Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Slayer

Definasyon kürüne girme kararı aldım! ürünleri kullanımı sürecin yönetimi hakkında bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Slayer    0

Herkese Merhabalar,

Gireceğim kürün dozları ve almam gereken koruyucular hakkında yardıma ihtiyacım var, hedefim yaza olabildiğince kuru ve kütleli girmek. bütün süreç ile ilgili her türlü önerilerinize açığım, pazartesi günü (2 gün sonra) enjeksiyon yapmayı düşünüyorum kür öncesi tahlillerimi ve güncel formu aşağıya bırakacağım.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy : 1.88
  • Kilo : 101,7
  • Yağ oranı : %21,1
  • Kas ağırlığı : 76.5kg

KÜR İÇERİĞİM:

• OnePharma Testo Prop.
  • Lapharma Masteron
  • Medtech Anavar

BESLENME PLANIM:

• Ortalama 2.300 kal.
  • 250 Gr protein
  • 150gr karb
  • 80gr temiz yağ

ANTRENMAN PLANIM:

• Push/Pull/Legs 
  • Haftanın her günü sabah aç karınla 20 dk bisiklet
  • Antrenman sonrası 20 dk eğimli yürüyüş (120-130nabız)

GÜNCEL FORM:

69a9268d731fe_Ekrangrnts2026-03-05094513.png.42d0b71ad9dea0156f2730cd49edf842.png 69a9268df1c8e_Ekrangrnts2026-03-05094506.png.49d9d81cfe28157a1db5e3d59bdc3bd9.png

KAN TESTLERİM:

69a9260db5bbe_Ekrangrnts2026-03-05092848.png.97157538e4c680155ead94f8f597d9e2.png 69a9260e36ff9_Ekrangrnts2026-03-05092853.png.c12ef244fc6635382215dcfc1ddb9aa3.png 69a9260ea046e_Ekrangrnts2026-03-05092858.png.c171b05b1e651d90f70a10d0e8aa95ac.png 69a9260f20c43_Ekrangrnts2026-03-05092903.png.aafd53560df5a1662b746d9e23435568.png

Şimdiden her türlü öneriniz için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    921

Sana bunları satan nasıl kullanmanı söyledi?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
GHOST, 11 dakika önce yazdı:

Sana bunları satan nasıl kullanmanı söyledi?

Bunları birine danışmadan kendim satın aldım, salondan bir hocayla çalışmayı düşünüyorum beslenme ve plan için fakat çalışacağım hocanın kan değerlerim ve kür içinde ve dışındaki sağlık durumumla ilgili temel bilgilere sahip olduğunu düşünüyorum, muhtemelen aynı bilgiye bende sahibimdir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    275

İmkanın varsa reta ekle ilaçlara başlamadan sağlam bir temizlik yap. Kaybedecek anlamlı bir kas kütlen yokken anabolik kullanarak diyet yapman para kaybı olur illaha bir şey eklemek istiyorum dersen haftalık 125mg testosterone kâfi.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
berkay16, 10 dakika önce yazdı:

İmkanın varsa reta ekle ilaçlara başlamadan sağlam bir temizlik yap. Kaybedecek anlamlı bir kas kütlen yokken anabolik kullanarak diyet yapman para kaybı olur illaha bir şey eklemek istiyorum dersen haftalık 125mg testosterone kâfi.

Planımı en geç haziran sonuna göre yapmıştım ama bu yağla ilaçların veriminin düşeceğinin farkındayım. ilk 4 hafta dediğiniz gibi 125mg test. devam edip sonradan dozu arttırıp yanına masteron eklemek daha mı verimli olur? o zaman kürü 16 haftaya çıkarıp ilk 8 haftasını yağ kaybı sonrasını da kütle ekleyerek mi devam etmeliyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    275
Slayer, 3 dakika önce yazdı:

Planımı en geç haziran sonuna göre yapmıştım ama bu yağla ilaçların veriminin düşeceğinin farkındayım. ilk 4 hafta dediğiniz gibi 125mg test. devam edip sonradan dozu arttırıp yanına masteron eklemek daha mı verimli olur? o zaman kürü 16 haftaya çıkarıp ilk 8 haftasını yağ kaybı sonrasını da kütle ekleyerek mi devam etmeliyim

Benim fikrim hazirana kadar yapılmış bir süreç seni mutlu etmez boyun uzun güzel görüntü için ciddi bir kas kütlesi koyman gerek, yakman gereken ciddi bir yağ var benim burdan gördüğüm yaklaşık 15kg. Süreci sancısız tamamlamak için retatrutide çok işine yarar ama olmasa da olur tabiki. 4 haftada zayıflama işi çok mümkün gibi gelmedi bana bence süreci biraz daha ağırdan almaya çalış yaza kadar testoyla düzenli diyet yap yazın diyeti biraz gevşetirsin hayatının durumuna göre gezip tozuyorsan katı bir diyet uygulaman çok mümkün olmayabilir uyguladığın dönemler de olur saldığın dönemler de bahara doğru da kas kütlesi koymaya odaklanırsın. 8 hafta %100 ünü vermektense hayatının bir parçası yapıp daha uzun vadeli planlar yap. Deficitte ilaç kullanmanın başlangıç seviyesinde mantıksız olmasının nedeni de kortizolün hakim olduğu bir ortamda anaboliklerin kas yapmaya olan etkisi çok düşüyor, zaten doğal halinin limitlerinde bile olmadığından kilo verirken kaybettiğin kas kütlesini yerine normalden daha hızlı koyacaksın bir de kilo verdikten sonra insülinin hakim olduğu bir ortamda ilaç kullanınca kaybettiğin kaslarını yerine koyman çok daha kolay olacak üzerine koymaya devam edeceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Benim fikrim hazirana kadar yapılmış bir süreç seni mutlu etmez boyun uzun güzel görüntü için ciddi bir kas kütlesi koyman gerek, yakman gereken ciddi bir yağ var benim burdan gördüğüm yaklaşık 15kg. Süreci sancısız tamamlamak için retatrutide çok işine yarar ama olmasa da olur tabiki. 4 haftada zayıflama işi çok mümkün gibi gelmedi bana bence süreci biraz daha ağırdan almaya çalış yaza kadar testoyla düzenli diyet yap yazın diyeti biraz gevşetirsin hayatının durumuna göre gezip tozuyorsan katı bir diyet uygulaman çok mümkün olmayabilir uyguladığın dönemler de olur saldığın dönemler de bahara doğru da kas kütlesi koymaya odaklanırsın. 8 hafta %100 ünü vermektense hayatının bir parçası yapıp daha uzun vadeli planlar yap. Deficitte ilaç kullanmanın başlangıç seviyesinde mantıksız olmasının nedeni de kortizolün hakim olduğu bir ortamda anaboliklerin kas yapmaya olan etkisi çok düşüyor, zaten doğal halinin limitlerinde bile olmadığından kilo verirken kaybettiğin kas kütlesini yerine normalden daha hızlı koyacaksın bir de kilo verdikten sonra insülinin hakim olduğu bir ortamda ilaç kullanınca kaybettiğin kaslarını yerine koyman çok daha kolay olacak üzerine koymaya devam edeceksin.

Kendimi tam anlatamadım, tahminimce 12kg yağım var.  8 hafta testo + anavar + reta ile devam edip en az 6 kg yağdan verebilirim diye düşünüyorum. 8 hafta sonrasında yanına masteron ekleyip 16. haftada kürümü tamamlayıp pct sürecine geçerim diye düşünüyorum. bu yaz illaha kupkuru olmama gerek yok ama sene sonuna kadar en az %10 veya altına düşmek istiyorum yağ oranında yaza %12-13lerde girsem yeterli diye düşünüyorum bunun içinde 8-9 kg kaybetmem yeterli olur sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    275
Slayer, 1 dakika önce yazdı:

Kendimi tam anlatamadım, tahminimce 12kg yağım var.  8 hafta testo + anavar + reta ile devam edip en az 6 kg yağdan verebilirim diye düşünüyorum. 8 hafta sonrasında yanına masteron ekleyip 16. haftada kürümü tamamlayıp pct sürecine geçerim diye düşünüyorum. bu yaz illaha kupkuru olmama gerek yok ama sene sonuna kadar en az %10 veya altına düşmek istiyorum yağ oranında yaza %12-13lerde girsem yeterli diye düşünüyorum bunun içinde 8-9 kg kaybetmem yeterli olur sanırım

Bu dediğini yapabilirsin 8-9 kilo kaybedince istediğin görüntü ortaya çıkar mı emin değilim ama ben 180cm 92 kiloydum şuan 77.8kg oldum forearmım damar damar quadlarımı çok net görüyorum ama göbeğim ve belimdeki o yağı kazıyamadım 😂 biraz da genetik tabi senin belin göbeğin daha kolay gidebilir. Artık alışkanlık olmuş herkese blast cruise yapacakmış gibi tavsiye veriyorum dediğini yapıp yazı doğal geçirip kışa doğru canın isterse yine küre girebilirsin ama ilaçlarını bu sefer uzun ester almanı tavsiye ederim prop kullanırken enjeksiyon biraz uğraştırabilir eğer ilacın yağı uygunsa her gün subq vurmayı deneyebilirsin testoyu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
gönderildi (düzenlendi)
Slayer, 6 saat önce yazdı:

Herkese Merhabalar,

Gireceğim kürün dozları ve almam gereken koruyucular hakkında yardıma ihtiyacım var, hedefim yaza olabildiğince kuru ve kütleli girmek. bütün süreç ile ilgili her türlü önerilerinize açığım, pazartesi günü (2 gün sonra) enjeksiyon yapmayı düşünüyorum kür öncesi tahlillerimi ve güncel formu aşağıya bırakacağım.

Eğer 3 aylık bir süreç düşünülüyorsa kaloriyi biraz daha kısık başlarım retayı kesinlikle eklerim yanına testo veya anabolik kullanmam kardiyoyu 30-40 dklara çıkarırım 3 ayda çok rahat 12 kg verirsin bence karbı elleme protein den 50 yağdan da 30 gram kesebilirsin. Yazı bu şekilde geçirip ondan sonra uzun vadeli bir kür düşünürdüm.

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
hascey27, 21 dakika önce yazdı:

Eğer 3 aylık bir süreç düşünülüyorsa kaloriyi biraz daha kısık başlarım retayı kesinlikle eklerim yanına testo veya anabolik kullanmam kardiyoyu 30-40 dklara çıkarırım 3 ayda çok rahat 12 kg verirsin bence karbı elleme protein den 50 yağdan da 30 gram kesebilirsin. Yazı bu şekilde geçirip ondan sonra uzun vadeli bir kür düşünürdüm.

bunları yaparken neden anaboliği kesmeliyim onu anlayamadım.zaten anaboliksiz 12 kg verebiliyorsam 3 ayda anabolikle destekleyip 3-5 kilo da kas kazanamazmıyım?

berkay16, 2 saat önce yazdı:

Bu dediğini yapabilirsin 8-9 kilo kaybedince istediğin görüntü ortaya çıkar mı emin değilim ama ben 180cm 92 kiloydum şuan 77.8kg oldum forearmım damar damar quadlarımı çok net görüyorum ama göbeğim ve belimdeki o yağı kazıyamadım 😂 biraz da genetik tabi senin belin göbeğin daha kolay gidebilir. Artık alışkanlık olmuş herkese blast cruise yapacakmış gibi tavsiye veriyorum dediğini yapıp yazı doğal geçirip kışa doğru canın isterse yine küre girebilirsin ama ilaçlarını bu sefer uzun ester almanı tavsiye ederim prop kullanırken enjeksiyon biraz uğraştırabilir eğer ilacın yağı uygunsa her gün subq vurmayı deneyebilirsin testoyu.

Asıl hedefimi 2. küre planlıyorum zaten bu kürü hem vücudumun vereceği tepkileri ölçmek hem de yaza girerken yağ kaybı sürecinde oluşan kas kaybını en aza indirmek ve olabiliyorsa kas kazanmak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
Slayer, 2 saat önce yazdı:

bunları yaparken neden anaboliği kesmeliyim onu anlayamadım.zaten anaboliksiz 12 kg verebiliyorsam 3 ayda anabolikle destekleyip 3-5 kilo da kas kazanamazmıyım?

kas kazanıp kazanamaman beslenmene antrenmana ilaçların doluluğuna göre değişir yazdığın ilaçlar kısa ester ilaçlar gün aşırı enjekte ederken yaşayacağın ödemler takviyeler vs bunlar yorabilir maddi yönünü söylemiyorum hiç kür içi alacağın yan etkiler vs kürünü baltalayabilir o yüzden anabolik veya testosuz dedim bu benim önerim burda kazanç yönüne bakıyorum ben olsam reta kullanıp diyeti yaparım 3 ay. Ondan sonra tekrar bir kan testi verip kür planı yaparım ayrıca yazdığın ilaç markalarını onepharma vs ilk defa duydum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    39
Slayer, 25 dakika önce yazdı:

Asıl hedefimi 2. küre planlıyorum zaten bu kürü hem vücudumun vereceği tepkileri ölçmek hem de yaza girerken yağ kaybı sürecinde oluşan kas kaybını en aza indirmek ve olabiliyorsa kas kazanmak 

Yağ oranı yüksekken anabolik kullanmak genelde daha fazla yan etki üretir dostum. 

• yağ dokusu fazla olduğu için aromataz aktiviten daha fazla olur. jinekomastiye evrilebilir
  • insülin direncin zaten şu an kesin var. bunu önce retatrutide ile en azından 1 ay düzenleyip öyle düşük doz testo başlamanı öneririm. bu şekilde ilaçtan alacağın verim minimum olur

Önce retatrutide ile insülin direncini düzeltip, vücudunu biraz temizleyip daha sonrasında only testo kürüne girmen daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Şu an masteron kullanmana hiç gerek yok bence, anavar da aynı şekilde. Bunlar dediğin gibi 2. kür planında dahil edilebilecek şeyler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28
Slayer, 5 saat önce yazdı:

Çok dürüst olmak gerekirse sizin 12kilodan bayağı fazla yağınız var. Resimlerde ben bir kas kütlesi göremedim açıkçası. Bu da diyet-idman-dinlenme disiplinini en az 2 ay oturtman gerektiği anlamına geliyor. Sonrasında reta ile en az 12 hafta daha bu nokta da 80li kilolara biraz kas kütlesi ile düşersin. Ondan sonrasında duruma bakıp anabolik için yorum yapması doğru olur. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam senin işin ilaçla degil senin işin diyetle kgx2 protein kg 0.5 yağ 100 gr karbonhidrat günlük10 k adım 4-5 gun agırlık antrmanı ve esktra 30-45 dk kardio bunları sekmeden yapman lazım yanında da  dedıklerı gibi reta ekleyebilirsin iştah konusunda yardımcı oluyor onun dısında hiç bir ilaca ihtiyacın yok yağ oranını 12 ye cekene kadar anaboliklere dokunma 3 ay ciddi bir sürec gecirirsen inanki cok güzel bir form cıkar ortaya ondan sonra ilaca başlarsan eğer bambaska bir forma gelirsin önce zahmet sonra rahmet :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
Ulashaksu, 17 saat önce yazdı:

Çok dürüst olmak gerekirse sizin 12kilodan bayağı fazla yağınız var. Resimlerde ben bir kas kütlesi göremedim açıkçası. Bu da diyet-idman-dinlenme disiplinini en az 2 ay oturtman gerektiği anlamına geliyor. Sonrasında reta ile en az 12 hafta daha bu nokta da 80li kilolara biraz kas kütlesi ile düşersin. Ondan sonrasında duruma bakıp anabolik için yorum yapması doğru olur. 

12kg vermem gereken yağım var demek istedim aslında. ilaçları kullanmamdaki asıl hedef kas kütlesi eklemek değil zaten kas kaybını korumak. her türlü 2 kez küre gireceğim eğer %60-%70 faydası olacaksa diyetim sırasında da küre girmek isterim ama alacağım verim %20-30 ise buna gerek yok zaten. anladığım ve herkesin yorumlarından çıkarttığım kadarıyla bu yağ oranıyla küre girmemin bana hiçbir faydası yok ama ben kilo verirken en azından kas koruyacağına ve hatta kas kütlesi kazandıracağına eminim.kürden %100 verim almak gibi bir hedefim yok zaten yağ yakımımda faydası olup kas kaybetmemi önleyecekse neden olmasın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
Slayer, 4 saat önce yazdı:

12kg vermem gereken yağım var demek istedim aslında. ilaçları kullanmamdaki asıl hedef kas kütlesi eklemek değil zaten kas kaybını korumak. her türlü 2 kez küre gireceğim eğer %60-%70 faydası olacaksa diyetim sırasında da küre girmek isterim ama alacağım verim %20-30 ise buna gerek yok zaten. anladığım ve herkesin yorumlarından çıkarttığım kadarıyla bu yağ oranıyla küre girmemin bana hiçbir faydası yok ama ben kilo verirken en azından kas koruyacağına ve hatta kas kütlesi kazandıracağına eminim.kürden %100 verim almak gibi bir hedefim yok zaten yağ yakımımda faydası olup kas kaybetmemi önleyecekse neden olmasın?

dostum kimse sana diyette ilaç kullanımında kas kazanıp yada kaybedeceğine dair net bişey diyemez biz sadece sürdürülebilir bir diyet akışı ve yol gösterdik herkes kendi açısından kendi tecrübelerine göre anlattı birşey sen illa giricem diyorsan gir tabiki.

kas kaybetmekten korkmamalısın formuna bakınca cidddi bir kayıp yaşamayacaksın zaten. Biz sadece zaten cut yapacaksın enjeksiyon zorluğu ödem vs açlık, hormon değişikliği gibi süreçleri  kısa bir diyet yapacağın için getirisine değmeyeceğini düşündüğümüz için söyledik.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
hascey27, 35 dakika önce yazdı:

dostum kimse sana diyette ilaç kullanımında kas kazanıp yada kaybedeceğine dair net bişey diyemez biz sadece sürdürülebilir bir diyet akışı ve yol gösterdik herkes kendi açısından kendi tecrübelerine göre anlattı birşey sen illa giricem diyorsan gir tabiki.

kas kaybetmekten korkmamalısın formuna bakınca cidddi bir kayıp yaşamayacaksın zaten. Biz sadece zaten cut yapacaksın enjeksiyon zorluğu ödem vs açlık, hormon değişikliği gibi süreçleri  kısa bir diyet yapacağın için getirisine değmeyeceğini düşündüğümüz için söyledik.

bu daha açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Haftada kaç gün enjeksiyon yapmam gerekicek tahmini 250 test 250 masteron gibi bir seneryoda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766

Bahsettiğin plana uysan bile ortaya çıkacak görüntüden %90 ihtimalle tatmin olmayacaksın

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
gönderildi (düzenlendi)

bu daha açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Haftada kaç gün enjeksiyon yapmam gerekicek tahmini 250 test 250 masteron gibi bir seneryoda?

bahsini yaptığın ilaçlar kısa ester diye düşünüyorum prop ve masteronu gün aşırı veya 2 günde 1 enjekte edebilirisin.

ikisinide 1 ml olarak başlayabilirsin.

Daha önce anavar kullanmadım o yüzden öneride bulanamayacağım.

tarihinde hascey27 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
hectordoyle, 45 dakika önce yazdı:

Bahsettiğin plana uysan bile ortaya çıkacak görüntüden %90 ihtimalle tatmin olmayacaksın

Çıkacak görüntü muhtemelen kimsenin tatmin olamayacağı türden olacak bilincindeyim zaten asıl hedefim 2. kürde iyi bir görüntüye ulaşmak 

hascey27, 27 dakika önce yazdı:

bahsini yaptığın ilaçlar kısa ester diye düşünüyorum prop ve masteronu gün aşırı veya 2 günde 1 enjekte edebilirisin.

ikisinide 1 ml olarak başlayabilirsin.

Daha önce anavar kullanmadım o yüzden öneride bulanamayacağım.

evet sanırım 2 side kısa ester ampül şeklinde zorlu bir süreç olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41

evet sanırım 2 side kısa ester ampül şeklinde zorlu bir süreç olacak 

90 günlük bir süreç olacağı için her iki ilaçtanda yaklaşık 5 adet 10 ml ihtiyacın olacak. şimdiden stok yap bence kür ortasında ilaçsız kalma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Slayer    0
hascey27, 4 dakika önce yazdı:

90 günlük bir süreç olacağı için her iki ilaçtanda yaklaşık 5 adet 10 ml ihtiyacın olacak. şimdiden stok yap bence kür ortasında ilaçsız kalma

benim hesabıma göre 10ml bir ay gidiyor 250-250 şeklinde gidince haftalık yanlış yaptığım bir şey mi var? şu anda elimde 10 testo 10 masteron ampülü var 1 ay gider diye düşünüyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
Slayer, 7 dakika önce yazdı:

benim hesabıma göre 10ml bir ay gidiyor 250-250 şeklinde gidince haftalık yanlış yaptığım bir şey mi var? şu anda elimde 10 testo 10 masteron ampülü var 1 ay gider diye düşünüyordum

2 günde 1 vurursan 1 ayda 15 enjekte yaparsın yani 15 ml 90 günde ise 45 ml yaparsın 45/10 ml = 4.5 Kutu gerekli

250 mg diyprsunda ilaçların üstünde 100 ml olması lazım diye biliyorum resim atarsan ilaç kutularını daha iyi yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: zamt
      Merhabalar, yeni bir definasyon sürecine başladım ve size detaylı bilgileri aktararak fikirlerinizi almak istedim.
      Boy: 170 cm
      Yağ Oranım ( Tahmini): %25-30 (mezura ölçüsü almadım)
      Başlangıç Kilosu: 96 kg
      Günlük ort. kalori ve makrolarım: 2000 kcal - 170-180 gr protein - 120-130 gr karb. - 70-75 gr yağ, minimum 3 litre su
      Beslenmem 2 öğün spor öncesi ve sonrası olmak üzere
      Kahvaltı: 50gr un, 1 yumurta, 10gr bal, 30gr fıstık ezmesi, 100ml süt, 5-10gr kakao, 1 ölçek whey protein tozu, 2 şişe sade maden suyu, 2 limon
      Akşam Yemeği: 2 adet tam buğday lavaş, 500gr tavuk göğsü veya yağsız kıyma, 5-15gr zeytinyağı ( tavuk veya et yememe göre değişiyor), baharat, turşu, (eğer tavuk yiyeceksem + olarak 50gr salça ve 50ml sütten marine sosu hazırlıyorum)
      Kullandığım ürünler
      Sabah kahvaltıdan sonra: 4.000 ui d3k2, 2000mg omega 3, 1000mg c vitamini
      İdmandan 1 saat önce: 20mg cardarine, 200mg kafein
      Akşam yemeğinden sonra: 500mg metformin, 1 kapsül liv52
      Yatmadan önce: 250mg magnezyum complex, 20mg b6, 15mg çinko pikolinat, 1 kapsül milk thistle, 1 tablet nac600
      (Neden bu kadar karaciğer koruyucu kullandıgımı soracaklar için cardarinenin herhangi bir yan etkisini görmek istemiyorum karaciğer üzerinde belki bu kadarı fazladır yorumlarınızı bekliyorum bu konuda)
      Günde 7-9 saat kadar uyuyorum.
      İdman konusuna değinmek gerekirse haftada 5 gün low volume high intensity bir program uyguluyorum. (push-pull-legs-off-push-pull-off olmak üzere) bacak günü dışında 4 gün 20 dakika 12 eğim 4 hız yürüyüş bandı kullanıyorum.
      2 haftadır bu düzendeyim ve 93kg bandına düştüm yağ oranımı %13-15lere çekene kadar devam etme niyetindeyim.
      3 yıllık keyfe keder bir spor geçmişim var yağ oranıma takılmadan güçlenme odaklı ilerleyerek keyif almaya bakıyordum ama artık bir forma girmek istiyorum.
      Her türlü eleştiri ve yoruma açığım sormak istediğiniz başka detaylar varsa yazabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: aelmas
      herkese merhaba ! 35 yaşında haftada 3 gün fullbody antremanı yapan genelde oturarak çalışan günlük 10k adımı tamamlayan bir bireyim. uzun süredir agırlık antremanı yapıyorum çalışma felsefesi olarak Mike Mentzer tarzı HITT Antreman Sistemini tercih ediyorum. bu güne kadar hep doğal ilerledim kendime yapacağım özeleştiri beslenme konusuna yeterınce dıkkat edememem oldu herzaman. son donemde retanın gündeme gelmesi ile bel bölgemde bir türlü kurtulamadığım yağlardan kurtulma fıkrı kafamda belırdı. suan yağ oranım %22 sevıyelerınde bunu 15-18 bandına cekebılırsem yaz ıcın idealime ulaşırım dıye ümit ediyorum. daha önce tecrube etmiş bu yollardan geçmiş kardeş ve abilerimin tavsiyesine açığım herkese iyi forumlar.
      VÜCÜT ÖLÇÜLERİ
      boy 1.78
      kilo 86
      Omuz 124
      Göğüs 105
      Sağ kol 35
      Sol kol 35
      Göbek 100
      Kalça 106

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Define kürüne girmeyi düşünüyorum 3 aylık olmasını planlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate 250mg x3 Masteron 250mg x3 Oxandrolone 30mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kürün içeriğine ozempic eklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? Yaptığım kür planlaması mantıklı mı? Şimdiden yorum yapan, sorularımı cevaplayan ve önerilerini esirgemeyen herkese teşekkürler.
    • Yazan: Aloneturkan
      Öncelikler değerli forum üyelerine şimdiden vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim. Boyum 175 kilo 95 olan bireyim. Daha öncesinde bir çok defa hem diyetisyenle hem kendi başına spor ve diyet programları yaptım. Hatta ismini vermeyeceğim instagramda ünlü bir hocadanda paket alarak program ve diyet uyguladım. Aylar süren süreçler oldu bunlar. 8-10 ay civarı süren bu süreçlerimde maksimum görebildiğim 86-87 kilogram oldu. Hiç bir zaman belirli bir yağ oranı düşüklüğü görmedim. Ne kadar kilo versemde spor yapsam da hiç bir zaman o fit görünümü elde edemedim. Hedefim her zaman fit bir vucut ve az bir kilo idi. Yani bir fitnesscı olmak istemedim ama yağ oranı düşük güzel bir vücut için çabaladım.
      Şimdi sizlere danışma sebebim şu: bu forum üyesi genç için öneriniz nedir ? artık şevk,  azim, istek neredeyse sıfır ancak bu halimden de memnun değilim. Ne yapmam gerekiyor ? Kür önerisinde bulunan bir kaç arkadaşım oldu ama oradada ilaçların sahteliği bir kenara birde bunun uygulanması esnasında oluşabilecek komplikasyonlar ve vücudun vereceği tepkilerden korkuyorum. Zaten kendi başıma o iğneyi kendime saplayamam. Bu güne kadar affınıza sığınarak makat bölgesinden bir defa iğne yedim o da yarı baygındım. O iğneyi gördüğüm zaman bile baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Bana tavsiyeniz nedir ? Bu konularda cahilim affınıza sığınıyorum. 
    • Yazan: Lifter31
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Testosteron Enanthate 875mg Trenbolone Acetat 350mg Npp 350mg Clenbuterol 120mcg T3 75mcg Supeddrol 5mg SONUCA DAİR:
      Hedefim 90kg altına inmek. Dozajlarım bu şekilde önerilere açığım. Yaklaşık 1000-1500 kalori açık veriyorum (tiromel ve clen ekstrası dahil). 10k üzeri adım atıyorum. Amacım diyette birazcık da olsa kas koymak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.