığımda ödem alanı belli oluyor şuan ödem geçmesine rağmen içeride yumru var gibi. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

Merhaba kardesim baska ilaçlar denedin ki veya ilaçla alakalı değil kesin diyosan bölgeyi değiştir kendin yapıyosan baskasına yaptır yada ilaçları e vitamini ile seyreltmeyi dene istersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Ferdikra, 29 dakika önce yazdı:

Merhaba kardesim baska ilaçlar denedin ki veya ilaçla alakalı değil kesin diyosan bölgeyi değiştir kendin yapıyosan baskasına yaptır yada ilaçları e vitamini ile seyreltmeyi dene istersen

Hocam bu süreçte denemedim. Fakat aynı ilaçlar önceki kürlerde bu denli sıkıntı yaşatmamıştı. Her defasında bölge değiştiriyorum 3 gün bir bölgeyi diğer günler diğer bölgenin ağrısını çekiyorum. E vitamini ile deneyeceğim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    4
mamibolone, 13 saat önce yazdı:

Hocam bu süreçte denemedim. Fakat aynı ilaçlar önceki kürlerde bu denli sıkıntı yaşatmamıştı. Her defasında bölge değiştiriyorum 3 gün bir bölgeyi diğer günler diğer bölgenin ağrısını çekiyorum. E vitamini ile deneyeceğim 

enjeksiyon sıklığını artırmayı denedin mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Human, Bir saat önce yazdı:

enjeksiyon sıklığını artırmayı denedin mi ?

Fazlası daha da kötü yapar diye düşünüyorum hocam çünkü zaten pazartesi 1 - cuma 1 şeklinde vuruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    884
mamibolone, 4 dakika önce yazdı:

Fazlası daha da kötü yapar diye düşünüyorum hocam çünkü zaten pazartesi 1 - cuma 1 şeklinde vuruyorum.

hangi marka ürünler böyle apse yapıoyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

hangi marka ürünler böyle apse yapıoyor?

Overdose kullanıyorum hocam. Önceki kürümde de overdose kullanmıştım 7-8 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
mamibolone, 17 saat önce yazdı:

Kullandığım ilaç markası ve satıcı aynı ilaç sterilliği konusunda şüphem yok denecek kadar az

hocam overdose yerli üretim sterilliğinden nasıl emin olabiliyorsun o ilacı üreten tayfayı biliyorum diyelimki bir parti steril diğerinin steril olacağının garantisi nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    326
mamibolone, 22 dakika önce yazdı:

Overdose kullanıyorum hocam. Önceki kürümde de overdose kullanmıştım 7-8 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamamıştım.

Maliyeti kısıp 0.22 filtre kullanmadan şişelemişlerdir son partiyi 😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
hascey27, 1 saat önce yazdı:

hocam overdose yerli üretim sterilliğinden nasıl emin olabiliyorsun o ilacı üreten tayfayı biliyorum diyelimki bir parti steril diğerinin steril olacağının garantisi nedir?

Bunları bende biliyorum hocam ilacı savunmuyorum elbette. Sadece önceki kürümdeki flakonlardan duruyordu elimde önce o flakon ile başladım sonra sorun yaşayınca yeni flakona geçtim onda da aynı sorunu yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    884
mamibolone, 4 saat önce yazdı:

berkay16, 4 saat önce yazdı:

Maliyeti kısıp 0.22 filtre kullanmadan şişelemişlerdir son partiyi 😂 

yani böyle bir ihtimal de var, bence ethyl oleat da eklemiş olabilirler. Sonuç olarak yerli üretim ilaçtır, hiç bir şekilde parti numarası son kullanma tarihi, üretim tarihi gibi etkenler yazmıyor. Onu da geçtim hali hazırda 1 tane bile laboratuvar raporu yok. Kulaktan doyma bilgiler, ne zaman patlayacağı bilinmiyor. Kumar işi bu, UGL'nin en dibi. Patlayıp patlamamak şansına.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Overdose bende kullandım ilk vurumda agrı olmustu sonra gecti ama ilaçlar su gibi bidaha tercih etmedim o paraya daha iyi marka alınabilir kesinlikle

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: bnvfrn
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 2 yıldır yüksek prolaktin problemi yaşıyorum. Kür geçmişim yok, hayatım boyunca anabolik steroid kullanmadım. Sigara ve alkol kullanmıyorum. Düzenli kullandığım hiçbir ilaç yok. 175 cm boyunda, 80 kg ağırlığındayım ve yaklaşık 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum. Yağ oranım yüksek değil. Kan tahlillerimin tamamı cinsel perhiz sonrası verildi. Stresli biri olduğumu da düşünmüyorum. Gilbert sendromum var.Farklı tarihlerde prolaktin değerlerim 40.6, 32.7, 31.4 ve son olarak 32.1 µg/L olarak ölçüldü (referans 4.04-15.2). @metinav
      Total testosteronum genellikle 500-530 ng/dL civarında. TSH, Serbest T4, LH, FSH, Estradiol ve IGF-1 gibi diğer hormonlarım referans aralığında. Daha önce prolaktin havuz testi de yapıldı. 30 dakika arayla iki kez kan verildi ve sonuçlar 32 ve 31 µg/L çıktı. Hipofiz MR'ında Rathke kisti tespit edildi ancak görüştüğüm doktorlar bunun prolaktin yüksekliğini açıklamadığını, strese bağlı olabileceğini söylediler. Son görüştüğüm doktor ise Dostinex başlamak konusunda çekimser davrandı ve tekrar prolaktin havuz testi istedi. Belirgin bir libido problemim yok, cinsel ilişkide ereksiyon sorunu yaşamıyorum. Ancak sabah ereksiyonları uzun süredir yok denecek kadar az.
      SORULARIM:
      Benzer durum yaşayan veya Rathke kisti ile birlikte prolaktin yüksekliği olan var mı? Sizce Dostinex düşünülmeli mi, yoksa araştırılması gereken başka nedenler olabilir mi?    
    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Hakandmn
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Deas
      Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
      Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
      Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
      TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
      İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
      Güncel Durum:
      İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.